Şimdi Ara

2- 0 yeniyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maç bir ara çok erotik geçti ondan o nokta.

Carrefourdan alışveriş yapınca sana janjanlı bi sihirli kupon veriyorlar onu oraya tutup bakıyorsun. Sanki biz salağız o kadar. Al eline kırmızı bişi koy altına bak. Ben elimle bile anlar oldum artık.
  • La bu Necati'ye nasıl tahammül ettiler.Stadda olsam atlardım valla, nasıl bir futbolcu bu

Gitmiş Serkan'ı almış adam ya ne olacak bu Ersun Yanalla helimiz

Bir de berbat oynadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Maç bir ara çok erotik geçti ondan o nokta.

Carrefourdan alışveriş yapınca sana janjanlı bi sihirli kupon veriyorlar onu oraya tutup bakıyorsun. Sanki biz salağız o kadar. Al eline kırmızı bişi koy altına bak. Ben elimle bile anlar oldum artık.

sen ciddi misin?
  • 2. yarı güzel oynadık ama faih yeirne necati çıkmalıydı oyundan..
  • mahalle maçına hoşglediniz.... a mahallesi 2 b mahallesi 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

sen ciddi misin?

Elimde tutuyorum işte kuponu ne ciddisi. Arada reklamları çıkıyor ya da ne biliyim carrefour un sayfasından falan bak

Aguney Necati konusunda katılıyorum. Yane s...p sıvamak bu olsa gerek. Ama Serkan defansa baya yardım etti. Forvet hattı maalesef ki H.Şükür süz bombok. Tekkeye te top gelmedi doğru dürüst. Ersen Martin'i akıl edip soksaydı eminim 5 6 olurdu. Ama nerde işte nato kafa nato mermer. İlla yerden ayağa oynayacak. Zemin dediğim gibi bahar olmasına rağmen hiç iyi gözükmedi bana. O yüzden çok top kaybı yaptık. Niye Kadıköye vermemişler bu maçı anlamadım. 55 bin nerede 30bin nerede? Bir Gslı olarak soruyorum hemde bunu

• çok kötü oynadık yaw bu futbolla ve özellikle ersun yanalla işimiz çok zor
  • futbol fena sayılmaz ama bu bize yetmez çok gl pozisyonunu harcadık
  • quote:

• quote:

Elimde tutuyorum işte kuponu ne ciddisi. Arada reklamları çıkıyor ya da ne biliyim carrefour un sayfasından falan bak

Aguney Necati konusunda katılıyorum. Yane s...p sıvamak bu olsa gerek. Ama Serkan defansa baya yardım etti. Forvet hattı maalesef ki H.Şükür süz bombok. Tekkeye te top gelmedi doğru dürüst. Ersen Martin'i akıl edip soksaydı eminim 5 6 olurdu. Ama nerde işte nato kafa nato mermer. İlla yerden ayağa oynayacak. Zemin dediğim gibi bahar olmasına rağmen hiç iyi gözükmedi bana. O yüzden çok top kaybı yaptık. Niye Kadıköye vermemişler bu maçı anlamadım. 55 bin nerede 30bin nerede? Bir Gslı olarak soruyorum hemde bunu

Takım çok iyi bi takım değilki , mesele 50 bin kişi 30 bin kişi meselesi değil yani , ukraynadan da 50 bin kişi önünde 3 fark yemiştik hamit altıntop , iğrenç oynadı , top ayağına her geldiğinde kendine şut pozisyonu hazırlamaya çalıştı ama bir tane bile şut çekemedi. Fatih te berbattı , sonuna kadarda oynadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoHnCAREVV1903 -- 26 Mart 2005, 23:03:52 >

• Boy sorunumuz var.Bu gidişle kornerlerden ve yan ataklardan gol bulmayı unutacaz.Önlem Ersun hoca önlem!!!
  • Bu adamlar değil almanya, arap kupasına bile gidemez.. İğrenç oyundu sinir küpü oldum..
    ilk yarı sadece 1 şut çekip 2 gol buldular zira birini adam kendisi attı. Ve Hamit, Emre dışında ben oynamaya gayretli birini göremedim..
    Hamit çıktı sol kanat durdu. Sonra sakatlandı emre çıktı orası da durdu..

Serkan Balcı.. Dan-dun.. aman top bende durmasın diye nereyi bulursa attı.
    Koray.. Berbat ötesi bi oyun.. aynen serkan.. ama daha kötüsü bişeyler yapmaya girişip başarısız olması, sonra da geri çekilip bi daha oraya girmemesi..
    Necati.. bütün pozisyonları, topları yedi bitirdi, bizi de burda bitirdi. Bu adamın 90 dakka bu takımda ne işi var?!
    Ümit özat... kimseyle anlaşamadı.. benim saydığım 2 kez, ofsayta düştü. Sırf anlaşmazlıktan.. ya o önce fırladı ya arkadaşları geç attı. Kimseyle oyun kuramadı. Fenerde o kanadı yiyip bitiren adam silikti.. Sanki bu takım hiç antreman yapmamış..

Emre çok gayret etti, ama yardım alamadı. Çünkü bu takım hiç hazırlık maçı yapmadı. Antremanla olmuyor bu işler, anlaşmakta güçlük çekiyorlar ve bunu çok rahat benim gibi cahil bile görebiliyor.
    Hamit çok gayret etti , özellikle hemen arkasında oynayan serkanın yakınındaki korayın amayn top benden gitsin diye sallayıp attığı topları ileri götürmek için çok çabaladı ve ciddi atakları başlattı.
    Yıldıray'ın tipi belli o topu ayağında tutan çok zaman başarılı bazen öldüren tipte birisi, çıkışlarıyla gol atıyor attırıyor öyle biri, ama bu kadar bitik bi takıma o ağır geliyor..

Bir sürü işe yaramayan adam.. Bunların sorumlusu kendini teknik traktör zanneden notbuklu süperzeka adamdır.. Bu takım bi yere gidemez aha buraya yazıyorum...

• Tek kelimeyle berbattı. Şansımıza yendik. Bu gidişaat hayra alamet değil...
  • 7-0 10-0
    gol atabildiğimize şükretmek lazım zaten birini atmadık onlar attı, diğeri de penaltıdan zoraki kalecinin eline çarpıp...ödül aldılar ya dün gece...yoruldular herhalde..
  • maçtaydım ve maçtayken uykum geldi
  • kaplaı alttaydım millllet bi oturmadı ak maçta çok uyuzud neysekiş çkışta çiçek pasajına aktıkk hiuoouoou
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.