< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hibrid / benzin istiyorsan tam otomatik olarak SUV C5 airgross. Dizel veya MHEV Austral. MHEV Kuga. Bnzn BYD Seul U. PHEV Yarı otomatik sportage C5 airgross. Austral. Kuga. BYD Seul U., sportage NCAP puanları 5/5 Crossover olarak corolla cross HEV 408 bnzn < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 22 Ekim 2025; 23:11:12 > |
| _____________________________ |
|
2-3 milyon arası araç deyince aralık çok geniş kalıyor, o yüzden net rakam vermek lazım; yoksa herkes bütçenin üst sınırına göre pahalı araç öneriyor. Şarj etme imkanın varsa yaklaşık 3 milyon TL civarında 20-30 bin km bandında ikinci el Mercedes-Benz EQB bulunabiliyor. 2 milyon TL seviyelerinde ise KGM Torres EVX veya Togg T10X düşünülebilir. Bütçe 3 milyon ve üzeriyse, elektrikli tarafta benim tercihim direkt Mercedes-Benz EQB olur; premium hissi, konforu ve genel kalite algısı daha oturmuş bir araç. Ama ben elektrikli istemiyorum, fosil yakıtlı araç istiyorum diyorsan, şahsen Hyundai Tucson tavsiye ederim. En azından marka tarafı daha güven veriyor. Nissan şu an global olarak zor bir süreçten geçiyor ileride ne olur kestirmek zor. |
|
|
Qashqai Tucsondan ne açıdan iyi olabilir? Fiyatı daha uygun olabilir belki. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brewmaster -- 31 Mayıs 2026; 13:29:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |