Şimdi Ara

2.000-2.500 TL ARASI LAPTOP ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz araştırma yaptım şuan kafamda asus veya monster var 2.600e kadar fiyat çıkabilir tek isteğim gta4 crysis3 gibi oyunları kasmadan oynabilmem ısınmadan diyemiyeceğim çünkü ısınmayan notebook yok denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

• Howe34 H kullanıcısına yanıt
    www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-660xtr-notebook-urun10364.html

Yeni nesil, daha yüksek konfigürasyonlu, ge60 serisini de bekleyebilirsin.
  • sipahinin önerdiği ürün gayet iyi
  • n56vzlere bak derim oyun performansı olarak az bi farkla msi ge60ların gerisinde kalsada seskalitesiyle,duruşuyla,adıyla,saglamlıgıyla msi'ları geçer diye düşünüyorum ben seçimimi asustan yana kullanırım (kullandımda :) )
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize önerilirizin için teşekkürler ASUS N56VZ ile MSI GE60 0ND-660XTR yani sipahinin önerdiği laptopu arasında kaldım anladığıma göre MSI ile sadece oyuna yönelik şeyler yapabilirim ama asus her bakımdan daha çok yararlı gibi geliyor ne dersiniz?
  • Howe34 H kullanıcısına yanıt
    Asus sadece kalite olarak biraz daha iyi ve ikisi de tam hd olduğu için günlük kullanım ve diğer uygulamalar için ge60 ile aralarında pek fark olmaz. Oyun ağırlıklı ve ileriye dönük düşünüyorsan, ge60 biraz daha yerinde seçim olur. Zamanın ve 2700 tl civarı bütçen varsa, yeni nesil serileri de beklemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.