Şimdi Ara

2-3 SENE ÖNCE YAŞADIĞIM GARİP OLAY! 01/01/2014 20:00][SS GELDİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
68
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cocugun vurdugu yer bin insan yumrugu gibi degil
    Cocuk ile konusmaya gittiklerinde duali bicagi bilmesi ve dua dan korkmasi
    Kizin surekli sigara icmesi. Kimi rivayete gire cinler sigaradaki közde yasar veya onu severlermis.
    Elemani tarif edince hemen cıkıp gitmesi.
    Ayrica
    Surekli faceden konusuyorlar ama kizin telefonu var... Bi mesaj atmadilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-F-K

6. Ve 7. Hikayedeki cin belirtileri

Cocugun vurdugu yer bin insan yumrugu gibi degil
    Cocuk ile konusmaya gittiklerinde duali bicagi bilmesi ve dua dan korkmasi
    Kizin surekli sigara icmesi. Kimi rivayete gire cinler sigaradaki közde yasar veya onu severlermis.
    Elemani tarif edince hemen cıkıp gitmesi.
    Ayrica
    Surekli faceden konusuyorlar ama kizin telefonu var... Bi mesaj atmadilar

damlanın telefon numarası var ama ben telefon kullanmıyorum ayda yılda bi müzik dinlemek içni açarım o kadar hocam
  • Yaw he he

Guzel bisey sandim dandik bi trol yazisi cikti. Benden pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-F-K

Yaw he he

Guzel bisey sandim dandik bi trol yazisi cikti. Benden pes

başta ben söyleyeceğimi dedim csb diyorsan gidebilirsin bana yardım edecek arkadaşlar olsun yeter. ki eski konuları araştırırsan ordada yazmışımdır telefon kullanmadığımı.

LİNK: http://forum.donanimhaber.com/m_82607096/mpage_4/tm.htm buyur burda var yorumum daha 2-3 ay önce atmışım telefonkullanmadığımı söylemişim. KİMSEYİ KANDIRMA GİBİ Bİ NİYETİM YOK İNANMIYOSAN OKUMAZSIN OLUR BİTER
  • Devamını bekliyoruzz :D :D
  • BÖLÜM 8 GELDİ.
  • Devamını bekliyoruz

Devamı ile İlgili Tahminim
    -kız ve serseriler ailesi falan cin
    -abisinin sevgiliside cin (iyi cin veya kötü cin veya melek falan ama ana karakterinki gibi bi yapısı var)
    -ana karakter abisininkine gıcık oluo abisi ana karakterin kine
    -işte bu cinlerin bişeylerden haberi oluyo abisininde bi tanıdığı cinlerle iç içe yaşamış (bi aile büyüğü dedesi falan)
    -cinlerde anlaşmayı bozdunuz diyo demekki o odada değerli bi eşya falan var anlaşmada onu korumak bunlar o odada zina yapınca günah işleyince kötü cin oraya girmiş oldu (ana karakterin sevgilisi)
    -Sonra iyi cinlerle (veya meleklelrle) kötü cinler kapışacak bunların zihnini ele geçirmeye çalışacak
    -hocaya gidince abisi hocada cin cıkar kesin faalna filan
    -csb olaiblir ama deilse harbiden büyük geçmiş olsun

heycanlı devam ediyo csb bile olsa okumaya değer

• Ulan şu damlayı merak ettim ha öyle bi anlatmışsın ki :D:D ss varsa atsana çatlicam meraktan her bölümde bi gözlerinde bahsetmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 29 Aralık 2013; 17:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcokan9

Devamını bekliyoruz

Devamı ile İlgili Tahminim
    -kız ve serseriler ailesi falan cin
    -abisinin sevgiliside cin (iyi cin veya kötü cin veya melek falan ama ana karakterinki gibi bi yapısı var)
    -ana karakter abisininkine gıcık oluo abisi ana karakterin kine
    -işte bu cinlerin bişeylerden haberi oluyo abisininde bi tanıdığı cinlerle iç içe yaşamış (bi aile büyüğü dedesi falan)
    -cinlerde anlaşmayı bozdunuz diyo demekki o odada değerli bi eşya falan var anlaşmada onu korumak bunlar o odada zina yapınca günah işleyince kötü cin oraya girmiş oldu (ana karakterin sevgilisi)
    -Sonra iyi cinlerle (veya meleklelrle) kötü cinler kapışacak bunların zihnini ele geçirmeye çalışacak
    -hocaya gidince abisi hocada cin cıkar kesin faalna filan
    -csb olaiblir ama deilse harbiden büyük geçmiş olsun

heycanlı devam ediyo csb bile olsa okumaya değer

hocam ne yaptın ya herkesi cin yaptın :) kendimden şüphelendim bir an. :) olayda hiç cin kelimesi bile geçmeyecek bir varlıktan şüphelniyorsak buna bi başka alemden bir varlık diyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Ulan şu damlayı merak ettim ha öyle bi anlatmışsın ki :D:D ss varsa atsana çatlicam meraktan her bölümde bi gözlerinde bahsetmişsin

fotoğrafı yok olsada veremezdim (bunun nedenini ilerde anlayacaksın)
  • Önüne gelen csb yazıyor arkadaş
  • Adam ecinnilere bulaşmış.
    Tebrik ediyorum dostum bulaşacak başka adam bulamamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Önüne gelen csb yazıyor arkadaş

nasıl bi troll olduğunu bildiğim için cevap bile yazmıyorum.
  • Başına harbiden böyle bir şey gelse o döt korkusuyla foruma yazıp bölüm paylaşırmısın yoksa başına gelen bu olaydan kurtulmayamı çalışırsın, ss destekli csb işte
  • Anlatım çok kötü.Ama sanırım gerçekten yaşadın olayları.Bıçak SS'si ile biraz beni inandırmayı başardın.Belkide o bıçagı inanmamız için koydun bunu bilemeyiz.Bakalım neler olucak takipteyim.
  • Hocam İnanması gerçekten zor ki hala etkileri var diyosun sana tavsiyem dini yola yönel ve tövbe et zinanın günahı malum bunun için cezalandırılıyo olabilirsin. Peki bu malum işten önce durumlar nasıldı? Yani olaylar o olaydan sonra başladığı için değişim var mı merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Başına harbiden böyle bir şey gelse o döt korkusuyla foruma yazıp bölüm paylaşırmısın yoksa başına gelen bu olaydan kurtulmayamı çalışırsın, ss destekli csb işte

hocam mantıken haklısın ama dediğim gibi olaydan 2-3 sene geçti ve abimle olayı %90 çözdük şuan öyle korkunç şeyler yaşamıyorum hatta hiç korkmuyorum başkasnın başına gelse 'noluyo lan' der ama şuan bende korku yok hem alıştım hem neyin ne olduğunu biliyorum
  • Hocam insan sormadan edemiyor madem böyle bir şey yaşadın tırstın bunu foruma part part yazma rahatlığını nereden buluyorsun.Bilemiyorum belkide doğrudur dediklerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kingson -- 29 Aralık 2013; 17:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt

quote:

Başına harbiden böyle bir şey gelse o döt korkusuyla foruma yazıp bölüm paylaşırmısın yoksa başına gelen bu olaydan kurtulmayamı çalışırsın, ss destekli csb işte

hocam mantıken haklısın ama dediğim gibi olaydan 2-3 sene geçti ve abimle olayı %90 çözdük şuan öyle korkunç şeyler yaşamıyorum hatta hiç korkmuyorum başkasnın başına gelse 'noluyo lan' der ama şuan bende korku yok hem alıştım hem neyin ne olduğunu biliyorum

yaz hadi devamını
  • quote:

Hocam insan sormadan edemiyor madem böyle bir şey yaşadın tırstın bunu foruma part part yazma rahatlığını nereden buluyorsun.Bilemiyorum belkide doğrudur dediklerin.

haklısın hocam diyorum ya şimdi sana korkunç geliyor ama ben alıştım korkmuyorum ama sadece değişik duygular içindeyim. bazı arkadaşlar csb dedi o yüzden fotoğroflar paylaştım, bi arkadaşa telefon kullanmıyorum dedim csb dedi sonra bi konu gösterdim konuda 2-3 ayöncebi yorum atmışım yorumda telefon kullanmıyorum yazmışım yani 2-3 ay önceden bugünleri mi düşünüp yazmışım yorumları neyse devam edeyim istersen okursun bu arada part part yazmamın sebebi en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyorum çünkü belki benim gözden kaçırdığım ve sizin görebileceğiniz bir şey vardır diye. dediğim gibi olay tamamen bitmedi sadece korkmuyorum takmıyorum... neyse şimdi olay şuanki zamana gelince beni daha iyi anlayabileceksin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.