Şimdi Ara

2+1 ses sistemi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2+1 ses sistemi alcam ses kalitesi önemli sesin fazla olması değil.bütcem 80 tl bu bütceye alınacak kaliteli 2+1 varmı bilmem bu paraya alına bilinecek en iyi sistem sizce hangisi teşşekürler

• Az önce Creative inspire t 3130 sipariş verdim dostum. Fiyatı 79 tl. Beğeneceğimi umuyorum. Logitech Z-313 de iyi gibi duruyor fakat ben de creative hastalığı var. Bu iki ses sistemini tavsiye edebilirim senin fiyat aralıgına göre.
  • philips mms430 var. Sanırım 2. elde 70e bulunabiliyor.
  • creative bulaşma logitech z2300 tavsiye ederim veya 2.0 olarak microlap solo7 (bass dolgunluğu arıyosan kesinlikle solo7)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

Az önce Creative inspire t 3130 sipariş verdim dostum. Fiyatı 79 tl. Beğeneceğimi umuyorum. Logitech Z-313 de iyi gibi duruyor fakat ben de creative hastalığı var. Bu iki ses sistemini tavsiye edebilirim senin fiyat aralıgına göre.

dediğin iki marka arasında kalmıştım bende konu da açtım da cevap yazan olmadı.microlab ı da iyi diye duydum dediğim gibi sesin kalitesi önem veriyorum.t3130 eline uluştığında nasıl bulduğunu yazarsan sevinirim
  • tamam yazarım mutlaka merak etme. microlab, creative ve logitechle karşılaştırılmaz gibime geliyo ama sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

philips mms430 var. Sanırım 2. elde 70e bulunabiliyor.

philips ses sistemleri favori markalarım dan biri ama benim bütceyi aşıyor. 2. elde düşünmüyorum sağol tavsiyen için başka sıfır 80 tl civarında iyi marka varsa aklın iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam yazarım mutlaka merak etme. microlab, creative ve logitechle karşılaştırılmaz gibime geliyo ama sen bilirsin.

tabi bencede kaşılaştırılamaz da bütceme göre in iyisini almak istiyorum
  • Bence 2. el de düşün. Zira türkiyede fiyatlar uçuk. Birde bunlara yüksek karlı mağaza satışı eklenince gereksiz pahalı oluyorlar. genelde 2. el olunca anca ederine gidiyor yoksa 2. el fiyatlarda çok abartılı ucuz değil. Misal ben geçenlerde forumdan 220tl ye Altec Lansing MX6021 aldım 2. el. Fiyat 2. el ve 2+1 için pahalı gibi ama F/P dediğinizde bu sistemler tam hakkını veriyor.

bu arada microlap tamam dandik çoğu markaya göre ama solo7 serisi tartışmasız 2.0 sistemler içinde alınabilecek güzel bir alternatif. Genelde uçuk fiyatlar istenmezse 2. eli yok satıyor. Bir ara merak edip okumuştum işten anlayanlar bile aynı yorumu yapıyor.
  • Geldi dostum hoparlörler. Görünüş olarak sitelerdeki gibi değil daha şık duruyo, son seste bi cızırdama falan olmuyo, bass ayarı güzel sw güzel bass vuruyo. Bir de kabloları baya uzun speakerları wooferın dibine koyman şart değil. Ses kalitesi benim için yeterli çok sevdim ben yani iyi ki almışım Ses şiddeti de baya fazla hiç bir zaman son ses dinleyemeyeceğin gibi yani.
  • quote:

Geldi dostum hoparlörler. Görünüş olarak sitelerdeki gibi değil daha şık duruyo, son seste bi cızırdama falan olmuyo, bass ayarı güzel sw güzel bass vuruyo. Bir de kabloları baya uzun speakerları wooferın dibine koyman şart değil. Ses kalitesi benim için yeterli çok sevdim ben yani iyi ki almışım Ses şiddeti de baya fazla hiç bir zaman son ses dinleyemeyeceğin gibi yani.

dostum bide şeyi merak ediyorum subwoofer ın arkasında bass ayar düğmesi var mı? LOGITECH z313 de yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: player07

quote:

Geldi dostum hoparlörler. Görünüş olarak sitelerdeki gibi değil daha şık duruyo, son seste bi cızırdama falan olmuyo, bass ayarı güzel sw güzel bass vuruyo. Bir de kabloları baya uzun speakerları wooferın dibine koyman şart değil. Ses kalitesi benim için yeterli çok sevdim ben yani iyi ki almışım Ses şiddeti de baya fazla hiç bir zaman son ses dinleyemeyeceğin gibi yani.

dostum bide şeyi merak ediyorum subwoofer ın arkasında bass ayar düğmesi var mı? LOGITECH z313 de yokmuş.

evet var. woofer ın altındaki bas vuran şey çok manyak bide onu göriyim diye woofer ı yan yatırdım öyle kullanıyorum arada dokunuyorum falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 26 Ekim 2011; 14:17:27 >

• quote:

quote:

quote:

evet var. woofer ın altındaki bas vuran şey çok manyak bide onu göriyim diye woofer ı yan yatırdım öyle kullanıyorum arada dokunuyorum falan

bende t3130 da karar verdin onu alcam yarın çarşıda sorcam bulamzsam hepsiburada.com dan sipariş vercem.bu arada teknosa tam kazıkcı olmuş 139 tl ye satıyo

• Ben de uygun fiyata dükkanda müzik dinlemek için (Dükkan epey gürültülü, müziğin sesini biraz açmam gerekiyor) 2+1 ses sistemi almak istiyorum. Genelde Creative ve Logitech öneriliyor. Ben şimdiye kadar hep Creative kullandım. Anladığım kadarıyla gerek özellik, gerekse fiyat olarak CREATIVE INSPIRE T3130 2+1 ve LOGITECH Z-313 2+1 ses sistemleri birbirlerinin direkt rakipleri. Sizin tavsiye ettiğiniz modeller nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Ekim 2011; 20:30:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende t3130 da karar verdin onu alcam yarın çarşıda sorcam bulamzsam hepsiburada.com dan sipariş vercem.bu arada teknosa tam kazıkcı olmuş 139 tl ye satıyo

ver siparişini gelsin dostum ne ugraşıcaksın ki alıcağın model belli sonuçta. ben 20 den fazla alışveriş yaptım hepsiburada dan valla hiç sorun olmadı. bunu da ordan aldım zaten. hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ver siparişini gelsin dostum ne ugraşıcaksın ki alıcağın model belli sonuçta. ben 20 den fazla alışveriş yaptım hepsiburada dan valla hiç sorun olmadı. bunu da ordan aldım zaten. hayırlı olsun şimdiden.

sağol doğru söylüyorsun vercem siparişi gelsin.bu arada senin de t3130 un hayırlı olsun güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Ben de uygun fiyata dükkanda müzik dinlemek için (Dükkan epey gürültülü, müziğin sesini biraz açmam gerekiyor) 2+1 ses sistemi almak istiyorum. Genelde Creative ve Logitech öneriliyor. Ben şimdiye kadar hep Creative kullandım. Anladığım kadarıyla gerek özellik, gerekse fiyat olarak CREATIVE INSPIRE T3130 2+1 ve LOGITECH Z-313 2+1 ses sistemleri birbirlerinin direkt rakipleri. Sizin tavsiye ettiğiniz modeller nelerdir?

ben bayadır araştırıyorum fazla para ödemeden alına bilinecek iyi 2+1 CREATIVE INSPIRE T3130 ve LOGITECH Z-313 var.t3130 daha çok hoşuma giti onu alcam sizede öneririm
  • arkadaşalar creative alacakları şöyle bişey söyliyim. 1 yıl t3130 kullandım çok memnundum. 1 yılın sonunda bozuldu bu. garanti kağıtlarını falan kaybetmiştim o yüzden yenisini almaya karar verdim hemen gittigidiyordan bi tane daha sipariş verdim 69 tl ye. ertesi gün ürün geldi hemen kurdum. sesi bi açtım sanki 30 liralık bi speaker gibi ses çıkarıyo. sesi açınca cırlıyo falan... direk kutuya koyup geri yolladım. olay tazedir. şimdi başka bi satıcıdan alacağım. ama yine creative t3130 olcak çünkü ilk kullandığım t3130 da sesler berrak ve basslar derindi. bu arada bass ayarı çok önemli insanın kafası her zaman bass ı kaldırmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.