Şimdi Ara

2.80 Ghz işlemciyi 1.40 ghz görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni işlemci aldım e5500 2.80 ghz anakartım asus p5l - mx ama bunu overclock yapılmış gibi 1.40 ghz ve sanırsam tek çekirdek olarak görüyor bunu overclock yaparak 3.00 ghz yaptım ama windows derecelendirmesinde 3.9 puan alıyor benim eski işlemcim e2160 1.80 ghz 5.1 puan alırdı defalarca format çekmeme rağmen düzelmedi biosdan fabrika ayarlarına çevirmeyi denedim ama olmadı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam işlemciyi uygun bit anakartta dene
  • Işlemcim anakarta uyuyor hdd power işlemci ekram kartımı yeniledim ekran kartı ve psu yarın gelicek hdd ile islemciyi dün aldım ama işlemci sorunlu sanırdam hdd öyle format atarken epey sorun çıkarttı ama sonunda attım

• Size kim dedi ki gidipte 5xxx serisi islemci al diye? Eger forumdan biriyse gelsin ona lafimi soyleyeyim. Anakartin destek listesine bakmadan ne diye islemci aliyorsunuz ki? gidipte baktiniz mi anakartin destek listesine. sizin islemciniz desteklenmiyor. 1.4 calismasida gayet normal hatta acilmasi mucize.
  • İşlmeciyi sıfır mı aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 12 Ağustos 2012; 1:07:22 >
  • Hocam anakartınız, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, işlemcini desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilcomme -- 12 Ağustos 2012; 1:31:27 >
  • Peki o zaman ne yapabilirim ki .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

Peki o zaman ne yapabilirim ki .s

işlemcini aldığın yere geri ver ve anakartının desteklediği bir işlemci al
  • Arkadaşlar Ddr3 Anakart alıp ramide 4 gb mi yapsam yada sadece ddr2 anakartmmı Alıp eski ramlerimi kullansam hangisi iyi olur sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

Arkadaşlar Ddr3 Anakart alıp ramide 4 gb mi yapsam yada sadece ddr2 anakartmmı Alıp eski ramlerimi kullansam hangisi iyi olur sizce ?

DDR3 al tabi ki
  • Ama beğendigim 5-6 tane 775 pin anakart var hepsinde 800/1033/1333(Oc) yazıyor yani 1333 ram takmam için oc yapmam gerek ben sadece işlemciye ekran kartına yapabilirim .s ve award biosdan hiç anlamam
  • Arkadaşlar 775 pin 1600 mhz anakart önerebilirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.