MERHABALAR. ARKADAŞIMIN 98 POLO ARACINDA 2 ADET SİERRA 1000W BAS MEVCUT. AMA SESİ ÇOK AÇINCA ANFİ KESİYOR SANIRIM ANFİ KALDIRMADIĞI İÇİN. ÇOK PAHALI OLMAYAN. BU BASLARI KALDIRABİLECEK MONO ANFİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ?
DAHA ÖNCE KİCKER 38CM BAS VARDI ANFİ SORUNSUZ ÇALIŞTIRIYODU. ÇİFT SİERRA BASI TAKTIĞIMIZDA KESMEYE BAŞLADI
baslarin rms degeri nedir hocam birde hangi amfi ile kullaniyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
anfiye iki adet subwoofer ı paralel bağladığınız için empedans düştü. Anfinin sürebileceği değer her ne ise onun altına düştü. Bu nedenle anfi korumaya geçiyor. Seri bağlayarak bu durumu ortadan kaldırabilirsiniz. Toplam alınan çıkış gücü düşer ancak kesilme olmaz ve son ses seviyelerindeki bozulmalar azalır. Yok olmaz biz anfiyi değiştireceğiz diyorsanız o zaman iki adet mono amplifikatçre yahut 1 adet düşük empedans kapasiteli mono amplifikatöre ihtiyacınız var. Ancak hoparlörlerin teknik verilerini bilerek tavsiye vermek daha yerinde olur.
ARADIM BAKTIM NETTE BİZİM BASSLARIN AYNINDAN BULAMADIM. ARAÇ ŞUAN SERVİSTE KISMET OLURSA YARIN GELİCEK. DETAYLI FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP SİZİNLE PAYLAŞIRIM. YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
aküden amfiye giden kablo 8ga ise bu kesme o yüzden olabilir (kablo ince yani)
diğer bir neden bassların artı ve eksileri ters olabilir