Şimdi Ara

1GB GeForce GT 120M mi ? Yoksa 512mMB GT 310M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoksa

512 MB NVIDIA GeForce GT 310M

Ya ben bunların işlemci hzılarını falan bulamadım iki laptop var almayı planladığım... 1GB veya 512 MB olması farkedermi ?
    Ara sıra oyun oynarım ben kasmasın sonra......

• 512 mb bellek notebooklar için yeterlidir hocam. bu iki kart arasında GT120M tabiki ama bu karttan daha performanslı olan GT240M var hatta hepsinden performanslısı HD4650 var. bu son 2 saydıgım kart oyunlarda kasmaz çogu oyunları medium detayda akıcı bir şekilde oynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 8 Mayıs 2010; 18:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss-life

Almayı düşündüğüm laptop şu ama işte ekran kartı kafamı kurcalıyoo...

toshiba

http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+-+Quantum+Black/9705203.p?id=1218154377801&skuId=9705203

Yurtdışından mı almayı düşünüyorsun bence i5 işlemcili hd 5650 ekran kartlı bir laptop almanı tavsiye ederim fiyat limitin nedir

• Valla Şu an cebimde 1590 TL param var..... Çok kararsızım açıkcası..... Şu an bu adresini verdiğim laptopu kullanmaktayım yani toshibayı.. Benim değil başkasının. aynısından almayı düşünüyodum. Bende i5 işlemcili almayı düşünüyodum ama i7 işlemciler daha tatlı geliyor nedense. yeni ya ondan olsa gerek. bunun işlemcisi 2.8 ghz ye kadar çıkıyor. işte bi tek ekran kartı 512mb
    uyuz oldum yaaa .... Bu 1590 TL büyük bir ihtimal 2000 TL olabilir. 1 ay kadar bi vaktim var.
  • şüphesiz GT310
  • Neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

şüphesiz GT310

pardon ama ben mi yanlış biliyorum yanlışsa lütfen düzeltin gt 310 diye bir kart yok diye biliyorum ben ge force go 310 var o da alt sınıf bir kartır. Gt 320m Gt 330m var .
  • 120M daha performansli Nvidianin mobil ekran kartlarini ondalik sayiya gore degerlendirebilirsiniz. 120M cogu oyunu orta ayarlarda oynatir ama 310M ile surunursunuz cok cok cok daha kotu bir karttir 120M e gore.

130M>220M>310M gibi yuzdelik hanedeki sayi pek birsey ifade etmiyor.

Laptop icin Acer , Asus ve Lenovo yu tavsiye ederim.

Toshiba , Sony , HP den uzak durun.

Sizin butcenizde yeni nesi core i5 islemcili ATi HD5650 ekran kartli Acer laptoplar var tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erikakerstedt -- 8 Mayıs 2010; 23:17:04 >
  • http://www.netsiparis.com/detay/11201290381/SONY-VAIO-CEB1S1E-BJ-CI5-430M-4-500-15-5
    bu makina iyi sen alana kadar stoklarda olur 15 gün önce arkadaşıma almıştım bunu daha ucuz olsun dersen packard belller felan da var.
  • Arkadaşlar iyice bakmadan yazmışım özürdilerim... GT 310M değil Sadece 310M diye geçiyor.. GT sini ben ekledim ne bileyim aynı seri zannettim...

Şimdi madem HD 5650 diyorsunuz peki önerileriniz nelerdir ? Çünkü iyice huylandım ben bu pc den almıycam sanırım. Acer de istemiyorum..... Başka hd 5650 neler var ? yalnız işlemciside iyi olsun.. Ben bu pc yi birde 22 inç monitöre bağlıycam evdeyken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss-life

Arkadaşlar iyice bakmadan yazmışım özürdilerim... GT 310M değil Sadece 310M diye geçiyor.. GT sini ben ekledim ne bileyim aynı seri zannettim...

Şimdi madem HD 5650 diyorsunuz peki önerileriniz nelerdir ? Çünkü iyice huylandım ben bu pc den almıycam sanırım. Acer de istemiyorum..... Başka hd 5650 neler var ? yalnız işlemciside iyi olsun.. Ben bu pc yi birde 22 inç monitöre bağlıycam evdeyken...

kardeş sony nasıl ona bakhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html ekran kartları için bu rayı incele ben o sırada sana bulurum bir kaç tane şimdi zaten canım sıkılıyordu

• eeee kardeş bu liste benim hepten kafamı karıştırdı 310M in özellikleri gt 120M den daha yüksek gibi duruyo sankiii.... Yanlışmı baktım acaba du bidaha bakiyim şunaa
  • Bu arada sony iyi gibi duruyoo ama benim gonlum hep Asus ta. ben vatandan Asus F50SV 254 Almıştım. Ama servisi iğrenç çıktı.. Bozuktu laptop ne yapıp edip paramı geri aldım.... Gene Asus olsa alırım diyorum ama bi yandanda korkuyorum....

diğer arkadaşlarada sorayım
    Sony güzelmi ? baktınızmı ?
  • Bu sony kafama yattı açıkçasıı bişey sölesenize yaaaaaaaaaaaaa
  • bunada bakabilirsin alınabilir en iyi ekrankartlarından ikincisi si var bunda aynı zamanta işlemci turbo ile 2.93 oluyor 520 m işlemci 430 da değil

linki atmayı unutmuşum
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-r590-uarl3bt-r590-uarl3bt-core-i5-520m-2.40ghz-4gb-1024mb-gt335m-320gb-15.6-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43942#divDigerResimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostor -- 8 Mayıs 2010; 23:41:09 >

• Hani neye bakayım... bişey gelmediki.......
  • impostor ??? link falan vermemişsin çok merak ettim şunu..
  • servisleri de kişiye göre değişiyor bu laptopların mesela arkadaşda hp vardı ac ğüç yerine basıp anakartı kırmıştı, dierk para iadesi aypmışlardı kimine göre ama hp servisi kötüdür.Yada benim packard bell harddiski arızalanmıştı direk ücretsiz üç günde değiştirmişlerdi.istanbul için konuşuyorum yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostor

quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

şüphesiz GT310

pardon ama ben mi yanlış biliyorum yanlışsa lütfen düzeltin gt 310 diye bir kart yok diye biliyorum ben ge force go 310 var o da alt sınıf bir kartır. Gt 320m Gt 330m var .

ben GT310 u , GT330 un alt modeli falan sandım. ondan direkt olarak 310 dedim. görülüyorki , ayrı bir kartmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.