Şimdi Ara

2 Ayda Adidas Yirtildi Yaziklar Olsun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
6.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı ayakkabının farklı rengini kullanıyorum bir ayda file yırtıldı. Bir ayda en fazla 10 kere giymişimdir. Bu zamana kadar hiçbir ayakkabım yırtılmadı eskimedi.6 yıllık ayakkabım var. Küçümsenilen lcwden 30 tlye spor ayakakbı aldım. Koştum dağa çıktıkm dolaştım özetlersek ayağımdan hiç çıkmadı. Yıpranma olmadı.
  • Adidası bir sürü yer satıyor her urunun üretim yeri aynı degil.ilk Adidas ayakkabı mi deichmanden aldım 4 ayda açılma yaptı.Sonrakileri Adidas shop ve koraysporda yalispordan falan aldım.Acilma gibi sorun olmadı 1 2 sene giyiyorum ortalama.Onceden makineye atmazdim ayakkabilari adidasin ease modelini makineye attım açılma yaptı süper starı kac kez yikadim makinede sapasağlam modelden modele bile değişiyor sağlamlık o yüzden çok para vermeye gerek yok yüzde 50 indirimi bekleyip değerinde alıyorum.yada yurtdışından değerinde airmax alıp giyiyorum babalar gibi.secimi iyi yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes1516 -- 10 Şubat 2017; 0:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidasa resimleri attim 2 ayda bu hale feln geldi dedim. Fisim olsaydi hemen garantiye goturdum zaten. Benim arkadasinda adidas ayakkabbasi 3 ayda yirtildi artik adidas herhlde eskisi kadar saglam degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidas değilde Nike training ayakkabılarının kullanıcısıyım, beyaz bi nike'ım var o deformasyonu 5. yılında olmaya başladı. Nike daha iyi demiyorum ama ayakkabıyı nasıl kullandığını merak ettim.
  • kalite eskidendi, suan cogu firma ucuza uretmenin pesinde e tabi boyle sonuclar normal.
  • Futbol oynamadigina emin misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane adidas giydim şu an ayağımdaki de ax2 model adidas. yine olsa yine alırım. adidas yırtılmaz diye birşey yok ama nasıl kullandığına bağlı. 2 adette şortum var sporda koşmak için kullandığım onlarda da tık yok. 2 seneyi geçti alalı.

    2 aylık ayakkabı yırtılıyorsa verin garantiye baksınlar bu şekilde ayakkabı değişen hatta iade ücrt alan arkadaşım var. ama kendisi spor ayakkabıyı şantiyelerde giyiyordu ve önden biraz açılmasına neden oldu.
  • Dostum bir ayakkabının 6 ay garantisi var gönder 3 hafta içinde geri dönerler sana
  • Adidasın ürünleri kaliteli oluyor aslında. 2 sene önce spor için aldıgım kosu ayakkabısı hala ilk günkü gibi sağlam. Birazda sizin kullanımınız etkiler yagmurda karda kısta giyiyorsanız yırtılması cok normal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasıyla beraber aldığjn yere ver. Kabul etmezlerse tüketici haklarına git, %100 kabul oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

    Siz boyle ayakkabilara servet dökün, afrikada cocuklar ayaklarina giyecek ayakkabi bulamiyorlar


    2 Ayda Adidas Yirtildi Yaziklar Olsun

    peygamberlere inanıyorsan bu mesajı 20 dakika içinde 15 kişiye yolla çünkü bu akşam peygamberler avucuna gül koyacak eğer zinciri kırarsan babanın başı beladan kurtulmayacak inanmıyorsan bile allah rızası için yap



    "(allah rızası dendiği için yollamak zorundayım)"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adidas kesinlikle kalitesiz. Şimdiye kadar 2 kere aldım ikisinde de 6 8 ay aralığında haşat oldu. 1 sene bile dayanmadı bir keresinde Nike aldım internette Nike dayanıksızdır falan diyorlardı 1 yıl giydim. Kaldı ki ben çabuk ayakkabı eskiten biriyim.

    Şimdi Reebok aldım gayet rahat sanki hiç ayağında yokmuş gibi. Bundan sonra da Reebok'tan başka bir marka almam.
  • Afrika konusunu açan arkadaş Banane onlardan he insanlık olur insanlık yapılır yaptıkda aldığımız gördüğümüz muameleye bir bak senin gibi cübbeli sarıklı arkadaşlar yüzüne batar bü ülke
  • Adidas ultraboost alın boyle rahat bir ayaklabi yok yirtilma falanda olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.