Şimdi Ara

[SATILDI] 3.5' ve 2.5' Harici HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #3.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] 3.5" ve 2.5" Harici HDD

Arkadaşlar gerek arşiv gerek oyun için kullandığım sağlam HDD'lerimi satıyorum.

Hatay ve çevre illerde oturup almak isteyen arkadaş gelip evimde testini yaparak alabilirler.

İl dışı için kargo tarafıma aittir. Ödeme sonrası kargoya teslim ederim.

Seagate FreeAgent GoFlex Drive 3.5'' 1TB USB 2.0 - 750TL - Arşiv için kullanıyordum.

Seagate Expansion 3.5'' 2TB USB 2.0 - 1000TL - Arşiv için kullanıyordum. Airflow temperature değeri bu şekilde kırmızı yanıyor. Sıcaklığı olmadığı gibi bir şekilde göstermekte. Herhangi bir sorun yoktur.

Seagate Expansion 2.5'' 750GB USB 2.0 - 350TL - Arşiv için kullanıyordum. Kablosu Bulunmamaktadır. Airflow temperature değeri bu şekilde kırmızı yanıyor. Sıcaklığı olmadığı gibi bir şekilde göstermekte. Herhangi bir sorun yoktur.

Ürünlerin tamamı @karinca70 kullanıcısına satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS

• 2.5" diskler için Pazartesi yeniden yazayım,elimde ki ürünlere bakarak. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yeni Bir Dolandırıcılık Stratejisi Dikkatli Olun,Konuyu Okuyun!

2007 den beri 1000 in üzerinde alışverişim oldu sorunsuz alışverişlerim ve referanslarım için Profilime Bakınız.(Profilime sığmadığı için 2000 harfden sonrasını artık alışveriş yaptıklarım listesine yazamıyorum!)Sorun yaşadığım üyeler romeo28(yeni nicki göksel28),CrySystem, ve uzun bi aradan sonra UltrAslan MCMV nickli şahıs.Kesinlikle uzak durunuz!
  • sonuncu duruyor mu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.