Mrb arklar artık harici almak şart oldu laptopum çok hızlı ama hard diski full olduğu için yavaşlamaya başladı, bana acilen bi harici gerek ama şuan üniversite için kütahyada olduğum için gidip seçerek harici alamıyorum netten satışlara pek güvenmiyorum, ama acil gerek olduğu için bana öneriler verebilir misiniz cvplarınızda karar kılacağınız hariciyi bugün sipariş edicem hiçbir bilgim yok tamamen size kalmış kabloları bakımından sorun çıkarmayan fazla ısınmayan şöyle beni 3-4 yıl götürücek bir harici tavsiye ederseniz sevinirim yaklaşık olarak 150-180 tl arası düşünüyorum ama bu aralıkta iyi yok derseniz maximum 200 tl kadar çıkabilirim şimdiden tşkler
biraz kendim araştırma yaptım wd elements 1 tb iyi diyolar ama e-sata sı yok esata çok mu önemli laptopta e-sata girişi var usb olsada bu girişiten taktığımda e-sata gibi görür mü bide bu wd elements 1tb sizce nasıl bide güvenebileceğim bi site verebilir misiniz sıfır satan bu ürünün linkini istiyorum
vatan da 23 nisana özel kampanya var %20 indirimli bütün ürünler. wd nin senin dediğin elements in biraz daha cilalı olan essential modeli vatan kart+world karta taksitle 148tl havale ile 157tl. piyasadaki en uygun fiyat/kalite oranına sahip diyebilirim. e-sata hız olarak tabiki usb ye oranla daha iyi. eğer e-sata olsun dersen de smartdisk in şu ürününü tavsiye ederim.