Şimdi Ara

2+1 e başka hoparlör nasıl eklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips 2300 2.1 hoparlör aldım. Creative sound blaster 7.1 ses kartım var. Eski 2 tane olan hoparlörlerimi de takıp kullanmak istiyorum fakat ses kartının bütün çıkışlarına taktım çalışmıyor. Nasıl çalıştırabilirim. Yoksa hoparlör giriş çoklayıcı falan mı almam gerekiyor ? Nerden bulabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

• Sorun muhtemelen ses kartınızın ayarlarıyla ilgili ses kartı yazılımından jack ı taktığınız girişi etkin hale getirip hangi sesi vereceğini göstermeniz lazım mesela woofer yada normal mid takıyorsanız ona göre ayarlamanız lazım.
  • serseri teşekkür ederim. Ama tam açıklayamamışım. 2+1 çalışıyor. Sorun yok onda. Ben eski kullandığım 2+0 frisby hoparlörleri de eklemek istiyorum. Nasıl yapıcam bunu biliyormusun ? Beraber falan çalışmıyorlar 2+1 in yanındaki çıkışlara falan taktım onu da ama frisblere ses gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 2 Kasım 2009; 15:15:01 >
  • arkadaşım ses kartının progrfamından 4.1 seçeneğini seç belki çalışır
  • genius teşekkürler. Seçtim çalışmadı. Olmucak böyle heralde, çoğaltıcı alıp philips wofer ın arkasında kırmızı çıkışa frisbinin uydusunu takmayı düşünüyorum. Yani 3+1 şeklinde kullanmayı nasıl fikir ? Olur mu ? Frisby nin uydusu tek yönden gelen bass ı diğer tarafa da yaydı çok güzel oldu ama philips sağ uydusunu da beraber çalıştırmak için çoğaltıcı yaptırmam gerek. Elektrikçiler yapar diye düşünüyorum bu çoğaltıcıyı.
  • Bu arada aimp2 yi tavsiye edeyim belki birileri yüklerde hatırlar bu mesajı.

Sesi acayip değiştiriyor. Sonra Playlist satırı çok kullanışlı. Klasör isimlerini üstte ve parçaları alta sıralıyor. DSP Manager da acayip özellikleri var. (Grafik ekolayzırın ordan DSP yazan yere basınca çıkıyor.) Hele bir stereo özelliği var accayip artırdı ses kalitesini gerçekten. Helal olsun bu programı yapanlara. (Sanırım Rus takımı.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.