Şimdi Ara

2 ay bedava kam. kullandım. Kapatmaya gidince hemen kapatılmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay interneti bedava kampanyası kapsamında 1,5 aydır internet kullanıyordum. Bugün kapatmak için telekom müdürlüğüne dilekçe verdim hemen kapatılmadı işlem hala bekliyor . Görevli başvurunuzu aldık. 1 hafta sonra müşteri hizmetlerinden sizi arayacaklar o görüşmeden sonra kapanacak dedi.

İnternet şuan kapalı girilemiyor. Online işlem merkezinden girdigimde abone geçmişinde İptal işlemi sisteme gözükmekte ama tamamlandı gibi ibare yok. Bunun için müşteri hizmetlerini aradım. Ama yardımcı olamayız falan dediler telefonu bekleyin dediler.

Nebiçim iştir anlamadım.

1,5 aylık kullanımda 36 tl fatura çıkmış. 8 tl devre hazırlama ücreti 30 tl 2 ay internete erişim ücreti çıkmış. Sistemde 36 tl vardı yatırdım .

1 ekime kadar iptal işlemi olmaz ise tekrar fatura kesilir dediler . Ne biçim iş.

• o kampanyadan bende aldım.ilk 2 ay kota varmı oda mı sınırsız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayay

o kampanyadan bende aldım.ilk 2 ay kota varmı oda mı sınırsız?
  • benimki yalın adsl sınırsızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayay

benimki yalın adsl sınırsızdı.

o fark ediyormu?benim evde telefonumda var ama.kampanya ile alınmadı .bu kampanya çıkalı 2 ay oldumu ya sen hemen kapattın.
  • Çok akıllıymışın sende, aklınca tt'ye kazık atıcan he 2 ay bedava kullanıp.. Dur bir 45-50 daha çaksınlarda gör sen bedavayı :))
  • TTNete kazık atmak ne kelime kazığından korunamıyorsun bile..Benim internet 1mbit sınırsız..illede gelin 8mbit yapalım ee dedim 25gb tan sonra (download) 512kb oluyor dediler 2 sene kabul etmedim..eninde sonunda allem ettiler kallem ettiler, bir akşam tel geldi sizin bölgenizde iyileştirme çalışmaları kapsamında 8mbit yaptık internetinizi dediler 25gb indirme sonrası 1mbite düşecek hızınız dediler..hızım bazen 512kbit bazen 1mbit..yani bundan anlaşılan şu ki seve seve geçmezsen tarifeye seve seve geçersin.. bu arada hız 512kbit downloadda 50kbyte demek..1mbit ise 112kbyte civarı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 20 Eylül 2011; 20:19:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

TTNete kazık atmak ne kelime kazığından korunamıyorsun bile..Benim internet 1mbit sınırsız..illede gelin 8mbit yapalım ee dedim 25gb tan sonra (download) 512kb oluyor dediler 2 sene kabul etmedim..eninde sonunda allem ettiler kallem ettiler, bir akşam tel geldi sizin bölgenizde iyileştirme çalışmaları kapsamında 8mbit yaptık internetinizi dediler 25gb indirme sonrası 1mbite düşecek hızınız dediler..hızım bazen 512kbit bazen 1mbit..yani bundan anlaşılan şu ki seve seve geçmezsen tarifeye seve seve geçersin.. bu arada hız 512kbit downloadda 50kbyte demek..1mbit ise 112kbyte civarı ...

512 ne be kardeşim küfür gibi.adama anabacı söv daha iyi.artık 1 mb o hız:D o 2 ay deneme süresinde 25 gb kotası varmı?

• quote:

TTNete kazık atmak ne kelime kazığından korunamıyorsun bile..Benim internet 1mbit sınırsız..illede gelin 8mbit yapalım ee dedim 25gb tan sonra (download) 512kb oluyor dediler 2 sene kabul etmedim..eninde sonunda allem ettiler kallem ettiler, bir akşam tel geldi sizin bölgenizde iyileştirme çalışmaları kapsamında 8mbit yaptık internetinizi dediler 25gb indirme sonrası 1mbite düşecek hızınız dediler..hızım bazen 512kbit bazen 1mbit..yani bundan anlaşılan şu ki seve seve geçmezsen tarifeye seve seve geçersin.. bu arada hız 512kbit downloadda 50kbyte demek..1mbit ise 112kbyte civarı ...

512 kb e inen bi tarife yok. yanlış bilgi vermişler. 25gb aşında hız 1mb e iner Net paketlerdeki uygulamadır.. Ayrıca abone onayı olmadan 1limitsiz tarife değiştirilemez. hali hazırda kullanan binlerce abone var 1-2-4 limitsiz olanları arayıp itiraz edebilirsin..

• Babanın en akıllı oğlu sen misin demek geldi içimden.2 ay bedava kampanyasında heralde 12 ay taattüt veriyorsunuz.Sana gelecek telefon aynen şu şekilde olur.Taattüt devam ederken iptal ettirmek istemişiniz tazminat bedelini ödeyin yada kullanmaya devam edin 10 ay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 22 Eylül 2011; 15:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Babanın en akıllı oğlu sen misin demek geldi içimden.2 ay bedava kampanyasında heralde 12 ay taattüt veriyorsunuz.Sana gelecek telefon aynen şu şekilde olur.Taattüt devam ederken iptal ettirmek istemişiniz tazminat bedelini ödeyin yada kullanmaya devam edin 10 ay..

Babasının en akılsız oğlu yine boş beleş şeyler yazmış...
  • TTnet 2 ay denemesi bedava kazığı mağdurlarından biri de benim sanırım. 20 gün kadar kullanıp kapattırdım. Kapatma işlemi olmuş ama her nasılsa 24TL fatura gelmiş. Müşteri hizmetlerini arayacaz bakalım kazığın tarifini nasıl yapacaklar. TTnet internette yüzümüzü hiç güldürmedi maalesef. Ama tecrübelerim bana şunu öğretti:
    TTnet'e en güzel çözüm TTnet kullanmamak
  • o 24 tlden banada geldi,bugün bi hışımla gittim,lan dedim 1 buçuk ay oldu kapatalı denemesi bedavaydı normal alsak daha az ödücektik 24 ilk baglandıgı ay 15 tl peşine kapattırırken bi 15 tl daha şimdi 24 tl bu ne böle,aktivasyon ücretiymiş o yalın oldugu için kapattırınca toptan alınıyomuş,arka plakaya baka baka eve geldik,bundan anladıgımız ne dir arkadaşlar bedavaya kimse kimseye bişe vermiyomuş,bnm gibi amannnn nasısa bedava deyip atlayan sazanlara geçmiş olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blt_59 -- 25 Kasım 2011; 11:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manipulator

TTnet 2 ay denemesi bedava kazığı mağdurlarından biri de benim sanırım. 20 gün kadar kullanıp kapattırdım. Kapatma işlemi olmuş ama her nasılsa 24TL fatura gelmiş. Müşteri hizmetlerini arayacaz bakalım kazığın tarifini nasıl yapacaklar. TTnet internette yüzümüzü hiç güldürmedi maalesef. Ama tecrübelerim bana şunu öğretti:
    TTnet'e en güzel çözüm TTnet kullanmamak

ücret mücret alınmaz yazıyor sayfalarında.belki şu yalın internet dalgasıysa onun kuralları ayrıdır.iyice okumak lazım.alta karın duası gibi yazıyorlar birşeyler onlarda can alıcı noktalar yazıyor :) bende o kampanyadan aldım ama iptal ettirmedim.memnunum ttnet den.daha önce kafama edeyim biri internet almıştım.adamlar 1mb interneti bile sağlayamaıyorlardı.hafta sonu kesilir.netin yoğun zamanlarında kesilir.rezillik yani.pahalı mahalı ama kötünün iyisi ttnet.

• quote:

Hocam aynısını bana yaptılar ve suan hızım 1 mbit.Ben hic gormedim 2 olsun 3 olsun.Aradığımda ise santrale çok uzaksınız vb laflar söylüyorlar artık ne uydurucaklarını onlarda şaşırıyor.

• 30gundur kapatilacak aklıma geldıkce 4440375 ariyorum hep kapatilma onayi beklenıyor...
    mail gelmis 124 tl borc var dıye ama tlfon ettımborc gozukmuyor dıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

30gundur kapatilacak aklıma geldıkce 4440375 ariyorum hep kapatilma onayi beklenıyor...
    mail gelmis 124 tl borc var dıye ama tlfon ettımborc gozukmuyor dıyor

Yalın internetmiydi?

Aynı tarifeden arkadaş aldı. 1.5 ay sonra kapattırdı. 24 tl fatura gelmiş 2 ay sonra. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdık. "Denemesi bedava süresi içinde iptal ettirilen adsl hattından ücret alınmadığı halde bağlantı ücreti adı altında fatura kesilmiş" şeklinde. Faturayı ödemeyin dediler iptal edilecekmiş. Çünkü 2 ay dolmadan iptal edilmişti ve bu imzalanan taahhütnamede belirtiliyor.

Forumda baya sivri zekalı var sanırım ttnete kazık mı atacaksınız diye. Arkadaşım gayet güzel kazık attı. Ben de aynı paketteyim ama iptal ettirmedim 3. aya girdim. Superonline 9.90 lık tarifesine geçmeyi düşünüyorum yalnız ttnet AKN 25 GB'ı uygulamadığı için geçmiyorum. Uygulamaya başlarsa geçeceğim ben de

• dolu dolu 59 gün kullandım ve iptal ettirdim, 24 TL fatura kesilmiş iptal den 2 ay sonra
    telefon ettim neyin nesi bu fatura, benden önce başkalarıda şikayetini iletmiş ve tahminime
    göre sövüp saydığından telefonun ucundaki bayan benim saydırmamı beklemeden
    ödeme yapmayın iptal edilecek o faturalar dediysede birki kelam etmeden bırakırmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooVeN

quote:

Hocam aynısını bana yaptılar ve suan hızım 1 mbit.Ben hic gormedim 2 olsun 3 olsun.Aradığımda ise santrale çok uzaksınız vb laflar söylüyorlar artık ne uydurucaklarını onlarda şaşırıyor.

saçma verme abi o zaman adama 8mb internet.millet vdsl2 ye geçti anasını satayım biz daha 8mb internet alamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

dolu dolu 59 gün kullandım ve iptal ettirdim, 24 TL fatura kesilmiş iptal den 2 ay sonra
    telefon ettim neyin nesi bu fatura, benden önce başkalarıda şikayetini iletmiş ve tahminime
    göre sövüp saydığından telefonun ucundaki bayan benim saydırmamı beklemeden
    ödeme yapmayın iptal edilecek o faturalar dediysede birki kelam etmeden bırakırmıyım.

Tebrik ediyorum sizi. Ne kadar kazık atsak azdır bunlara. Zaten bunların merkezine gittiğimde bu ay baya iptal aldıklarını söyledi. Yani baya kazık atan var bunlara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.