Şimdi Ara

2 Ayda YGS'yi Bitirdim EDİT GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
9
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bitirmiş sayma kendini eğer hedefin yüksekse. Daha çok çöz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kavrayamadım şimdi bir konuyu en kolay bir ygs matematik konusunu bile kavramak için yaklaşık min +200 soru çözmek gerekir 1 ayda sen tüm ygs'yi bitirdim diyorsun da hocam senin kafa inşallah olmaz tabide 1 ay sonra resetlenir demedi deme.
  • Ulan bi ben mi verim almadım şu dersnetteden
  • Terlik başarılar benim arkadaşda 1 ayda bitirmişti ygs'yi valla helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

Terlik başarılar benim arkadaşda 1 ayda bitirmişti ygs'yi valla helal olsun

Kmk senin dershane var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika ama kaç net yapıyorsun o önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reserved
  • Dostum sana bi soru. Herhangi bir yere bakmayıp cevaplayacağından eminim. Bakterinin kalıtsal materyali nerede bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami altıntarak -- 21 Ekim 2015; 11:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

Dostum sana bi soru. Herhangi bir yere bakmayıp cevaplayacağından eminim. Bakterinin kalıtsal materyali nerede bulunur?

Kardeşim sana neden kendimi ıspatlama gereği duyayım ki şimdi? Sen kimsin ki beni denemeye çalışıp soru soruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 21 Ekim 2015; 11:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Dostum sana bi soru. Herhangi bir yere bakmayıp cevaplayacağından eminim. Bakterinin kalıtsal materyali nerede bulunur?

Kardeşim sana neden kendimi ıspatlama gereği duyayım ki şimdi? Sen kimsin ki beni denemeye çalışıp soru soruyorsun?

Zaten cevabı kendi içinde vermişsindir. Cevabı verdiysen zaten unutmamışsındır. Ama cevabı verirken kekelediysen sorunun sende farkındasın. Hadi iyi çalışmalar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Zaten cevabı kendi içinde vermişsindir. Cevabı verdiysen zaten unutmamışsındır. Ama cevabı verirken kekelediysen sorunun sende farkındasın. Hadi iyi çalışmalar

Splinter usta mısın sen kardeş? Eyvallah sanada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 21 Ekim 2015; 12:44:16 >

• bende aynı senin kadar soru çözüyorum günlük az çok. herkes az diyor smdi süphe duymaya basladım acaba gerçekten az mı diye
  • size 2 tavsiye yol

1) matematik temel sorununuz varsa ;

sıfırdan mat kitap + video kursu bitirin (1 ay sürer) + ekstrem konu anlatımlı ygs mat kitabı + 2 haftada bir çözümlü deneme alın uygulayın

gerçek sınav gibi kendinize süre verin sonra mutlaka yapamadıklarınızı öğrenin çözümlerden

2) matematik temel saglam ise ;

ekstrem ygs konu anlatımlı kitap+ ekstrem veya esen soru bankası ikisi 2-3 ay arası biter sonra lysye baslayın + 2 haftada bir çözümlü deneme alın uygulayın

gerçek sınav gibi kendinize süre verin sonra mutlaka yapamadıklarınızı öğrenin çözümlerden

çalışırken takıldıgınız soruları t-m-t.info sitesinden veyahttps://www.facebook.com/groups/291095671004642/ grubumuzdan sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 21 Ekim 2015; 15:12:10 >

• Kusura bakma ama bunların hepsi çöp vaktini boşa harcamıssın.Çünkü istediğin kadar konu çalış o kadar az soru çözmeylr o konular oturmaz ve sen o çalıştıklarının %90 ına yakınını şu anda unutmuş durumdasın.Geçmiş olsun bidahaki sene için dershane araştırmaya başla.

• Şimdi bu adam 10k ya girerken günde 3-4 saat çalışan ben mi 10k ya giricem

• Naptınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice hort

• UP!
  • Up

• mf4 120 k ya girdi arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.