Şimdi Ara

1e1:Haber 30 Mart 2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
30.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkeze merhabalar.. sabah speedtest den hızımı ölçtüm download 0,27 upload 0,35 .:D ttnete sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
  • Bu programı her hafta heycanla bekliyorum. (Her gün olsa keşke)

    Artık bölümsonucanavarı bir oyun sitesinden daha çok teknoloji sitesine dönüştü bundanda çok mennunum.

    Böyle bir program keşke tv'de yayinlansida insanlarımız bu dünyayı tanısa.
  • ttnet bazen insanı kanser eder.
  • Çok kısa olmuş bu hafta.

    Japonya ve ingiltere fiber ağının başka amaçla döşendiğini düşünüyorum,gözkırpması kadar vakit için 1.5 milyar dolar harcamak kimsenin işine gelmez.

    Nokia bu sene sonunda ismini microsoft olarak değiştirecek sanırım,toplam çıkardığı çalışan sayısı 10.000 i geçti.

    Minecraft javayla yazılmış diye biliyorum.
  • Program 10 numara severek izliyoruz, emeklerinize sağlık.TTnete söyleyecek söz bile bulamıyorum...
  • 22. dakikada kaldım, şu anda izleyemiyorum. Smile ADSL kullanıyorum ve anketteki ikinci sorunuzun cevabı "Hayır!" Aylık 49 TL'yi aksatmadan kredi kartımdan çekiyorlar. 49 TL + 21 TL = 70 TL (aylık internet için minimum ödediğim miktar)
    Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Kurtuluş Semti'nde oturuyorum. Ve videonun dolmasını hala bekliyorum. Donanımhaber'i de kınıyorum, akşam akşam "internet bağlantınızdan memnun musunuz?" sorusuyla bizlerin sinirlerini yıpratıyorlar. Kontrol ettim hala dolmamış. İzlemekten vazgeçtim. Herkese iyi geceler.
  • Deutsche Telekom 512Gbps hat çekerken türk telekomun bize attığı kazığa bak .s
  • TTNET YALIN ADSL KULLANIYORUM AMA ADIL KULLANIM KOTASINDAN MEMNUN DEILIM 50 GB YETMIOR AYIN YARISINI 100 KB İLE GEÇİRİYORUM 8 MBİT İSTİYORUM :d
  • ttnet adil kullanım hakkı deyip hızı düşürüyor ama biz neti yavaş kullanıncada onlar için adil oluyormu yine acaba.körlüğün bu kdrı ttnet.
  • Yine çok güzeldi teşekkürler... Yalnız red alert müziği alttan gelmeye başlayınca çok etkilendim gerçekten :/ Red Alert I gibisi varmı ya...
  • HD olarak download ettikten sonra izliyorum. No problem.
  • Tamam beyler izleyemiyosanız videoları izleyemiyosunuzdur böyle her videonun altınada yazılmazki bi yorum bi yere yazsanız yeter adamlar görüyorudur zaten..
  • Sayın Mesut Çevik ve Erdinç İyikul ;

    Bence artık bu videoları çekip boşuna efor sarf etmeyin. İnsanlar zaten TTnet yüzünden bu videoları izleyemiyorlar. Kaldı ki kimsenin izleyemediği ve izleyemeyeceği videolar yapmak pek mantıklı olmamak ile birlikte, izleyemeyeceğimiz bir video çekip siteye koymanın, 3 gün aç kalmış bir insanın karşısında İskender yemek ile hiçbir farkı yoktur. Daha doğrusu hiçbir fark kalmamıştır. Bizim TTnet'e küfür etmek için harcayacağımız enerjiyi, İskender'e ulaşmak için harcamamıza sebep olmayınız lütfen.

    Saygılar..


    DN : Videonun söyleşi bölümünün sadece 5sn'lik bir kısımı yüklendiği için Erdinç beyin gömleğini pijama zannettim. Sonradan 1-2 saniye daha yüklenince gömlek olduğunu anlayabildim. :)


    WHAT A WONDERFUL WOOOOOOOOOORRRRLLFFDDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




  • Beyler noldu ya bende izleyemez oldum videoları eskiden ne güzel izlerdim şimdi introya bile girmiyo neden böyle?
  • Source engine yok :S
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Videoyu izleyemeyenlerin yorumlarını bir süredir okuyor, yorumsuz bir şekilde işin nereye geleceğini görmek istiyoruz. Fakat şu dakika itibariyle işin suyunun çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim.

    Teslaman rumuzlu üyemizin mesajının bir kısmını okursak ne demek istediğim daha rahat anlaşılacaktır.

    quote:

    Sayın Mesut Çevik ve Erdinç İyikul ;

    Bence artık bu videoları çekip boşuna efor sarf etmeyin. İnsanlar zaten TTnet yüzünden bu videoları izleyemiyorlar. Kaldı ki kimsenin izleyemediği ve izleyemeyeceği videolar yapmak pek mantıklı olmamak ile birlikte


    Arkadaşlar, izleyemiyorsanız izlemezsiniz. Burada kimseyi videoları izlemek zorunda bırakmıyoruz. Bu işi keyifle zevkle yapıyor, sonrasında gelen yorumlarla motive oluyorken saatlerce emek harcadığımız bir iş sonunda bu tip yorumları görmek katlanılabilecek gibi değil.

    Internet bir sürü video sitesiyle dolu, madem internet bağlantınız kötü, madem hiç bir şey izleyemiyorsunuz, internete zor giriyorsunuz adres çubuğunawww.youtube.com yazıp girin siteye milyonlarca video var hepsinin altına "Neden çektin, çekme izleyemiyoruz" yazın deşarj olun.

    Arayın servis sağlayıcınızın müşteri temsilciliğini sorunlarınızı anlatın deşarj olun.

    Kısacası internet bağlantınızın kötü olmasının sorumlusu biz değiliz. Biz internet bağlantı hizmeti vermiyoruz. Konuya konu ile ilgili mesaj atacaksanız sorun yok fakat gündelik sıkıntıları aktaracaksanız kusura bakmayın bundan sonra müsaade etmeyeceğim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Sondaki video harika olmuş.
    Age of Empires'in 21. yüzyıl versiyonu böyle birşey olabilir diye geçti aklımdan.
  • mesut abi atlattı:)
  • bu videoyu izlemem için 8mbit bağlantı lazım malesef
  • Herkese merhaba,

    Grafik motoru anketini güncelledik
    . Eksik kalan önemli motorlar da listeye eklendi.

    Bu arada TTNET'den yana olan dertlerinizi çok iyi anlıyorum ama her mesajda aynı sorunu dile getirmenin bir manası yok. Herkes ayrı ayrı yazacağına ilk yazan arkadaşın yorumunu beğenip, eleştiriyi yukarlara taşıyabilirsiniz.

    Bizim sizden isteğimiz, haber başlıkları hakkındaki yorumlarınızı görmek. Sizin değerli yorumlarınızla beraber bu başlık çok daha bilgi dolu ve anlamlı olacaktır.

    İyi geceler,

    Erdinç İyikul
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.