Şimdi Ara

2 aydır oynadığım mobil oyun ve Türkler hakkındaki izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
15.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bütün oyunlarda böyle değil buna benzer başka strateji oyunda türk klanı vardı klana 24+ adam alıyoduk yaş önemli bu gibi oyunlarda gayet aile ortamı vardı bizde türk olarak bı çok yabancı klanı korumamız altina aldığımızda oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fetih oyunu da ayni anlattigin gibi Türk loncalari falan ayni anlattigin gibi durum burda da aynı. Türkler milliyetcilik yapar genelde baska milletleri hep düşman ilan eder ama araplarla dost olan Türk lonca da çok. Türklerin kavga ettiğini de cok gördüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende zamanında oynadığım CS grupları ve CS random oyuncuları hakkında bahsedeyim;
    Zamanında bir serverda adminliğim vardı. Bu yüzden diğer admin gruba davet etti. Geldim felan birkaç kişi daha vardı. İşte ts3 serverı açmışlardı grupta liderlik vermişlerdi. Sonra ana admin olan kişi skini ve bıçağı var diye bazı kişileri alıp admin yapmaya başladı. Hâlen onla çıkılamayan rekabetçi atsamda çok hoşuma gitmemişti(bende de zamanında çok iyi skinler vardı). Sonra bir ara toplantı moplantı yapılacak diye çıkılamayan maçlarda davet attı. Sonlarına doğru olduğunda maç bitince gelsemde nerde kaldın tripleri yaparken kimsenin olmadığını farkettim. Toplantı saati dedikleri saatte boşken ts3'e gireyim dedim kimse yok. Yarım saatte 2-3 kişi vardı. Bir süre sonra toplantılara katılmayınca gruptan direk attı ana admin. La yardımcı admindim direk attı. Sonra baktım gruba başka bıçağı olanları felanda almıştı admin en son bırakmadan önce topluluk sunucularında felan 1-2 kişi görmüştümde artık klan batmıştı.
    Random veya tanıdık türklerle olan maceramı anlatayım. Tanıdık olarak kuzenim ve onun tanıdıkları şeklinde maça girerdik. Ne rahattı ya. Arkadaşça ortam, hata yaptığında olsun demek, bir ara sen taşıyorsun diğer zamanlar onlar vs. çok iyi oynuyorduk. Hatta hilecilere karşı az daha inanılmaz bir comeback atacak kadarda skilliydik. Sonra ben oynamaya devam ederken kuzenim bir parça bırakınca ben oyunu tamamen bırakıp konsola geçmiştim.
    Random CS oyuncularıyla oynayınca bir kre bile CS oynamış insan bilir ki en toxic gruplar genelde Türkler, Ruslar ve Polonyaklardır. Türkler beraber girerlerse her b.ka küfrederler. Ruslarda beraber girerse her zaman rusça konuşsalarda solo giren bir Rus sizi taşır(gerçekten denedim taşıdı). Fakat polonyak bir çocuk ile nasıl girersen gir İngilizcenin tek harfinden anlamıyor. Türklerde anlamıyor ama Ruslar kendisinin Rus olduğunu hissettirmeden konuşuyor solo giren Ruslar.
    Neyse bu illeti bıraktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu mobile ikariam tarzı strateji oyunu getiremediler sözde strateji diye bir giriyosun standart bir alt yapı her oyunda kullanılan grafikler her yeri pavyona çevirmek için yapılmış görev çubukları yok bonuslar yok ek paketler onlarca şey şu an mobildeki sözde stratejilerden midem bulanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Yazdıklarını okurken bu aralar oynadığım Ogame geldi gözümün önünde. Tarz olarak baya benzerlik var gibi. Ama yardımlaşma konusunda Ogame baya iyi, hatta öyle ki forum sitesine girin Türk dizilerinde bile göremeyeceğiniz entrikalar var ittifaklar arası (ittifak=klan). Ben de şu an vasatın altı bir ittifaktayım kendi yağımda kavruluyorum da ortam çok iyi. Genelde zaten bu oyunu 30-35 yaş ve üstü oynayan insan sayısı baya fazla. Daha hiç küfür, argo vs görmedim. Hayatımda belki de Türklerin sorun çıkarmadan oynadığı tek oyun Ogame diyebilirim. Yoksa genel olarak söylediklerine katılıyorum.
    bende bu aralar ogame oynuyorum hocam hangi evren?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellatrix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klan savaşları ah ahh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bizde de başta klan içi ortam iyiydi. Güçlüydük, savaşları kazanıyorduk falan.
    Sonra bizden güçlü klanlar geldi, savaşları kaybetmeye başladık, liderimiz oyunu bıraktı falan klan içi ortam da bozuldu.

    Türkler bir yanlışını görmezse birbirine iyi davranıyor ama çok çabuk dönebiliyor fikirleri. Sabah kardeşim, kanka diyen adam akşam senin ananı avradını diye saydırabiliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatalrhymer16

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Para yatırmak zorunda değilsin. Çünkü oyundaki en güçlü kişilerden olmana gerek yok. Güçlülerin olduğu klana katılırsan onların yanında savaşabilirsin.

    Bu şuna benziyor. Amerika, Rusya, İngiltere, Japonya falan ittifak kurmuş. Sen de ortalama bir ülkesin. İstersen o ülkelerin ittifakına katılabilirsin. Para vermeden de keyifli vakit geçiriliyor yani.

    p2win den daha önemli bir sorun var benim için. Oyun bitmiyor, sonu yok.
    En iyi klanda olsan bile her yeri ele geçirdik veya şu amaca ulaştık oyunu kazandık diyemiyorsun.
    Daha güçsüz klanda olsan er ya da geç güçlü klanlarla savaşacaksın. Ya şehrin bayağı bir zarar görecek (yıkılmak yok) ya da onlara katılacaksın.

    İki durumda da oyun bitmiyor. Kendi kararınla artık oynamayacağım diye oyunu bırakman gerekiyor.




  • Bende sardım bu oyuna bu aralar bölgelerdeki klan savaşları zevkli oluyor ama çok zaman ayırmak gerekiyor oyuna
  • 2 numaralı tespite itirazım olacak. Saydığın ülkelerin çoğu eski ingiliz sömürgesi. çok aydın ülkeler olduğundan çok zeki insanlar olduğundan ingilizce konuşmuyorlar yani.
  • Sırf oyunda değil ki, her şeyde böyleyiz.
  • Ekran görüntülerine baktım sarmadı. Bu tarz olarak bir ara Stronghold Kingdoms oynamıştım. Güzel oyun ama çok vakit istiyor. + dengesiz yönleri var. Senin 10-20 katın daha güçlü adam seni tarla yapabiliyor.
  • lol'de ilk maçımı yaparken takım arkadaşlarımdan biri sen benim killimi çalmazsan ben de senin killini çalmam demişti
    o maç son maçım oldu bir daha asla lol oynamadım
    bir dotadaki muhabbete bak bir loldeki
  • Bu dediklerin Lords Mobile oyunu için de geçerli.2 yildir oynuyorum hep Turk loncasindaydim ama hep kaybettim.simdi yine turk loncasindayim eger bu da pis cikarsa çin loncasına gireceğim.
    Bosa milliyetcilik yapiliyor her yere mehter marsi yaziliyor osmanli yazilari yazılıyor.
    Turklerle oynanmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RoC bende oynadım hocam bende bir türk klanındaydım aynı şeyler bizde de oldu.Klan çok güçlüydü ama oyuna parayı basan bi server 1. si vardı bu adam geceleri biz uyurken gelip bütün klanın askerlerini filan kesiyordu sonra artık gına geldi bıraktık oyunu.Bu oyunda para yatıran 1 kişi bile bütün klanı yok edebilir.
  • Turklerle online oyun oynanmaz uzun uzun yazardim ama degmez birde araplar var clash of clansta onlar da beter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinde öğle arası pubg mobile oynamaya çalışıyoruz. yaşlar 29-35 arası. 4 kişilik ekip kuruyoruz oyun esnasında iki kişi birlikte takılıyor. diğer ikisi hiç alakasız geziyor. takım olamıyoruz. etkinlik yapmaya çalışılıyor kimse gelmiyor, adamlar genç ama hiçbir şey e müdahil olmuyorlar. 3 kuruş para kazanan davranış erozyonuna maruz kalıyor. herkes kasılıyor herkes sağduyu kasıyor ve asla ama asla 3 kişi bir etkinlikte bir araya gelmiyor. sorunca herkes sinema sever ama mainstream filmlere gelmiyorlar. yemek düzenleniyor yönetici pozisyonu gelmezse kimse gelmiyor. herkes fırsatçı davrandığı için güven sıfıra inmiş durumda. milletin derdi ne anlayabilmiş değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de gel ETS'de bak Türkler nasılmış diye.
  • Adam ne dediyse aynısı yaşanıyor. Küfürbaz bir millet olarak adımız çıktı online ortamlarda. Anasına bacısına söven mi ona buna gey diyen mi ne ararsan var. Google play daki yorumlar hele

    Ounayacaksanız yabancı ittifaklara katılın. Artık bütün oyunlarda translate var. Sıkıntı çekmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.