Şimdi Ara

2 ağa aynı anda bağlanılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerimin bulunduğu sitede kablosuz internete erişebiliyoruz. İnternet erişimini bilgisayarın kablosuz ağ kartıyla, şirket içi networke de dahili ethernet kartıyla ulaşmak istiyoruz. Ethernet kablosunu taktığımız anda kablosuz bağlantı kopmamasına rağmen internet erişimi kesiliyor. her iki ağ kartının ip lerini otomatik veya elle ayarlamama rağmen sorunu çözemedim. şirket içi networkte yeni aldığım asus wl700ge gateway kullanıyorum(kabloyla bağlanarak). ayrıca elimde atıl vaziyette usr 9108 adsl modem var. istediğim şey teknik olarak mümkünmü? yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

(asıl istediğim asus wl700ge veya usr 9108 ile kablosuz olarak sitenin modeminden internete çıkmak ama bunu sitenin modem ayarlarına girmeden yapmam mümkün değil sanırım)

• Bildiğim kadarıyla çakışır çalışır ama problem yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KniTTeR

arkadaşlar işyerimin bulunduğu sitede kablosuz internete erişebiliyoruz. İnternet erişimini bilgisayarın kablosuz ağ kartıyla, şirket içi networke de dahili ethernet kartıyla ulaşmak istiyoruz. Ethernet kablosunu taktığımız anda kablosuz bağlantı kopmamasına rağmen internet erişimi kesiliyor. her iki ağ kartının ip lerini otomatik veya elle ayarlamama rağmen sorunu çözemedim. şirket içi networkte yeni aldığım asus wl700ge gateway kullanıyorum(kabloyla bağlanarak).

Merhaba,
    Anladığıma göre kablosuz bağlantı ile internete çıkarken kablolu ethernet ile işyerindeki ağa erişmek istiyorsunuz.
    Anlaşıldığına göre her iki kart otomatik IP alıyor. Bu durumda internet çıkışı öncelikle kablolu ethernet üzerinden gerçekleşir. Eğer kablolu ethernetin bağlı olduğu hat internete çıkmıyorsa bu durumda internet bağlantınız kesilmiş olacak. Bu durumda şunu yapın: kablosuz bağlantınızda IP otomatik olsun. Kablolu ethernet kartınız için elle IP ataması yapın. Ama Ağ geçidi ve DNS girmeyin. Bu durumda istediğinizi yapabiliyor olmanız lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.