Şimdi Ara

2+1 SES SİSTEMİ TAVSİYESİ(ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ae aego 2.1 aldım arkadaşlar.Konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolute59 -- 15 Temmuz 2014; 3:11:37 >

• Logitech X-230 al kral sistemdir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha üst seviye bişey düşünüyorum hocam ben.
    Fikirlerinizi bekliyorum.
  • absolute59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam senin istediğini verebilecek marka edifier onlar arasından tercih yap

• Bulabilirseniz x 600
  • Evet bende bulabilirsem x600almak istiyorum ama bulabileceğimide pek sanmıyorum.
    Trust'lara çok kafam takıldı benim marka takıntısı olmayan kesinlikle alsın mugteşem çok güzel gibi yorumlarda bulunmuşlar.Özellikle Trust 19321 Tytan Stage 2.1(ilk ilandaki) aklımı çok kurcalıyor ama ben boş beleş sallayarak bu listeyi oluşturdum.Sizin tabi bildiğiniz bişey varki edifier diyorsunuz.Peki edifier seçeneklerinin arasında hepsinde bu twitter denen artık yazılımmı devremi nedir onuda bilmem ondan varmıdır? @des_955 @-THIEF-
  • Hepsinde olmayabilir
    İkinci el düşünürseniz sahibinden de x600 var
    Fiyat biraz fazla olsa da donanım ikinci el bölümünde altec mx5021 önerilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -THIEF- - kullanıcısına yanıt
    Sahibindendeki x600ü gördüm.Fiyatı sizce normalmi tam olarak bilemiyorum piyasayı. MX 5021 içinde herkez övgüyle bahsediyor.Anladığım kadarıylada uyduları çok başarılıymış yani tam benim aradığım ürün gibi fakat dediğiniz gibi fiyatı pahalı piyasası bumudur nekadara gidiyor normaldedd yoksa arkadaş biraz tok satıcımı bana biraz öyle geldi.Birde fiyat farkı ortada x600 almak yerine MX 5021'i alırsam verdiğim fiyat farkını karşılayacak tatminkarlığı sağlar mı bende acaba?
    merhaba hocam x-600 çok başarılı bir set ama bulmak için biraz uğraşacaksın verdiğin edifier modellerinin hepsinde tweeter var modelleri araştır hangisi içine sinerse o ürünü al derim
  • Aklım fena derecede mx5021`e kaydı yere göğe sığdıramıyorlar sistemi.Ama aynı soruyu sizede sorayım. Mx5021 ile x600 arasında 150TL`lik bir fark var bu farkı ödemeye değer mi mx5021 için yoksa al sen x600ünü onca para verme gerek yok mu dersiniz? Ve bu iki ürünün piyasa fiyatları aşağı yukarı nedir? @des_955
    hocam güzel ürün ama araştırdığım kadarı ile eski bir ürün 2.el mi alacaksın ? eğer öyleyse açıkçası eski bir sete 250 lira vermek bana pek mantıklı gelmiyor tabi kendi fikirim onun yerine gene altec vs2721e ve vs4621 e modellerine bakabilirsin
  • Doğru söylüyorsunuz ikinci el ve eski bir sisteme okadar para vermek pek mantıklı olmayabilir.Seçenekler artıyor söylediklerinizide hemen inceleyeceğim.THİEF adlı arkadaşın mx5021 hakkındaki yorumunuda merak ediyorum düşünmeye devam.
  • X600 80 120 tl arası satılmıştır temiz olduğu için 110 tl fiyat yazılmıştır bulunmayan bir sistem olduğundan normal olabileceğini düşünüyorum alan kolay kolay satmıyor

İkinci el durumu tercih meselesi ve birazda şans diye düşünüyorum
    7 sene önce sıfır aldığım ses sistemi 3 senede bozuldu
    Elimde ikinci el 4 farklı ses sistemi ve topmam 10 adet ikinci el elektronik parça var ve sıkıntıları yok
    İkinci ele güven durumu size kalmış
    En son 5 ay önce 100 tl ye ikinci el 5 senelik i trigue 3300 almış olmasam mx5021 alırdım
    Mx5021 kullanmadım ama 5 senedir takip ediyorum en düşük 220 tl ye satıldı
    Zamanında yaklaşık 250 700 tl aralığında satılmıştır kendileri (hepsiburadanın fiyat politikasına anlam verememiştik) fakat pek bir önemi yok piyasada bulunmayan bir sistem için normal denilebilir
    Benim düşüncem iki sistemi karşılaştırırsak bass olarak karakterleri iki setinde yumuşak fakat güç olarak altec 50w uydu kalitesi olarak altec in daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ayrıca kumanda alıcı ve uzaktan kumanda ile kullanılabilirliğî daha fazla tercih size kalmış

• Acelem yok mx5021`i daha uygun fiyata bulmaya çalışacağım en mantıklı bu gözüküyor.Son olarakta yine Altec lansing daha bulunabilir guncel benim isteklerime cevap veren modelleri varsa bunlarıda bilginiz varise söylerseniz memnun olurum.Mesela PT6021 modeli nasıldır forumda satan bir arkadaş varda?
  • Fiyat 250 düşeceğini sanmıyorum
    Bass olarak 5021 in daha altında olacaktır farkettiyseniz 5021 deki hacim 6021 de yok
    uydu kalitesi olarak o kçük sürücüler tahmin edemeyeceğiniz kadar süper ses verebilîyor
    6021 de tek uyduda 6 sürücü 7w gücnde biraz düşük gibi geldi çünkü elimdeki i trigue 3300 de her bir uyduda
    3 sürücü 9w gücünde bu sürücülere sahip uydular var
    Bu uydular ses kartıla gerek duymuyorlar flat sesleri bile kaliteli
    Sıfırının bulunduğu dönemde fiyatını hatırlamıyorum ama fiyatını haketmediği yorumunu okumuştum ama yinede x600 den üst seviye ürünlerdir
  • Evet bende soğudum o modelden zaten.Bakalım zaman bol güzel bir sistem bekleyeceğim.
  • Sizlerin yardımı ve forumda yaptığım araştırmalar sonucunda Acoustic Energy AEGO M 2.1 Ses Sistemini almaya karar verdim ve aldım.En fazla 2gün içinde elimde olur.Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler bakalım nasıl bişeymiş bu meret çok övdüler :)
    @-THIEF- @des_955
    Merhaba hocam aldığınız üründe gayet başarılı bir ürün ürününüz şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin kalın sağlıcakla ....

• Teşekkür ederim hocam :)
  • İyi bir sistem ama pc için değilde daha üst seviye bir player ile sürülmesi gerekiyor gibi
    Yani öyle pc de mp3 dinlemek için alınacak ve farkını belli edecek bir sistem değil
    Üst seviye bir ürün daha ilerde alacağım ürünlerden ama uygun bir player ve müzik cd si arşivi edindiğimde

Denedikten sonra yorumlarınızı buradan bekliyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.