Şimdi Ara

2 ayrı harddisk 2 ayrı oturum nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Mevcut bilgisayarımda iki adet hdd kullanıp iki ayrı bilgisayarmış gibi kullanmak istiyorum.
    Bir harddiskimden Win7 diğer harddiskimden Win8 e giriş yapmak istiyorum iki ayrı oturum açmak gibi birşey (Aslında amacım Win7 veya 8 şeklinde ayırmak değil ikiside Win7 olabilir ancak her iki oturum sahibide birbirlerinin dosyalarını görmemesi lazım) Her iki oturum sahibide birbirlerinin yüklediği programları bile görmemesi gerek. Yerel disk D gibi (Windows sistemi yüklü olmayan isteğe göre ayrılmış bölüm) ikincil hafızaları bile göremesin iki ayrı bilgisayar gibi olsun.
    Bunu nasıl yapabiliriz varmmı böyle birşey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_3462 -- 7 Ocak 2014; 14:47:47 >

iki işletim sistemini kurmanız ve başlangıçta seçebilmeniz ve dosya içeriklerine erişebilmeniz mümkün
  • Eyvallah hocam sağolun . Lisans sorunum biraz farklı . Antivirüs yazılımlarını falan hep kampanya dönemlerinde ücretsiz key verdikleri zaman yüklemiştim. Yeni hdd de tekrar o verilen keyi girsem aktif olmayacak çünkü antivirüsün belirlediği tarihler arasında aktif etmem gerekiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.