Şimdi Ara

2 Adet Yeni Ayakkabı Aldım.Çok Sıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce gittigidiyor dan 3 adet ayakkabı aldım 2 si bana biri babama.
    Normalde 42,5 giyiyorum.2 ayakkabıya da 42,5 numara siparişi verdim kargo paketi az önce geldi ancak ayakkabıların yanları çok sıkıyor.
    Sizce kalıba mı koydurayım yoksa geri gönderip 43 ünü mü alayım ?
    1.Ayakkabı

Gittigidiyor Linki
    2.Ayakkabı

Gittigidiyor Linki

Arkadaşlar bide ayakkabılara yorum yapalım lütfen

• Bedava versen giymem bunlar ne ya nike bot nedir kardeş ya.Cat, Timberland falan alsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Bedava versen giymem bunlar ne ya nike bot nedir kardeş ya.Cat, Timberland falan alsaydın.

Hocam nike takıntım var.Kendimi engelleyemiyorum.
  • Nike ayakkabılar küçük kalıplıdır hocam ben normalde 43 giyiyorum. Nike ayakkabı 44 numara benim. Bence değiştir bir numara büyük al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Bedava versen giymem bunlar ne ya nike bot nedir kardeş ya.Cat, Timberland falan alsaydın.

Hocam nike takıntım var.Kendimi engelleyemiyorum.

Nike'ı apaçi tayfa giyiyor artık vazgeç bence.Ben artık kullanmıyorum hiç.Güzelim ayakkabıların b.kunu çıkarttılar.
  • ayağını iade et
  • Yanlardan sıkma sorunu bütün yeni ayakkabılarda olur zamanla esneme yapıp ayağına tam oturur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum alttaki çok kötü be. sanırım nikeın en ucuz ayakkabısı bu çünkü herkeste var. yakında bime gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

dostum alttaki çok kötü be. sanırım nikeın en ucuz ayakkabısı bu çünkü herkeste var. yakında bime gelecekmiş.

hocam fiyatına göre almıyorum.Sadece klasik görünüm daha çok ilgimi çekiyor.
  • Biraz giy açılır , sıkıntı yapma
  • Bot berbat diğeri klasik genel ortalama vasat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.