Şimdi Ara

2 Araç Arasında kaldım 'Sıfır'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sıfır araç alma arefesindeyim Allah izin verirse.

2 araç için fiyat aldım.

seat leon 1.2 tsi + sunroof 58.700 tl (sunroof dahil ) renk beyaz.tek manuel sunroflu beyaz varmış kırmızı istedik ama kısmet.tabi fiyatlar bu aya özelmiş.
    bu fiyatta hiç bir şekilde pazarlık yapılmadı direk bayiide ki satış temsilcisinin ağzından çıkan fiyattır.herhangi bir ek hediye istenmedi.kararsız olduğum için ciddiye alıp pazarlık yapmadım açıkcası.

ford fiesta titanium x paket 1.5 dizel +navigasyon + 17 jant + 3 arka cam karartılmış fabrikasyon olarak 60 bin tl.unutmadan kırmızı renk.

aracı tek ben kullanacağım senelik 15 bin km yi geçebilir de geçmeyebilir de.

yakıt olarak maksimum 6 6.5 litre civarları yakan bir araç arıyorum.şehirden şehire fark ediyor biliyorum,1 ay sonra edirneye taşınmış olucam.

leon 1.2 tsi memurun belini büker mi kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim.

üstte diyeceksiniz leon c fiesta b sınıfı. ama fiesta bi o kadar dolu ve dizel.içi biraz dar 184 boyundayım 115 kg bir adamım.

aslında aklımda egea 1.3 urban paket vardı ama bugün arabayı bir kez daha test edince aklımdan sildim tamamen ellerinde 2015 model kalmamış ve fiyatta indirim yapmıyorlar 63.600 tl ye düşüyorlar 2016 modelde o parayıda kusura bakmasınlar stepne bölümüne macun çekilen arabaya vermem koşarak uzaklaşırım

özetlersek bu 2 araç içinde sizin tercihiniz ne olur veya ben neden leon almalıyım veya neden fiesta almalıyım?.

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    b - c sınıf farkını önemsemiyorsanız ve illa dizel olsun derseniz boyut olarak süper, donanım olarak gayet yeterli olan rapid sedanı 1.4 tdi manuel inceleyin derim.. ben de rapid in 1.2 tsi ve 1.4 tdi ikilemindeyim :)

http://www.skoda.com.tr/models/rapid/fiyatlistesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 26 Nisan 2016; 11:57:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.