Şimdi Ara

2.90 TL'ye Waffle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi tellal gibi hissetmeme neden oldu bu site :D Ama 1 ay kadar önce 3 TL ye waffle iyi bir fırsat demişti arkadaşlar. Waffle fırsatı yayınlanmış paylaşmak istedim.
    www.grupanki.com waffle severlerin bilgisine :D İşletme yeniymiş ama maksat waffle ise denemeye değer dedim. Yolu Kızılay'dan geçenlerin bilgisine

Ben de grupanki yi takip ediyorum arkadaşlarla işimize yarayan şeyler yayınladıkça alıyoruz. bu sıralar genelde kadınlara yönelik fırsatlar çıkıyo gerçi.

Gelelim tavsiyene; işletme baya geniş ferah bir yer fakat daha çok yeniler. Bir de yanındaki cafelerden filan farklılar çünkü burayı bir aile işletiyormuş. Mekan olarak eksikleri çok o da yeni olmalarından dolayıymış. sohbet imkanımız oldu orada. Ama waffle olarak gerçekten çok güzeldi bol bol her malzemeden eklediler sağolsunlar. 2.90 TL ye dışarda anca kola içilir :)

normalde fırsatı kullanıp yorum yazmayacaktım ama bi başka sitede waffle fırsatı gördüm ararken onun üzerine yazıyım dedim. ismini vermiyim şimdi ama polatlıda bi waffle + kola yayınlamışlar 9.90 tl ünlü bir sitede. Abicim abbasta waffle 10 tl 2.5 da kolaya versen en babası 12.5 tl yapar bunlar nasıl olmuş da 21 tl çıkartmışlar onu çözemedim :) Bu şekilde yaparlarsa çok müşteri kaybedecekler kimse bunlara akıl vermiyo mu acaba?

Neyse paintball da almıştım grupankiden 5.50 tl ye 100 top ve gayetin de güzel eğlendik geldik saha küçük olmasına rağmen. Yine ismini vermiyim başka bir sitede bugün bir fırsat var 75 top 30 tl yerine 15 diye. Bu kadar mı farkediyo bu topların fiyatı ben anlayamadım. Bi formülü bi açıklamasını bilen varsa söylesin :D

• bende aldım iki adet birde gncteklifden almıştım etti 4 adet :) sehirfırsatı ile aldıım zıkkım çok iyiydi bakalım bu nasıl?
  • Ben de bugün gidip 2 adet kullandım :) 2.90 TL'ye gerçekten bedava. içine istediğim soslardan koydular. İlk defa waffle yedim hayatımda bu arada. Ama kobenin dediği gibi işletme çok yeni. Bi de kaldırımları onarmaya başlamışlar konur sokakta hafif hoplayıp zıplayarak gidiliyo. Gerçi meşrutiyet tarafından girerseniz 5 bina filan ileride ama araba ile gidiyosanız kocatepe otoparkına bırakmak lazım arabayı en yakın. Şu an çevresi açık bir bahçeleri var bahçeyi de kaldırımlardan sonra kapatacaklarmış ben de konuştum sahipleriyle. Ama gerçekten yolunuzun üzeriyse kaçırılmayacak kadar lezizdi. 2 tane daha aldım ama bunları ne zaman kullanırım bilemicem sürekli kızılaya uğrayamıyoruz iş nedeniyle :D
  • Kobe bu arada bahsettiğin şehirfırsatındaki paintball sanırım. Karizma paintball'u paintball hayatımın ilk sayfası olarak düşünürsek şehirfırsatında yayınlanan paintball fırsatı biraz daha profesyonel. Bir de karizma paintball diğerinden daha fazla reklama ihtiyacı olan bir işletme olduğu için o fiyata vermiştir. Gerçi normal fiyatı 15 TL idi karizmada bunda 30 tl. O kadar büyük bir fark varmı bilmiyorum ama gidip öğrenmeye de niyetim yok açıkçası :D
    10 kişi gittiğimizde 55 tl verdiğimiz fırsatı 150 tl ye almak hem de toplam 250 mermi daha az. içime dokunur sanırım

Polatlıdaki fırsatın da ne derecede fırsat olduğunu kullanıcılar zaten göstermiş. tepki vermek gereksiz. 1 kişi almış hepi topu

• ankara için özel bir fırsat sitesi olması gerçekten güzel
    bilgilendirme için teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • İşin aslı bir Ankara hayranı, eski bir işletmeci ve şu an diş hekimi olarak Ankara'ya özel olmaları benim de hoşuma gitti ve destek olmak istemem de bu nedenle. Ama buna ek olarak da fiyatları uygun. Başka bir siteden kebapla ilgili bi fırsat satın aldım. Menü çok doluydu. 22 TL yerine 9 TL diyordu fiyata da. Daha sonra işletmede farkettim ki listede sayılanlar zaten ikram ve biz 11 TL yerine 9 TL ödedik. O nedenledir ki gerçek indirim varsa sadece burada paylaşıyorum. Grupankiyi de sevmemin sebebi gerçekten indirim yayınlıyor olması. Ha tabi diğerleri de yayınlıyo fakat bazıları işi suistimal ediyorlar. Grupanya, Grupanki ve Grupfoni(özellikle tatil fırsatları çok güzel henüz alamasam da) favorim şimdilerde
  • 3 tl ancak maliyeti olur. işte bu tarz siteleri kullanan firmaların asıl amacı bu olmalı. reklam. birçok firma sahte indirimlerle müşterilerini kandırmaya çalışıyor, bu firmayı takdir ettim. bu arada waffle'ın kıralı bebek'te. yolu düşenler mutaka denesin.

Çin atasözü
  • Arkaaşlar cafeni genel olarak fiyatları nasıl yemek,içecek varsa nargile :)Giden arkadaşlar bizi aydınlatsa..

Orijinalden alıntı: eray_0083

Arkaaşlar cafeni genel olarak fiyatları nasıl yemek,içecek varsa nargile :)Giden arkadaşlar bizi aydınlatsa..

Çok sade bir cafe eray. panoradaki zıkkım waffle da alıp ortada geziniyo insanlar ona göre kat kat iyi bence en azından nerde olduğun belli :) Ben konuşurken şunu öğrendim evde yapıldığı gibi hazırlıyolar herşeyi ve köftemizin müdavimleri çok dediler ama pahalı olduğunu düşünmüyorum. O nedenle için rahat gidebilir ve başka şeyler yiyebilirsin. Tabu filan var oyun olarak ama nargile yoktu. Fakat şunu belirtiyim sadece o fiyata yediğim waffle gerçekten hala aklımda :D Nasıl oluyo da bu kadar ucuza verebildiler anlamadım çok doluydu gerçekten ve yiyenler tekrar alıyolarmış onu öğrendim sahibinden :D
  • yaa valla bende bugun gncteklifden aldığım turkuaz cafede waffle yedim iğrençdi adam hazırlarken ne istiyorsunuz diye sormadı içine kafasına göre çikolata sosu sürüp muz koymuş ve gıdım gıdım.Yedikden sonra iç bulantısı ile yediklerim boşa gitti Hertarafdan waffle yenilmez onuda öğrenmiş oldum.Zıkkımda kafana göre istediklerimi koydular itiraz etmeden umarım burasıda öyledir öneriyorsanız zaten %100 güzeldir...Fazla almamak lazım kilo yapıyor ;)

Bende 2 ay önce zannedersem grupanyadan Bursada kayhan pideli köfte fırsatı aldım, 1 porsiyon pideli köfte+ içecek=5 TL'ydi. Bildirimde 11 TL'den 5'e düştüğü yazıyordu, fırsatı kullanmaya gidince zaten 1 porsiyon köfte+kutu kolanın 8,5 TL olduğunu gördüm bize kolalarıda bardakta vermişlerdi. Firmaya bu durumu mail attım, dün tekrar kayhanla ilgili fırsat yayınlamışlar bu sefer 1,5 porsiyon pideli köfte+ içecek=5,5 TL olmuş

quote:

Orijinalden alıntı: anceloz

İşin aslı bir Ankara hayranı, eski bir işletmeci ve şu an diş hekimi olarak Ankara'ya özel olmaları benim de hoşuma gitti ve destek olmak istemem de bu nedenle. Ama buna ek olarak da fiyatları uygun. Başka bir siteden kebapla ilgili bi fırsat satın aldım. Menü çok doluydu. 22 TL yerine 9 TL diyordu fiyata da. Daha sonra işletmede farkettim ki listede sayılanlar zaten ikram ve biz 11 TL yerine 9 TL ödedik. O nedenledir ki gerçek indirim varsa sadece burada paylaşıyorum. Grupankiyi de sevmemin sebebi gerçekten indirim yayınlıyor olması. Ha tabi diğerleri de yayınlıyo fakat bazıları işi suistimal ediyorlar. Grupanya, Grupanki ve Grupfoni(özellikle tatil fırsatları çok güzel henüz alamasam da) favorim şimdilerde

• face cafeden alıp evde yeme şansımız oluyor mu?

Orijinalden alıntı: Alpgg

ben dün yedim.bugün 2 adet daha aldım.cok tatlı güler yüzlüler.dolu dolu geldi waffle gayetde güzeldi.

Ben de tekrar gittim ve çok garip bişey gördüm siz de rastladınız mı bilmiyorum :D Ziyaretçi defteri gibi bişey oluşturulmuş hem fırsatı yayınlayan siteye hem kendilerine teşekkür edilmiş çok hoşuma gitti ya :D
  • Bende iki tane almıştım denemek için baktım gerçekten güzel bir 4 tane daha aldım.Hamurları diğer yapanlara göre gerçekten güzel ve meyve çeşitliliğine bayıldım.Cafede ki diğer yiyecek fiyatları gayet iyi.Benim gibi depolayın yolunuz düştükçe yersiniz
  • Arkadaşlar ben ilk defa bu kupon işine girdim :) şimdi bu waffle kodları geldi posta kutuma bunları ayrı ayrı print mi ediyoruz? yoksa gittiğimiz zaman sadece bu numaraları söylememiz yetiyor mu? 10 tane aldım hepsini ayrı ayrı print mi edicem? Bir de fırsatta aldığınız tarihten itibaren 2 ay demedine rağmen başlıkta 19 mayıstan itibaren 2 ay geçerli diyor hangisi doğru acaba?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.