Şimdi Ara

2 Ay Amerika harçlıgı kaç $ olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar yazın 2 ay amerikada kursa gideceğim. Yurtta veya aile yanı kalacagım yani yemek sorunum yok [en azından sabah ve aksam para ödemeyeceğim öğle yemeğini bilmiyorum]
    Sitelerde aylık 150-200 $ yeterli olur yazıyor ama emin değilim sizin görüşlerinizi alayım dedim.

EDIT: 2 aylık harçlık olarak yanıma 1000$ almaya karar verdim. Max bu kadar alabilirim sanırım. Ayrıca yeteceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Şubat 2014; 17:44:59 >

• hiç çıkıp gezmeyi düşünmüyosun sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

hiç çıkıp gezmeyi düşünmüyosun sanırsam

çıkıp gezince para mı gidiyor ha mutlaka para harcadıgım yerler olur ama haftada 50$'ı geçmez diye düşünüyorum. Ulasım,arada dısarda yemek vs .. Yanıma toplam 500 $ almayı düşünüyorum ama forumdaki kişilerinde görüşünü alayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 22 Şubat 2014; 19:01:08 >
  • Ankarada ulaşım yemek haftada 50$ en az, abdye turist olarak gidiyorsun, kendini şımatmayacak mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal etmekte güzel tabi

• Hangi Eyalet ?

Gitmeden her gideceğin yeri araştır, ücretlerini öğren.

Mesala çok gezeceksen Toplu Tasima için Aylık Kart al.

Gidecegin yerleri belirle örneğin:
    X Muzesine gidiceksen Giris $xx, Şurdan metroya gidip şurda otobuse binerek gidilir falan her gününü plan yapa yapa doldur :)
  • 4000 avro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Ankarada ulaşım yemek haftada 50$ en az, abdye turist olarak gidiyorsun, kendini şımatmayacak mısın?

hocam zaten aile yanı kalırsak [ki yüksek ihtimalle öyle kalıcam] aile bizi istediğimiz zaman gezdiriyormuş [önemli yerlere falan] ulasım masrafının çok olcagını sanmam yürüyerek giderim sonuçta hergün amerikada değilim tadını çıkartayım :) yemek olarak sabah ve aksam yemeklerine kesin para gitmicek. Eğer öğle yemeği dahil değilse onuda ucuz birşeylerle kapatmaya çalısırım günlük 3-4$ yemek yeter sanırım.. 250 $ yemeklere gider 250 $ kalır [içinden bazı şeylere gitse 200 kaldı diyelim] 200 $ ile de şımartırım kendimi yetmez mi ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

quote:

Ankarada ulaşım yemek haftada 50$ en az, abdye turist olarak gidiyorsun, kendini şımatmayacak mısın?

hocam zaten aile yanı kalırsak [ki yüksek ihtimalle öyle kalıcam] aile bizi istediğimiz zaman gezdiriyormuş [önemli yerlere falan] ulasım masrafının çok olcagını sanmam yürüyerek giderim sonuçta hergün amerikada değilim tadını çıkartayım :) yemek olarak sabah ve aksam yemeklerine kesin para gitmicek. Eğer öğle yemeği dahil değilse onuda ucuz birşeylerle kapatmaya çalısırım günlük 3-4$ yemek yeter sanırım.. 250 $ yemeklere gider 250 $ kalır [içinden bazı şeylere gitse 200 kaldı diyelim] 200 $ ile de şımartırım kendimi yetmez mi ki acaba

Bence yetmez, sınırlarını zorla alabildiğin kadar para al yanına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Hangi Eyalet ?

Gitmeden her gideceğin yeri araştır, ücretlerini öğren.

Mesala çok gezeceksen Toplu Tasima için Aylık Kart al.

Gidecegin yerleri belirle örneğin:
    X Muzesine gidiceksen Giris $xx, Şurdan metroya gidip şurda otobuse binerek gidilir falan her gününü plan yapa yapa doldur :)

anladım hocam hangi eyalet belli değil haftaya gidip konuşacagız.. Eyalet belli olunca arastırma yapmaya baslarım bakalım teşkkürler
  • 2000 dolar minimum

• quote:

quote:

quote:

Bence yetmez, sınırlarını zorla alabildiğin kadar para al yanına.

anladım o halde sıkayım dişimi yaza kadar 100-150 $ daha arttırabilirim belki

• Eğlenmeyi-eğlenmekten kastım ergenler içip para saçma değil- minimumda tutarsan 500 dolar yetebilir.Ama 1000 dolar civarı falan götürürsen iyi olur.Bir kaç parça iyim eşyası alabilirsin.Cidden baya fark var ülkemizle
  • ben hep 50 dolarlık alıyorum
  • hocam eger ny, la, chicago, miami gibi yerlere gidiyosan pahalidir fazla alman lazim. ama ufak yerlerde pek sorunun olmaz. tabi 200 dolar bence azdir. ot ggibi yasiyacaksan yetebilir ama gezeyim dersen o is yas. sehirler arasi otobus biletleri pahali olur. bence en az 500 dolar alip riske atmamak mantikli.
  • 500 $ mı

Dostum 500 $'la bırak gezip tozmayı hayatta kalabilecegin bile şaibeli. 1500'den asagisi kurtarmaz. WAT yapacaksan ayri tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

hocam eger ny, la, chicago, miami gibi yerlere gidiyosan pahalidir fazla alman lazim. ama ufak yerlerde pek sorunun olmaz. tabi 200 dolar bence azdir. ot ggibi yasiyacaksan yetebilir ama gezeyim dersen o is yas. sehirler arasi otobus biletleri pahali olur. bence en az 500 dolar alip riske atmamak mantikli.

Teşekkürler EF gibi firmalarda bazen kampanya oluyor şubat sonuna kadar vs yurtdısı kursuna kayıt yaptırana uçak bileti ücretsiz oluyor gibi. Eğer öyle olursa 500$'ın üstüne ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

500 $ mı

Dostum 500 $'la bırak gezip tozmayı hayatta kalabilecegin bile şaibeli. 1500'den asagisi kurtarmaz. WAT yapacaksan ayri tabi.

vala hocam izmirde yasıyorum burdaki yaşamla karsılastırdım biraz. Hergün arkadaslarla gezerim çoğu gün aksam yemeğini dısarda yerim ulasım vs dahil haftalık 50 yetiyor bana burda 50 lira yetiyorsa amerikadada 50 $ yeter diye düşündüm 2aylık 400 $ ediyor üstüne 100$ koydum 500$ yeter gibi bir mantık kurdum. Fiyatlar çok farklı sanırım amerikada pek bir bilgim yokta
  • 3000 $ yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

500 $ mı

vala hocam izmirde yasıyorum burdaki yaşamla karsılastırdım biraz. Hergün arkadaslarla gezerim çoğu gün aksam yemeğini dısarda yerim ulasım vs dahil haftalık 50 yetiyor bana burda 50 lira yetiyorsa amerikadada 50 $ yeter diye düşündüm 2aylık 400 $ ediyor üstüne 100$ koydum 500$ yeter gibi bir mantık kurdum. Fiyatlar çok farklı sanırım amerikada pek bir bilgim yokta

Hocam burada zorlasan 1 liraya döner var.(ne eti diye sorma bilmiyorum) Orada bulabileceğin aynı değerdeki en dandik hotdog 3 4 $ olacak. Onu da ne kadar süre yiyeceksin ? 60x4 240 $. Şehirler arası gezintiye çıkmayacak mısın hiç ? Şehir içi ulaşım dersen yine buradakinin rahatlıkla 3 4 katı olacak. Hiç gezip tozmayacak mısın ? Bunları düşün NYC'ye falan giden arkadaşlar var forumda onlarla konuş.

@Mr.Skywalker NYC'ye gitmişti bir ara onunla konuşabilirsin, yardımsever bir hocamız kendisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.