Şimdi Ara

2,5TL internet kullanım ücreti... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında kullandığım 68 kb veri için Turkcell 14 TL kesti ne diyorsunuz siz...
  • herkesi net paketi almaya zorlamak için yapıyor galiba..sana ne kardeşim keyfimin kahyasımısın alırım almam..ne bu her ay 2.5 tl yaslıyon millete?gecen ay benim faturada da vardı ilgilenmediydim şimdi bu ay da gelirse papaz oluruz turkcelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

herkesi net paketi almaya zorlamak için yapıyor galiba..sana ne kardeşim keyfimin kahyasımısın alırım almam..ne bu her ay 2.5 tl yaslıyon millete?gecen ay benim faturada da vardı ilgilenmediydim şimdi bu ay da gelirse papaz oluruz turkcelle

maalesef gelecek , bende ilgilenmedim ve son 3 faturaya 2,50 bindirmişler.
    0.facebook bedava diye birisi girmişti 3 ay önce, dedim heralde odan kestiler ama son 3 faturada 2,50 internet kullanım ücreti var ve hiç girmediğim halde.
  • Aradiginizda kac kb oldugunu sorun kullanim miktarinizin. nerelere girdiginizi soyleyemez, ancak ne kadar data kullandiginizi soyleyebilmesi gerekir. isterse internet erisimiz uzerinden ne yaptiginizi da izlemeleri mumkun, ancak internet erisimi telefon veya sms gibi bir sistem degildir, daha cok wap hizmetine benzer. internet erisiminde sunucular operator disi hizmetlerdir, telefon, sms , wap da ise sunucular operator tarafindan saglanir ve erisim kaitlari operator tarafindan tutulur.
  • Ben interneti komple kapattırdım telefondan, telefondan internet ayarlarını da sildim. Artık öyle bir kullanım olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Turkcell'in kızdığım 2 noktasından 1 tanesi.

diğeri ne :)
  • Aylar önce bir sabah kalktığımda telefonumda kalan kontörü bildiren sms gördüm. 4 kontörüm düşmüştü internet kullanmam sebebiyle. Ancak uyurken nete girmiş olamam. Yatmadan önce de yanlışlıkla da olsa bir tuşa basmadığıma eminim. Zaten telefonum tek tuşla nete bağlanan bir model değil. Kısacası çalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Turkcell'in kızdığım 2 noktasından 1 tanesi.

diğeri ne :)

444'lu aramaların paketten düşmemesi ve ekstra ucretlendirilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Yurtdışında kullandığım 68 kb veri için Turkcell 14 TL kesti ne diyorsunuz siz...

kb başına 20 kuruş yapıyor. umarım işine yaramıştır, aradığın bi yeri fln bulmuşsundur
  • 3 tl ye 100 mb aldım kafam rahat cebim rahat

120dk heryone+100 mb internet = faturam 4.19 tl
  • son 2 ay güncel faturama neden 2,5 tl eklenmiş diyordum,
    burayı okuyunca MH aradım,
    hattımın tüm internet servislerini kapatmam gerekiyormuş,kapattırdım.
  • turkcell mh aramaları ücretli miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

turkcell mh aramaları ücretli miydi?

evet...

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Diğer tüm 444’lü numaralar dakika başı KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Aramalar paket kapsamında değildir.

3 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Turkcell çağrı merkezi hariç tüm 444'lü numaraları arama ücreti KDV ve ÖİV dahil çağrı başına 40Kr olacaktır.

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramalarının ücretlendirilmesinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.
  • Turkcell i rafa kaldırmak için güzel bir bahane bu sistem:)
  • 3 hafta önce yanlışlıkla hatları karıştırıp bilgisayar ile 15 mb internete girdim..Faturama 32 lira yansıttılar.hesaplıyorum 15 mb 32 lira ise 1 gb 2000 lira eder.Turkcelle yazı gönderdim.bu hesapda biraz mantıksızlık var diye.Turkcell sağolsun data ücretlendirme bilgisi göndermiş.1 gb paketsiz internet 20 nisandan itibaren 2000 liradan 3223 liraya çıkmıştir diye.Bu mantık beni aşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: uA006

turkcell mh aramaları ücretli miydi?

evet...

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Diğer tüm 444’lü numaralar dakika başı KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Aramalar paket kapsamında değildir.

3 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Turkcell çağrı merkezi hariç tüm 444'lü numaraları arama ücreti KDV ve ÖİV dahil çağrı başına 40Kr olacaktır.

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramalarının ücretlendirilmesinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

bu internet kapatma işini turkcell bayilerinden yapabiliyor muyuz peki?

• arkadaşlar bende 120dk her yöne paketini kullanmaya başladım ve ilk fatura geldi bugün, kafadan 2,5 TL internet ücreti yansıtmışlargittimi bu para haybeye yani şimdi ne yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
    3 hafta önce yanlışlıkla hatları karıştırıp bilgisayar ile 15 mb internete girdim..Faturama 32 lira yansıttılar.hesaplıyorum 15 mb 32 lira ise 1 gb 2000 lira eder.Turkcelle yazı gönderdim.bu hesapda biraz mantıksızlık var diye.Turkcell sağolsun data ücretlendirme bilgisi göndermiş.1 gb paketsiz internet 20 nisandan itibaren 2000 liradan 3223 liraya çıkmıştir diye.Bu mantık beni aşıyor

99 TL olunca fatura stop.
  • Benim 3 hattıma birden 2.5 TL internet ücreti yansıtılmış. Fakat ben 3 hattan da bir kod almak için internete girmiştim. Fatura detaylarında 2.03 TL gibi bir ücret yansımış. Vergilerle 2.5 TL oluyor heralde. Önümüzdeki döenmde de olursa (3 ay sonra) itiraz ederim...

Bir de Katma Değerli Servisler adı altında bir hattıma 4.50 TL yansıtılmış, bu neyin nesi? Bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 23 Mayıs 2011; 19:26:09 >
  • Ayni ucret benim hatta da yansitilmis. Resmen soyuluyoruz. En iyisi mh'ni arayip kapattirmak;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.