Şimdi Ara

2. apple ipad ler 0 dan neden pahalı fiyat yazılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bütçem olmadığı için 2. ellere göz gezdirdim adamlar 0 fiyatından daha pahalıya cihaz satmaya kalkıyor misal 7, nasil 32gb 2500-2600 tl internet fiyatı varken 2800 yazmak nedır yada air 3 aplle sitesinde 4035tl kulaklık hediyesı verirken adamlar utanmadan 4bin üstü fiyat yazması nı çözemedim. bu tipler kendilerini akıllı mı sanıyor. hem de peşin fiyatı birde taksit vs yok. biri bana bu saçmalığı açıklar mı apple cihazllar yıllandıkça sarap gibi neden pahalanır. bilmediğimiz birşey olmalı kullandıkça motoru mu açılıyor.

• Şark kurnazları onlar adamın satacağı yoksa da ilana koyuyor yüksek fiyattan maksat piyasası yüksek tutulsun. Çoğu 4 liraya iPad + airpods alıp 3900 e satma peşinde hatta 4400 e koyanı bile gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibindene bir haftadır bakıyorum bütün ilanlar böyle. ucuz olanlarda hep ekran kırık. ucuzda sayılmaz gerçi. onda bile 500tl fark anca var. bu mantıklı fiyatları olan 2. el piyasası nerde bulabilirim.
  • Bende hayretle bu fiyatlara ipad ilanı koyanlara bakıyorum ve bugün içinde sıfır ipad 7 siparişi verip geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeniz varsa Air tercih edin airpods satarsanız 3100 gibi olmuş oluyor
    A10 işlemci eskidi gibi

• DonaLdChampzZ D kullanıcısına yanıt
    Sadece sosyal medya, netflix ve bir iki pdf bakarım diye düşünüyorum. Sırf bunlar için 700 tl fazla vermeye değer mi? Birçok karşılaştırma videosu izledim genede karar veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman iPad 7 alın hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serdar bey İpad piyasasınıda bulandırdı
    İpad 7 ekranına kötü diyorlar haberin olsun. Gerçi sizin kullanım durumunuza göre yeterli de gelebilir.

• Vallahi ben de delirmek üzereyim, ikinci el ipad almak resmen saçmalık şu fiyatlara.

Ben de konudan yararlanıp bir şey sorayım... 2.el, temiz air 2 alınır mı? 128gb versiyonunun ederi nedir acaba? Daha önce ipad kullanamadım, genellikle pdf açmak ve garageband ile kullanmayı planlıyorum.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    ben kullananlara sordum yan yana koymazsan farkı anlamazsın dediler. birde çok fark yokmuş çok fazla. ekran dp ve çözünürlük den şikayet eden daha görmedım. bende düşünüyorum ama eylülde tanıtım var dedi birileri 8. nesil gelebilir diye bekliyorum belki onda a12 olur
  • Ben 6 yıl mini 2 kullandım. Hiçbir sıkıntı çekmedim. En kötü Apple tablet bile iş görür. Film izledim, dergi kitap vs okudum. Hala bile sorunsuz kullanıyorum. Ama satıp air 3e geçiyorum. Biraz daha büyük ekran olsun istedim. Bütçeniz neyse alın geçin bence. Gündelik kullanımda hepsi iş görür.

• Apple önümüzdeki 1 ay içinde giriş ve orta segment yeni ipadleri tanıtacak. Onlar tanıtıldıktan sonra alın.

5 yıldan fazla 2013 Air kullandım, 1 ay önce 2020 11" Pro aldım. Eğer son model alırsanız en az 5 sene kafanız rahat olur. Eski model alırsanız 2 sene sonra yenilemeniz gerekir.
  • Apple kullanıcıları arasında bir rahatsızlık olduğunu sanıyorum. Ben de senin gibi tablet bakarken farkettim bunu. Garantisi bitmiş cihaz bile sıfırından 100tl ucuz oluyor en fazla. 7. Nesil kullanıyorum ve yükseltmek için Pro modellerine bir baktım dün, sıfır fiyatı ile aynıya satan adam neden sıfırı ile aynı dediğime şaşırıyor. Çok garip bir yapı var iPad kullanıcılarında. Ben elimdeki cihazı satmaya kalkarsam aynı mı olacağım acaba diye düşünüyorum. Profesyonel ölücü olarak söylüyorum sıfır al hiç sinir sistemini bozma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 8 Eylül 2020; 0:51:34 >
  • Çünkü burası Türkiye ve toplumumuz bu Yok yani başka açıklama yok
  • Sorun ipad sahipleri değil aslında, ülkenin özellikte son 10 yılda aşırı yozlaşması, haramzadeliğin normalleşmesi
    Herkes tuttuğunu öpme derdinde. Az önce Facebook market de bir ilana denk geldim. Eleman amd A6 işlemcili hp laptopu gaming laptop yazmış, güncel oyunların hepsini rahatlıkla oynatırmış! Bırak oyunu hayalinde görürsün de internette bile iş görecek alet değil. sazan gelse kazıklıycak. Toplum böylesi ş..sizlerle dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    geldiğimiz son nokta mantıktan iyice uzaklaştık.

ekim ilk haftası 8. nesıl açıklancak deniliyor
    apid air 3 özellikleri ile gelecek gibi

64gb
    a12 işlemci
    10,8 ekran
    bence cok güzel bu kur artısı ile 3bin civarı olur gibi
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu yazdığınız benim hakkımda hocam. Şükürler olsun bir rahatsızlığım yok.
    Dün detaylıca izah etmeme rağmen hala böyle bir gönderide bulunabiliyorsanız diyeceğim şey, gerçekten yorumunuzun üzücü olduğu.

Gerçekten merak ettiğim konu ise şu;

7500 TL'ye apple store'dan aldığım ve kutusunu dahi açmadığım bir ipad 11" pro'yu, yine kutusunu açmadığım ve 120 TL'ye satılan bir ekran koruyucu ile birlikte 7400 TL'ye(hadi biraz da pazarlık ile 7.300 TL diyelim) satmak ve tüm fiyatları açıklayıcı bir şekilde yazmak mı tuhaf?

"Profesyonel bir ölücü" olduğunuzu söylüyorsunuz."Profesyonel bir satıcı" olmadığım için soruyorum ve evet, dediğiniz gibi gerçekten şaşırıyorum. Gerçekten bu durumda olsaydınız, siz ne kadara satardınız ve satmak gerekiyor?

Bu arada lütfen eğitim indiriminden ve airpods'tan bahsetmeyin. Ben eğitim indirimi ile almadım, airpods'ta almadım. Eğitim indirimi hariç normal kullanıcıların aldığı fiyattan aldığım için faturada yazan fiyat üzerinden fiyatlandırdım.

Fiyatları şişiren insanların yanında siz de bütçenize göre fiyatları indirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ben de bırakın kar etmeyi, daha da fazla zarar etmemeye çalışıyorum. Umarım bu gözle de bakabilirsiniz.

• Burasi Turkiye... Basliktaki bi garip durum sadece iPad ‘ler icin degil ki.

En basitinden yeni mbp 2020 $1799 olan versiyonu, pt.com.tr’de 13899 TL’den satiliyor. Ikinci el sitelerinde 15000’den asagi satan yok. Anlasilmaz bir olay.

• Ben apple kutusu saticisina sordum bunu appleda stok yok bizden hemen alabilirsiniz o yuzden boyle dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.