Şimdi Ara

2 adet Notebook bakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendime ve kardeşime notebook bakıyorum
    Benim kafamda kendim için 2 model var Y500 ve Asus N seri 16gb. Kardeşim için bulabilmiş değilim.
    Öncelikle ben pcyi genellikle oyun,depolama ve kültür alanında kullanıcam daha çok.
    Kardeşim ise genellikle zamanını internet te geçirir, browser oyunlarında takılır o yüzden ona daha ekonomik birşeyler bakıyorum. Dokunmatik te olur fakat tablet olmaz. (Max 1200)
    Benimde arasında kaldığım 2 seçenek arasından 1 ini seçmem gerek öneri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Y500 sli (çift gt650m), tek gt650m li n56 dan biraz daha yüksek performansa sahip. Yalnız tek gt650m li y500 düşünüyorsan, n56 daha yerinde seçim olur. Kasa kalitesi ve soğutma olarak biraz daha iyi çünkü.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-352526-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu220406.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 5 Mayıs 2013; 16:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Y500 sli (çift gt650m), tek gt650m li n56 dan biraz daha yüksek performansa sahip. Yalnız tek gt650m li y500 düşünüyorsan, n56 daha yerinde seçim olur. Kasa kalitesi ve soğutma olarak biraz daha iyi çünkü.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-352526-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu220406.html

Kendim için y500 ün slı lı modeline karar kıldım, fakat şöyle birşey ki bazı sitelerde farklı, bazı sitelerde farklı donanımlar mevcut . Vatan dan alıcam, sitesinde slı diye yazmıyor ama 2 model var 100 200 tl farkla.
    Diğer pc içinde paylaştığınız modeller için teşekkürler 2 side istediğim çizgide. Bakalım

• Vatandaki y500 lerden seri numarasının sonu 49 ya da 99 ile bitenler 2012 üretimli. 2012 çıkışlılarda touchpad, klavye vs. gibi sorunlar vardı. 2013 üretimlilerde ise bu sorunların giderildiği söyleniyor. Kullanıcı bölümünden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz..

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

2013, yeni serisi. Ssd de mevcut ama açıklamada belirtilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 5 Mayıs 2013; 18:40:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Vatandaki y500 lerden seri numarasının sonu 49 ya da 99 ile bitenler 2012 üretimli. 2012 çıkışlılarda touchpad, klavye vs. gibi sorunlar vardı. 2013 üretimlilerde ise bu sorunların giderildiği söyleniyor. Kullanıcı bölümünden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz..

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

2013, yeni serisi. Ssd de mevcut ama açıklamada belirtilmemiş.

Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için . Linkini verdiğiniz Y500 slı lıda değil sanırım. En iyisi pcdepo dan satın almak olucak herhalde benim için.. Açıklamalar tam hiç olmazsa hemde daha ekonomik. +2013

• Attığım linkteki ürün sli olanı. Pcdepo daki tek gt650m li modeli.
  • 2500 tl verebiliyorsan msi ge60/70 alabilirsin ekran kartı gtx660m gayet güzel bi pc incelemeye fırsatım oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaderDemon95

2500 tl verebiliyorsan msi ge60/70 alabilirsin ekran kartı gtx660m gayet güzel bi pc incelemeye fırsatım oldu

Degerli yorumun icin tesekkurler dostum . Fotograf makinesi de almaya karar verdigim icin (sonradan gelisti) butceyi az da olsa kıstım 2.000Tl y500, 1000 Tl Diger laptop, 2000 ede eos 650d almaya karar kıldım.
    Çeliskili olucak belki ama 1 kere alinip senelerce kullanilacak seyler aslında, fikre ihtiyacim var sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşine asus kalitesinden bir ürün seçeblrsin mesela
    sx031d ve sx023d modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

quote:

2500 tl verebiliyorsan msi ge60/70 alabilirsin ekran kartı gtx660m gayet güzel bi pc incelemeye fırsatım oldu

Degerli yorumun icin tesekkurler dostum . Fotograf makinesi de almaya karar verdigim icin (sonradan gelisti) butceyi az da olsa kıstım 2.000Tl y500, 1000 Tl Diger laptop, 2000 ede eos 650d almaya karar kıldım.
    Çeliskili olucak belki ama 1 kere alinip senelerce kullanilacak seyler aslında, fikre ihtiyacim var sanirim

Bu urunu almani tavsiye ederim hocan
    Fiyati da uygun
    sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-412TR-Core-i7-3630-240-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu230865.html

• MSI GE60 602XTR Notebook modelinide inceleyebilirsiniz. 128GB SSD performansa baya olumlu etki yapıyor.
  • http://www.netsiparis.com/msi-ge60-0nd-412tr-notebook-i7-3630-8gb-750g-156-fdos-_p11201210089
    neden dersen ekran kartı mükemmel diğer laptoplara göre
  • quote:

Merhaba forumdaşlar
    Kendime ve kardeşime notebook bakıyorum
    Benim kafamda kendim için 2 model var Y500 ve Asus N seri 16gb. Kardeşim için bulabilmiş değilim.
    Öncelikle ben pcyi genellikle oyun,depolama ve kültür alanında kullanıcam daha çok.
    Kardeşim ise genellikle zamanını internet te geçirir, browser oyunlarında takılır o yüzden ona daha ekonomik birşeyler bakıyorum. Dokunmatik te olur fakat tablet olmaz. (Max 1200)
    Benimde arasında kaldığım 2 seçenek arasından 1 ini seçmem gerek öneri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. İyi forumlar

senin için;

http://www.teknolojipazar.com/U75159,5747,asus-nb-n56vz-s4283h-i7-3630qm-16gb-1tb-156-4gvga-w8-bireysel-asus.htm (2528 TL)

kardeşin için;

http://www.teknolojipazar.com/U78972,5746,hp-nb-h5j58ea-probook-4540s-i3-3110m-4g-500g-1gvga-156-lin-kurumsal-hp.htm (1055 TL)

ayrıca linkini attığım site alıcısına "3D Secure" güvencesi veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Fiyati da uygun
    sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-412TR-Core-i7-3630-240-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu230865.html

Sanal marketim ve vatan computerde de var ayrıca monster Q63W150ERQ765 15.6" da iyi bir laptop ge60 ın ekran kartından bir seria altta gtx650m (diğer özellikleri saymadım diğer özelliklerde ge60 fark atıyor ama oyun oynamak için sadece hdd ekran kartı anakart ve işlemci gerektirdiği için...) var fiyatı 1599 tl almanı öneririm ama farklı sitelere bakamalısın çünkü mosterın kendi sitesinde sorun varhttp://www.monsternoteb...nek2=&adet=1&lang=tr-TR
    foto makinesi olarak bence samsung smart camera veya sonynin cybershotlardan birini alabilirsin güzel ve kaliteli foto makineleridir tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CAK!

MSI GE60 602XTR Notebook modelinide inceleyebilirsiniz. 128GB SSD performansa baya olumlu etki yapıyor.

İ5 olması İ7 olmamasından birşey kaybettirmez mi pek?
    Teknik bilgi olarak zayıfım kkusura bakmayın.

• quote:

quote:

MSI GE60 602XTR Notebook modelinide inceleyebilirsiniz. 128GB SSD performansa baya olumlu etki yapıyor.

Oyun icinde islemci fark yapmaz ama uzun vadede i7 daha iyi olur
    Msi 412tr alin
    Sonradan ssd takarsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyati da uygun

Sanal marketim ve vatan computerde de var ayrıca monster Q63W150ERQ765 15.6" da iyi bir laptop ge60 ın ekran kartından bir seria altta gtx650m (diğer özellikleri saymadım diğer özelliklerde ge60 fark atıyor ama oyun oynamak için sadece hdd ekran kartı anakart ve işlemci gerektirdiği için...) var fiyatı 1599 tl almanı öneririm ama farklı sitelere bakamalısın çünkü mosterın kendi sitesinde sorun varhttp://www.monsternoteb...nek2=&adet=1&lang=tr-TR
    foto makinesi olarak bence samsung smart camera veya sonynin cybershotlardan birini alabilirsin güzel ve kaliteli foto makineleridir tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun

Mağazada mutlaka inceleme imkanım olur da monster a hiç bulaşmayalım hocam
    Piyasaya göre iyi mallar hatta bayağı da ekonomik ama tercih eden çoğu herkes geç teslimattan şikayetçi. Son zamanlarda telefonlara bile çıkmıyorlarmış..

• Ssd sadece açılma-kapanma, veri aktarma, dosya-oyun yükleme vs. gibi işlemlerde işe yarar. Yani bu gibi işlemlerde hdd den daha hızlıdır. Kısaca cihazın daha seri çalışması için kullanılmış bir donanımdır. Yani oyun veya ağır grafik, işlemci isteyen vs. gibi programlarda performansı artırmaz. i5 msata ssd li modelin yerine, i7 daha yerinde seçim olur. Ssd yi sonradan kendin de takabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 6 Mayıs 2013; 17:46:03 >
  • quote:

quote:

quote:

Msi 412tr alin
    Sonradan ssd takarsiniz

Teşekkür ederim listeme eklendi o halde.
    Ne çabuk karar kılmışım ben de Y500 e.
    Perşembe yada cuma alıyorum pcleri bakalım o zamana kadar daha da kafamda netleşir elbet.
    Bu arada bu vatan ın ne zaman aralıklarla indirim yaptıgına dair bir bilginiz var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Msi 412tr alin
    Sonradan ssd takarsiniz

Teşekkür ederim listeme eklendi o halde.
    Ne çabuk karar kılmışım ben de Y500 e.
    Perşembe yada cuma alıyorum pcleri bakalım o zamana kadar daha da kafamda netleşir elbet.
    Bu arada bu vatan ın ne zaman aralıklarla indirim yaptıgına dair bir bilginiz var mı acaba?

Haftasonlari oluyor indirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.