Şimdi Ara

1v1y banana republic indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lcw fiyatına banana republic. Bedeni olan düşünmeden kapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    millet şuan sanal çadırla meşkul o yüzden talep yok beden de kalmamış zaten

• Kargoyu nasıl sıfırlarız?

• 50 liraya gömlek yapıştırmıştım sabah. ürünleri kaliteli.
  • sitesinde de güzel indirim var. sezonda 400'e satılan gömleği dün 120'ye aldım sepette %30 + yeni üyelere %15 ile. abd fiyatı indirimli 45 dolar, oradan ucuza geldi.
  • arkadaşlar cahilliğimi maruz görün markayı daha önce duymadım. ama yazdıklarınıza bakılırsa kaliteli. hangi ürün gruplarına bakılmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu markayı hiç kullanmadım bir tane pantolon beğendim ama piyasadaki hangi markaya yakın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

arkadaşlar cahilliğimi maruz görün markayı daha önce duymadım. ama yazdıklarınıza bakılırsa kaliteli. hangi ürün gruplarına bakılmalı?
    Eskiden United Colours of Benetton magazalarida satılırdı. Kalite ve tarz olarak da Benetton’a yakındır. Gardırobumda bir kaç parça ürünü (triko, kravat vb) var. Fiyatlar cok uygun, beden bulursanız alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 9 Eylül 2018; 21:21:42 >
  • 1v1y de kargo kaç lira alırsanız alın ücretli.Üstelik ürün değişimi de yokmuş.Levis 511 slim kot alacak olsam ve bedeni uymasa iade ile uğraş.Çok saçma.Farklı bedeni orada dururken değişememek de nedir! Mng kargo zaten berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

1v1y de kargo kaç lira alırsanız alın ücretli.Üstelik ürün değişimi de yokmuş.Levis 511 slim kot alacak olsam ve bedeni uymasa iade ile uğraş.Çok saçma.Farklı bedeni orada dururken değişememek de nedir! Mng kargo zaten berbat.
    Sadece bedem degisimi yapabilecegimiz 1v1y tarzi site varmiki?

• Morhipo'da değişim yaptım geçen gün.Trendyol sitesinde değişim işim olmadığından bilemiyorum.Değişim ile ilgili birşey yazmıyor.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    511 kaç lira ki orda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Geçen ağustos ayında Berry Hill model 511 kotu öylesine sepete attım.
    https://www.1v1y.com/urun/levis-2764-511-slim-fit-berry-hill-siyah-13687870
    Sepetteyken size özel 20 tl indirim yazdı ve fiyat 165 TL oldu.Sonra 100 TL üzerine 20 TL genel kupon kodu uyguladım.185 lik kot 145 TL ye düşmüştü.8 TL kargosu vardı.Sonra üzerine kargo bedava birşey araştırıp atıyım derken sepetin süresi doldu.Tekrar ürünleri sepete atınca ilk 20 TL lik size özel dediği indirimi tekrar vermedi.Ben de vazgeçtim.Yani sitenin sistemi bir verdiği indirimi sepet iptal oldu diye tekrar vermeyecek kadar saçma sapan birşey.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Gap markasının üst ürün bandı aslında

Farketmez her ürünü kalitelidir. Hırka, kazak, gömlek, bluz öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.