ben her ay gelen 2.5 tl den kurtulmak için genç internete abone oldum ayda 3 tl 100 mb hiç olmassa aynı paraya bir çok işimi yapabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: karaelmaslim
Ayni ucret benim hatta da yansitilmis. Resmen soyuluyoruz. En iyisi mh'ni arayip kapattirmak;)
Vodafone'da online işlem merkezinden kapatmak mümkün. turcell'de online işlem merkezinden neden kapatılamıyor? çünkü mh ara ki bir 40 kuruş da oradan tırtıklasınlar. ben vodafone'a geçtim kurtuldum valla.
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
quote:
Orijinalden alıntı: karaelmaslim
Ayni ucret benim hatta da yansitilmis. Resmen soyuluyoruz. En iyisi mh'ni arayip kapattirmak;)
Vodafone'da online işlem merkezinden kapatmak mümkün. turcell'de online işlem merkezinden neden kapatılamıyor? çünkü mh ara ki bir 40 kuruş da oradan tırtıklasınlar. ben vodafone'a geçtim kurtuldum valla.
Bencede artk vodafone a geçmenin zamanı geldi , birde yanına sınırsız 8 TL Cepnet aldımmı tamamdır işte ...
Bugün bir sorundan dolayı Turkcell'den aradılar, hazır aramışken bu olayı da sordum. Nedir bu 2.50 TL kesilen ücretler diye. İnternete yanlışlıkla girilse bile girdi-çıktı yapsanız da faturaya 2.50 TL yansır dediler. Belirli bir aralık varmış, tam bilmiyorum, mesela 1 - 200 kb arası 2.50 TL, 201 - 450 kb arası 5 TL gibi. İnterneti kullanmıyorsanız kapatın da bu talihsizlikler başınıza gelmesin dedi kadın. Bir yandan haklılar, pahalı diyorsak kullanmicaz, buna rağmen kullancaksak şikayet etmicez.
benimde faturada 2,5 tl internet ücreti gözüküyor
bende işcep kullanıyordum ve 3 aylık faturada 7.5 lira internet gözüküyordu..aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım ve 7.5 liranın iade edileceğini söylediler ancak hala iade edilmedi beklemedeyim...
arkadaşlar turkcell sistemi değiştirdi şuanda
1kb ile 40 kb arası ücretsiz yani hatalı girişe ücret yansımayacak artık 40 kb ile 1 mb arası 2.5 tl 1 mbden sonra kb başına 0,003223 TL / KB ücret yansıyor bilginize
sorularınızı ivedilikle cevaplanır arkadaşlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: nesemgokay
1kb ile 40 kb arası ücretsiz yani hatalı girişe ücret yansımayacak artık 40 kb ile 1 mb arası 2.5 tl 1 mbden sonra kb başına 0,003223 TL / KB ücret yansıyor bilginize
hatalı girişe 2.5 tl toplayarak kaç lira kar etmiştir turkcell acaba ?
akılları neredeymiş.. akıl var mantık var.. yanlışlıkla adam tuşa basıyor hop 2.5 TL
sırf bu yüzden turkcell i arayıp kökten interneti kapattırdım. alnımızda enayi mi yazıyor yani ..
haa uygulama değiştiyse bundan sonra bilemem.. utanma sıkınma varsa zaten değişmesi gerekirdi..
quote:
Orijinalden alıntı: Subat
quote:
hatalı girişe 2.5 tl toplayarak kaç lira kar etmiştir turkcell acaba ?
akılları neredeymiş.. akıl var mantık var.. yanlışlıkla adam tuşa basıyor hop 2.5 TL
sırf bu yüzden turkcell i arayıp kökten interneti kapattırdım. alnımızda enayi mi yazıyor yani ..
haa uygulama değiştiyse bundan sonra bilemem.. utanma sıkınma varsa zaten değişmesi gerekirdi..
etkili olmuş dediğimiz zaten bak utanıp değiştirmişler zaten ocak ayından beri gündemlerindeydi son 1 aydır değişmedi bu sene turkcell de müşteri yılı olacak diyorlar içerdekiler bakalım daha neler göreceğiz :)
quote:
ne zaman değişmiş bu sistem?...bu ay gelen 2 aylık faturamda yine var bu ücret...3 mayıs sabahı güya daha kalkmadan (06:45) internete girmişim...3,975kb lık internet kullanımına karşılık 2,5 yansıtılmış faturaya...uyur surfer olmuşuzda haberimiz yok...cep bank kullanmasam kapattıracam interneti ama o bağlıyor işte...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme