sorunum şu arkadaşlar kısaca, ben 2009 senesinde Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümüne kayıt yaptırdım. normal şartlar altında bu bölümün bu sene bitmesi gerekirken tek dersten kaldığım için bir sene daha uzadı bölüm. ben bu sene bitireceğimi düşünerek bu sene tekrardan ÖSS'ye girerek Açıköğretim Konaklama İşletmeciliği bölümüne yerleştirildim. bu yeni bölüm için internet kaydımı yaptırdım fakat daha snra yaptığım ufak çaplı araştırmada iki tane açıköğretim bölümüne kayıt yapılamayacağı birinden feragat edilmesi gerektiği şeklinde yazılar okudum. şimdi ben yeni bölümümün internet kaydını yaptığım için 2 sene okuduğum ve tek dersimin kaldığı fotoğrafçılık bölümünden sistem otomatik olarak silmemiştir beni değil mi? aofburo.anadolu.edu.tr adresinden tc kimlik numaram ve şifremle giriş yapamamaktayım şu anda. internet kaydından önce giriş yapabiliyordum (fotoğrafçılık bölümü için) ama şimdi yapamıyorum. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş/arkadaşlar varsa bana bilgilerini aktarabilirler mi acaba?