Şimdi Ara

1e1:Haber 'İzlerken neşe veren Teknoloji Programı' 16 Mart 2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
34.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabikide kutulu oyun dijital ortamdan oyun aldık diyelim sonra live sistemi çöktü kullanıcı bilgileri uçtu gitti satın aldığımız onca üründe listemide silindi ee ozaman ne olucak saçma bence hem kutulu oyun daha iyi zaten dijital satılıyorda ne oluyoki fiyat aynı dijital olucaksa oyunların 15-20 dolardan yukarı olmaması lazım.
  • 630 dolar asus anakart için yine iyi bir fiyat hatta süper bir fiyat kredi çekip alınabilir :D:D
  • Yine bilgilendirici ve eğlenceli bir gündem olmuş.
    Ansiklopedi konusunda, yüreğim cız etti resmen.Geçmişte gazetelerden kuponla toplamadık ansiklopedi bırakmayan bir insan olarak, günümüzde hantal, kağıda baskı yapılarının gereksiz olduğuna katılıyorum.
    Konu arama özelliği, rafta durduğu yerde güncelliğini kayıp etmesi gibi eksikleri bulunan bu kitapların yerini, dijital yazılımların alması iyi olacaktır.
  • sanırım Nissan uçakla Batmobile i birleştirmeye çalışmış...Dediğiniz gibi aynen Batmobile...:)))
  • Düzeltme yapmak istiyorum video'nun sonundaki delta kanat projesindeki aracı nissan geliştirmedi,indycar serisi için geliştirilmişti ilk o zaman görüldü yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılında olmalıydı,sonra le mans'ta yarışacağı açıklandı geçen sene ve nissan'da bu projeye destek verdi.Bakalım audi r18 gibi bir araca karşı ne yapabilecek göreceğiz :)
  • i am the %1
  • Dijital olarak download etmeyi tercih ederim

Tablet ve Cep telefonum varken almam
  • GTA V PS3 Ve XBOX360 a çıkması kesinleşti,yeni konsollara çıkacağını sanmıyorum bu saatten sonra zaten şimdi yeni bi konsol yapmaya başlasalar 2015 e anca görürüz yeni konsolu.
  • 05:31 abi öyle bir yansıma olur mu kurbanınız olayım ya yapmayın şu aşağı sürükle aynala at gradient i mantığını

saygılar
  • sanki videoları hazırlayan arkadaş trollemek için videoları sağa koymuş :)
  • Her zamanki gibi keyifliydi yine, teşekkürler ikinize de.
  • 50 dk boyunca hiç sıkılmadım haftaya çekeceğiniz videoyu bekliyorum .
  • büyük bir keyifle izledim teşekkürler
  • Süpersiniz bayılıyorum bu programa.
  • Bana aşk oyunu gerek çünkü ortalıkda savaş oyunları hep varlar. Hep de var olacaklar.

Aşk teması üzerine kurulmuş oyunlar çok azlar ve daha çok bunu uzak doğulu yapımcılar tercih ediyorlar. Maalesef batılı firmalardan kaliteli bir aşk oyunu göremeyeceğiz sanırım.
  • istediğimiz yere alma, ve sağ frame de içerik gösterimini tekrar koyarsanız daha iyi olur.
  • Savaşma Seviş Nedeniyse Hep Savaş Hep Şideet Birazda Kadınları Ön Plana Alalım :D
    Örnek Türk Erkekleri bildigimiz Bir Romeodur Nedense Büyük Aşklar Büyük Kavgayla aşlar bizimkilerde Şidet Yapmıyo Romantizim Yapıyor :D
  • Savasma sevis ceabi tabikide espirili bir cevapti bende adim gibi en cok savasin cikacagini bildigim icin espirili bir cevap verdim.
  • En çok sevdiğim diziyi izlerken sıkılıyorum fakat bu program başka ya :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.