Şimdi Ara

2 adet Fairy Platinum 90 Yıkama Tablet + 2 adet 500 ml Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı 155.8₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet Fairy Platinum 90 Yıkama Tablet + 2 adet 500 ml Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı + 4 adet Scotch Brite Sünger

Sepette 150/20 indirim ile 155.80₺

Fairy Platinum 90 lı en düşük Carrefourda 75 tl yi gördü ona rağmen bile şuan bu set 155 tl

Linki kopyalayıp açabilirsiniz 👍🏻

https://www.trendyol.com/fairy/platinum-90-yikama-tablet-limon-kokulu-platinum-500-ml-bulasik-deterjani-hijyen-sunger-8681002974784-p-6580461?boutiqueId=531715?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&adjust_tracker_limit=999999999&link_contentid=6580461&link_userID=15472836&utm_medium=product_free&utm_source=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolef -- 21 Eylül 2020; 15:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar evkiba firması ürünleri orjinalmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osm21

Arkadaşlar evkiba firması ürünleri orjinalmi
    evkiba distribütör
  • Osm21 O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam birkaç alışverişim oldu, ürünlerde sıkıntı yok.
  • 2019 black friday dönemi platinum tabletlerin tanesi 72 kuruşa gelmişti. o yüzden hala bu indirimlere rağmen güncel fiyatlar pahalı geliyor bana
  • Evkiba'da problem yok ama trendyolexpress ile yolluyor ve 1.5 hf önce aldığım fairyler daha gelmedi bilginiz olsun uzun bekleme süreniz var ona göre alın.
  • ihtiyacım olsa alırdım.pahalı bulanlar pril gold alabilir hiç farkı yok yerli ve milli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tosla ile birlikte yararlandım. Teşekkürler
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Pril henkel in ürünüdür hocam

Henkel de Alman şirketi dir

• Müdür42 kullanıcısına yanıt
    Hocam cengizler Türk te noluyor sanki,memlekette üretiliyorsa yerlidir

• Geçen haftaydı sanırım, 100/30 ile 154TL (+10tl çek ücreti) 164'ye 2x120 fairy platinium almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

2019 black friday dönemi platinum tabletlerin tanesi 72 kuruşa gelmişti. o yüzden hala bu indirimlere rağmen güncel fiyatlar pahalı geliyor bana
    25 TL yeni uyelikten gelen cekle yine 72 krs ve yanindakiler de avantaji. Olana tabi. Yalniz bu fairyler cabuk bozuluyor haberiniz olsun. Stoklariniz bittiyse alin yoksa bunlara sira gelene kadar bozulmus olurlar.

• tosla ile birleştirip faydalandım, teşekkürler
  • Bugün ürünler geldi. Söylendiği gibi 1+1 değil tek geldi ürün. Aynı şey başına gelen oldu mu? Kargolar artık kapıya bırakıp gidiyorlar, biz ürünü alana dek gitmişlerdi bile. Var mı önerisi olan & başına gelen?

• Meteoru Eliyle Tutan Adam M kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün içeriği 1 adet zaten, konudaki fiyattan almanız için 2 adet eklemeniz gerekiyordu , eğer 2 tane eklemenize rağmen yollamadılarsa trendyolu arayın durumu anlatın daha öncesinde yaşamıştım geç de olsa çözüme ulaşmıştı

• 2 adet Fairy Platinum 90 Yıkama Tablet + 2 adet 500 ml Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı 155.8₺2 adet Fairy Platinum 90 Yıkama Tablet + 2 adet 500 ml Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı 155.8₺

Bim ve A101 de arada kampanyalar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 25 Eylül 2020; 3:58:47 >

• berkaygen kullanıcısına yanıt
    sen şimdi A101 den ürünü ucuza aldığını yazdın,
    birileri gelip A101 e özel üretim kalitesiz alınmaz vs diye sayıklayacak,
    bir güruh var, bunlar bi üründe indirim olduğunda illa o üründe sorun olduğunu düşünüyorlar,
    hiç bir şey bulamazlarsa a101 mi, varoş market deyip ötüyorlar.
    şubenin cirosu düşüktür promosyon yapar,
    sürekli satılmayan maldır stok temizliği yapar,
    en son finish qauntum 80 li 45 liraya almıştım A101 den bu sekilde.
    reklam amaçlı bazı ürünlerde müşteriyi mağazaya çekip başka mallar da satmak için indirim yapar,
    varyasyonlar artırılabilir,

bu gibi dev firmalar A markete farklı B markete farklı üretim yapmaz,

zaten gelir grubuna göre çoğunun alt markaları modelleri vardır.

kaliteyi ucuza bulduğunda stoklamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 25 Eylül 2020; 3:23:53 >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    hocam cidden a101 e özel daha düşük kalitede ürelior mu bu arada ?

• Rolef kullanıcısına yanıt
    2 adet aldık hocam. Yanlış ifade etmişim ilk mesajda. 1+1 üründen 2 tane aldık, 150 küsür tl ödedik yani. Ama sadece ödediğimizin yarısı geldi. Bir tanesini atıp gitmiş kargocular, tek pakette ikisini de göndermiş gibi gözüküyor trendyolda’da. Bugün ilgileneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meteoru Eliyle Tutan Adam -- 25 Eylül 2020; 10:19:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.