Şimdi Ara

2 BÖLÜM ARASINDA KALDIM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süre iyice azaldı sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
    Öncelikle Bursa da oturuyorum.

KARABÜK ÜNİ. (METALURJİ VE MALZEME BÖLÜMÜ )
    YALOVA ÜNİ. (POLİMER MÜHENDİSLİĞİ)

Bu iki bölüm arasında kaldım hangisini öne yazarsam büyük ihtimalle o gelecek.
    Yalova üni. istiyorum çünkü Bursa ya 40 dk. uzaklıkta bölüm hakkında plastik ve kauçuk ile ilgili firmalarda çalışabilirim.Sizce imkanlar yeterli midir?

Karabük üni. istiyorum çünkü üniversite iyi bölüm deseniz iş imkanı çok sıkıntısı Bursa ya uzak ve yurt sorunun çok olması lütfen bana yardımcı olunuz.

Şunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim ben bu okullardan 2019 yıllarında mezun olucam. Şimdi yeni açılmış bölüm olabilir(polimer müh.) fakat ilerde ne olur ne biter sizce ?

• up!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASIL-I KELAM

Arkadaşlar süre iyice azaldı sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
    Öncelikle Bursa da oturuyorum.

KARABÜK ÜNİ. (METALURJİ VE MALZEME BÖLÜMÜ )
    YALOVA ÜNİ. (POLİMER MÜHENDİSLİĞİ)

Bu iki bölüm arasında kaldım hangisini öne yazarsam büyük ihtimalle o gelecek.
    Yalova üni. istiyorum çünkü Bursa ya 40 dk. uzaklıkta bölüm hakkında plastik ve kauçuk ile ilgili firmalarda çalışabilirim.Sizce imkanlar yeterli midir?

Karabük üni. istiyorum çünkü üniversite iyi bölüm deseniz iş imkanı çok sıkıntısı Bursa ya uzak ve yurt sorunun çok olması lütfen bana yardımcı olunuz.

Şunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim ben bu okullardan 2019 yıllarında mezun olucam. Şimdi yeni açılmış bölüm olabilir(polimer müh.) fakat ilerde ne olur ne biter sizce ?

rastgele kelime araması yaptım, yazdığını gördüm. nereye yerleştin?

• M.Kaya.90 kullanıcısına yanıt
    Karabük metalurjı malzeme kardeş :)
  • Allah kolaylık versin. Yalova ya gelseydin yardımcı olabilirdim, kısmet değilmiş :)
  • öncelikle hayırlı olsun. ben de sivasda met mal müh okuyorum. son sınıf. pişman olmayacağın bölüme yerleişmissin. polimer dersleri de metalurjide görürsün merak etme

yardımcı olabileceğim birşey varsa yaz halletmeye çalışırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.