Şimdi Ara

2.200 TL yol bisikleti arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar maksimum 2.200 TL bütçem var bu bütçeyle neredeyse her gün keyif için sürmelik yol bisikleti arıyorum. İzmir Karabağlar ilçesinde oturuyorum yollar güzel fakat biraz engebeli, yazın İzmir'in başka ilçesine taşınacağım.
    sene olmuş 2019 bisiklet fiyatları çok artmış ama yapacak bir şey yok ilk başta aklımdan dağ bisikleti geçti ama asfalt yollarda süreceğim, ne yapacağım dağ bisikletini değil mi?🙃 Aklımdan ilk Kron RC 1000 geçmişti fakat forumlarda araştırdım o kadar da güzel olmadığını gördüm 2 haftadır fiyatı makul bir yol bisikleti arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. 😊 Eğer bulamazsam yapacak bir şey yok rockrider 540 alacağım.

• 2019 model Claris grupsetli bir yol bisikleti yaklaşık 3000 tl'den başlıyor. 2200'e Tourney parçalı bir bisiklet olur ki almanızı tavsiye etmem. 200-300 tl daha çıkıp 2017-2018 modellere bakın ya da ikinci el araştırın. Carraro-Kron-B'twin bulabilirsiniz.
  • Kadro boyunu biliyorsanız , malum sarı sitede size uygun ikinci el yol bisikleti bulabilirsiniz.
  • İkinci el alın, 2 sene önce 2013 model giant tcr aldım tiagra setli 2500tlye .Şimdi araba için satmam lazım ama satmaya kıyamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kron tx500 düşünüyorum arkadaşlar, bütçe de bu arkadaşa yakın, 2350 falan tx500. O ayarda başka model tavsiyesi olan varsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2200 TL = yol bisikleti artık hayal

çok çok çok zor. ancak şehir bisikletinden biraz daha üstün ve yol bisikletine yakın bisiklet alabilirsin.

örnek = BTWIN TRIBAN 500FB
    akakce.com
    BTwin Triban 500 FB Yol Bisikleti Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/dag-bisikleti/en-ucuz-btwin-triban-500-fb-yol-bisikleti-fiyati,5998651.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.