Şuan ben ttnet 1mbit kotalı kullanıcıyım. 8mbit 15gb kotalı olan NETLİMİTSİZ tarifesine geçicem. Geçme sebebim ise 1mbit kotalı netde ay sonuna kadar ortalama 8 - 9 gb buluyorum ve fatura 59 kusur bişi geliyor. Forumda biraz araştırdım alt yapı fln yavaş olur diyorlar komşumun ve yakındaki internet kafelerde 8mbit bağlantı kullanıyor onlardaki azami hız 700 - 850 arası. Birde modemimin 8mbit interneti destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim ? Kimi yorumları okudum kimisi 15 gb kotayı geçinde hızım 512kbsn düşüryor kimiside düşmüyor diyor. Bu sorularıma cevap arıyorum arkadaşlar :)
Şimdiden teşekkürler.
Sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ona göre yaptıracağım..
ben 8mbt limitsiz tarifesine geçen talihsiz insanlardanım. Daha önce 1mbt limitsiz di tarifem geçtiğimden bu yana sürekli net kopuyor. Bu oran sanırım şuan %78'lerde ancak hızla çözüleceği yada basit kullanıcı hataları yapanlarda bu yüzdenin içinde. ortalama %50 normal kullanıcı tarifeden şikayetçi (kopma ve 512kb olarından).
önerim bi dene derim (tam türk işi oldu) baktın olmuyo bir iki arıza kaydı verir 1 aynını tamalarsın 1 limitsizde geçer rahatlarsın.
sorun olursa hattın kaldıra bildiği oranda hıza düşüreceklerdir donanımsal ve fiziksel engeller de yoksa güzel bi bağlantın olabilir(%22 oranla :D ) modemin desteklediği hız kutusunun üzarinde yazar zayen özellikler kısmı gibi bi yerde. Yoksa kutu modemin marka ve model ismini de yaz ki araştıra bilelim.
modemim Zoom Model göremedim.
kutusu yada başka bir klavuzu varmı? inceledinmi onları?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme