Bildirim
2 CEVAPLI SAÇMA TÜRKÇE SORUSU ACİL YARDIM!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
B hocam, sorunun sacmaligi yok. Yanlis kullanilmistir diyor yanlis anlamda degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 21 Aralık 2018; 23:33:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap B degistirilemez onlar pabucu dama atmak , D diyenler turkce neti 10 flndir takma onlari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ilkokula giden kardeşim bile deyimlerin kalıp olduğunu değiştirilemeyeceğini biliyor. Cevap B net şekilde. _____________________________
Soft Rock ve Classic Rock Hayranları -
Hocam bu soruyu deneme görmüştüm hangi yayına ait soru
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: osmansefacengiz
Hocam bu soruyu deneme görmüştüm hangi yayına ait soru
Kampüs yayınları konu tarama 3 hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *** Türkçe Battlefield 1 Premium ----> 50 TL *** *** Türkçe Battlefield 1 Deluxe ----> 45 TL *** *** Türkçe Battlefield 1 Standart ----> 40 TL *** *** Türkçe Mass Effect Andromeda ----> 40 TL *** *** Türkçe Titanfall 2 ----> 25 TL *** *** Türkçe Gta V RGSC ----> 25 TL ***
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı