Şimdi Ara

2-3 AY SONRA GALAXY NEXUS ALINIR MI ? | VEYA BAŞKA Bİ TELEFONMU ALMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S3 Mini alacaktımki kararımı değiştirdim. 2-3 Ay kadar daha bekliyip alacağım ki Blackberry Z10 Modeline bir göz attım arayüzünü pek beğenmedim diyebilirim. Sorum şu olacak :> 2-3 Ay sonra Galaxy Nexus mu almalıyım sonra o civarlarda başka bir telefonmu ? Galaxy Nexus'a işlemcisi için sanırım eskidi diyorlar. Kafamı karıştırdılar bayaa. ( En fazla 1000 TL kadar bütçem var - İlla 1000 olmuyacak verdiğim parayı hak etsin güncelleme alsın. İNTERNETİ HIZLI OLSUN oyun performansıda iyi olsun müzikde arada dinlerim zaten)

Edit:Başlığa ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolalı Ayran -- 1 Şubat 2013; 18:17:43 >

• Cevap yokmu :/
  • birkaç ay sonra nexus alınmaz nexus 4 alınabilir teknosa fiyatı aşağı çekerse bence
  • LG Nexus 4 Bende S3 Mini aldım mutluyum Neredyse tüm oyunları açıyor şu an yüklü olan Asphalt 7 NFS Most wanted Nova 2 3 Pes 2012 fifa 12 hepsi denedim hepsi açılıyor en çok kendine bağlatan asphalt 7 ama
  • bende düşünüyorum en göze gelen motorola razr xt910 850 lira ... eğer bütçeyi arttırırsanda lg optimus 4x hd derim 1100 lira felan ... dahada arttıra bilirim diyosan lg nexus 4 derim 1400 lira ve 2 yıl çok rahat götürecek telefonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLove7

Arkadaşlar S3 Mini alacaktımki kararımı değiştirdim. 2-3 Ay kadar daha bekliyip alacağım ki Blackberry Z10 Modeline bir göz attım arayüzünü pek beğenmedim diyebilirim. Sorum şu olacak :> 2-3 Ay sonra Galaxy Nexus mu almalıyım sonra o civarlarda başka bir telefonmu ? Galaxy Nexus'a işlemcisi için sanırım eskidi diyorlar. Kafamı karıştırdılar bayaa. ( En fazla 1000 TL kadar bütçem var - İlla 1000 olmuyacak verdiğim parayı hak etsin güncelleme alsın. İNTERNETİ HIZLI OLSUN oyun performansıda iyi olsun müzikde arada dinlerim zaten)

Nexus 4 var ama 1-2 ay sonrada 1000 tl olmaz belki paralel ithalatla o fiyatta bulunabilir hale gelir. Galaxy Nexusda neredeyse S2 ile aynı zamanda çıktı tabi ki bugüne göre eski kalıyor işlemcisi fakat işlemcisinden çok gpusu daha eski. Fakat kullananlar çok memnun bende bu aralar G.nexus almayı düşünüyorum. Nexus 4 alıcak bütçen yok ise galaxy nexus alınabilir. S3 miniden daha iyi bi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

quote:

Arkadaşlar S3 Mini alacaktımki kararımı değiştirdim. 2-3 Ay kadar daha bekliyip alacağım ki Blackberry Z10 Modeline bir göz attım arayüzünü pek beğenmedim diyebilirim. Sorum şu olacak :> 2-3 Ay sonra Galaxy Nexus mu almalıyım sonra o civarlarda başka bir telefonmu ? Galaxy Nexus'a işlemcisi için sanırım eskidi diyorlar. Kafamı karıştırdılar bayaa. ( En fazla 1000 TL kadar bütçem var - İlla 1000 olmuyacak verdiğim parayı hak etsin güncelleme alsın. İNTERNETİ HIZLI OLSUN oyun performansıda iyi olsun müzikde arada dinlerim zaten)

Nexus 4 var ama 1-2 ay sonrada 1000 tl olmaz belki paralel ithalatla o fiyatta bulunabilir hale gelir. Galaxy Nexusda neredeyse S2 ile aynı zamanda çıktı tabi ki bugüne göre eski kalıyor işlemcisi fakat işlemcisinden çok gpusu daha eski. Fakat kullananlar çok memnun bende bu aralar G.nexus almayı düşünüyorum. Nexus 4 alıcak bütçen yok ise galaxy nexus alınabilir. S3 miniden daha iyi bi telefon

1-2 değil zaten 2-3 ay kadar bekliyeceğim :) aylık ödeyeceğim maksimum tutar 95 hatta belkide 100 bile yapabilirim. Nexus 4'ü bekliyeceğim kararım kesin bu arada sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 -3 ay sonra galaxy nexus hala şu anda ki fiyatlarında gezerse para vermeye deymez bence.
    illa nexus almak isterim dersen nexus 4 e yönelirsin.
  • quote:

1-2 değil zaten 2-3 ay kadar bekliyeceğim :) aylık ödeyeceğim maksimum tutar 95 hatta belkide 100 bile yapabilirim. Nexus 4'ü bekliyeceğim kararım kesin bu arada sağolun hocam

Bekleyebilirsiniz çok iyi bi telefon. Özellikle tasarım
  • beklede 2-3 aya 1000 lira olmaz. 1400 liradan tükeniyosa 1000 lira kolay kolay olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

quote:

Bekleyebilirsiniz çok iyi bi telefon. Özellikle tasarım

Tasarımı bile beni benden alıyo ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.