Şimdi Ara

2.1 ses sistemlerinden 4.1 ses sistemi yapmak (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle elimdeki malzemelerden bahsedeyim.

Creative X-Fi soundblaster usb ses kartı (bugün sipariş ettim gıcır gıcır)
    Logitech z2300 2+1 ses sistemi
    Creative A300 2+1 ses sistemi

Aslında yapmak istediğim şey 4.1 ses sistemi yapmak değil z2300'ün subwooferı ayırıp pcden üzerinden bass ayarı yapabilmek. Aldığımda ses sisteminin kontrol potu yoktu onun yerine standart bi 3.5 mm kablo ile bağlantı sağlanıyor sesi pc üzerinden kısabiliyorsun. Haliyle bass ayarı da yapamıyorum. z2300'ün kontrol pod şemasına baktım pcden çıkan sağ hoparlör girişinden kısa devre yapıp subwooferı devreye sokmuşlar. Yani subwoofer sağ kanala göre açılıyor. Şemayla da gösterecek olursak

Yapmak istediğimse subwoofer çıkışını ayrı bi kabloya dönüştürüp sağ kanaldan ayırmak sonucunda da altta resimdeki d-sub çıkışına bağlamak. Uydulara gelen sesi de 3.5 mm konnektörle lale çıkışlardan almak.

Şimdi işin benim için sorun olan kısmı D-sub çıkışına subwooferdan ayırdığım kabloyu takmak için nasıl bir giriş kullanmam gerek ve bağlantılarını nasıl yapmalıyım. Bir de rear çıkışına direkt olarak a300'ü girsem ses alabilir miyim? Ya da nasıl bi bağlantı yapmalıyım a300ü bağlamak için.

Ya da hepsini boş verirsek optik çıkışı nasıl kullanırım . Yazarken ben karıştım okurken siz karıştırmazsınız umarım. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim sayın forum ahalisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanunal -- 13 Kasım 2014; 9:10:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.