< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
2.7M'a B segment araç, hem de bu parayı verip tangır tungur Japon konforsuzluğuna tahammül etmek, seçenekler arasına koyulacaksa en sona belki yazılabilir, o da Honda'nın hatırına ayıp olmasın diye. |
|
honda hrv seçenekler arasında olması gereken bir marka model kesinlikle. |
|
|
2.7M'a B segment araç, hem de bu parayı verip tangır tungur Japon konforsuzluğuna tahammül etmek, seçenekler arasına koyulacaksa en sona belki yazılabilir, o da Honda'nın hatırına ayıp olmasın diye. |
|
belirtilen miktardan daha uygun rakama satılıyor. seçeneklerin arasında olmasının nedeni sorunsuz kullanım sunuyor olması. konfor isteyen zaten almaz. ama konfor nedeniyle başka arızalar ile uğraşma ihtimali var. bu arada 2024 ten itibaren hrv c segment olarak geliyor diye biliyorum. |
|
Hrv c segment değil B segment. Bu arada diğer arkadaşa katılıyorum saçma bir öneri olmuş. 2.7 milyona en son alınacak araç hrv'dir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2.7M seviyeleri "ayağını yerden kessin" i geçip artık donanım, malzeme kalitesi, konfor... arama seviyeleri, ama ne yazık ki 0 C SUV için biraz ölü bir aralık. Elektrikli istemiyorsanız, 2.6M - 2.9M civarlarına alabileceğiniz 0 araçlar, 2.3M - 2.4M aralığındaki seçeneklere göre öyle vereceğiniz farka değecek bir avantaj sağlamıyor. Tavsiyem; Ya bütçenizi biraz düşürüp Tuscon/Sportage/Grandland bakın ya da yıl/km'de biraz geriye gidip D SUV (Kodiaq, 5008, X-Trail) bakın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 21 Ocak 2026; 14:5:31 > |
|
|
|
Hadi affdelim bari:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kral banada 2m butceye arac onerirmisin? Suv olsun dizel haric hepsi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|