Şimdi Ara

1e1 Haber: '2. Bölüm' Yepyeni teknoloji programı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
28.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal oyun tabiki almak isteriz ama toplumsal olarak milli gelirimiz gerçekten çok düşük dış ülkelerde oyun ucuz yada pahalı olabilir türk lirası bazında önemli olan türkiye ile dış ülkenin kişi başına milli geliri .Bizim toplumumuzda bilgisayar bilenide var bilgisayarı hat safhada bilmeyende var bilgisayar bilgisi insanın bildiğiyle sınırlıdır.
  • orjinal oyun almak tabiki aptallık değil ama ingilizce bilmediğim için o kadar parayı verecem ama hiç birşey anlamıyacam. türkçe oyun yok crysis 2'yi almayı planlıyordum ama önceden internete verildi onu oynadım resmen tüm düşüncelerim değişti. öyle kötüydüki bunu tam sağlamı bile düzeltemez düzeltemedide. crysis 1 gibi bir oyun çıksa alacaktım. çünkü crysis 1 ve warhead'ı en az 15-20 kere bitirmişimdir.
  • Crysis 2'nin nesi kötüydü arkadaşım :)Bir de o kadar abartıyorsunuz ki hiç oynamasam sizleri dinlesem karşımda homefronttan çok daha rezil bir oyun oldugunu düşünücektim.
    Bir oyunun kötü olabilmesi için hatta'' öyle kötü olabilmesi için'' öncelikle medya tarafından beğenilmemesi gerekir.Crysis 2'ye baktığımızda tüm inceleme sitelerinden iyi puan almış başarılı bir yapım olarak karışımıza çıkmıştı.

hangi yönüne bakarak öyle kötü dedin anlamış değilim.
    SESi,GRAFİĞİ HİKAYESİ,OYNANIŞI?.

Hadi beklentiyi veremedi diyebilirsin belki ama kötü bi oyun değildi .

İncelemeler için teşekkür ederim
  • cod sitesine gir
    United States
    Austrailia
    Canadian English
    Germany
    Spain
    France
    United Kingdom
    türkçe dil desteği yok
    battlefield sitesine gir sitedeCOUNTRY SELECT
    CLOSE
    UNITED STATES
    AUSTRALIA
    BRAZIL
    CANADA
    CESKA REPUBLIKA
    CHINA
    DANMARK
    DEUTSCHLAND
    ESPANA
    FINLAND
    FRANCE
    HONG KONG
    INDIA
    ITALIA
    JAPAN
    KOREA
    MAGYARORSZAG
    MEXICO
    NEDERLAND
    NEW ZEALAND
    NORGE
    POLSKA
    PORTUGAL
    RUSSIA
    SINGAPORE
    SOUTH AFRICA
    SVERIGE
    TAIWAN
    THAILAND
    UNITED KINGDOM bile türkçe dil desteği yok bizi takmayan bi oyunu niye kale alayım ki ve niye satın alayım ki.ha korsana gelirsek bu ülkelerde bu oyunlar milyonlarmı satıyo?
  • oyun satılmasıyla türkçe olmasının ne alakası var? birçok oyun açtığımda polonya dilini görüyorum mesela bu oyunlar polonyada yok mu satıyor? ki bence oyunlar türkiyede insanların bütçesine göre yeterince satılıyor. İnsanlar beğendikleri oyunu orjinal almaktan çekinmiyorlar hiçbir zaman.
    Bu oyunlardaki dil desteği tamamen kulis yapmakla alakalı bişey bence
  • mesut abi geçmiş olsun abi program güzel gibi ama 40 dk çok uzun bir süre bunu biraz daha kısaltırsanız iyi olur ayrıca incelemelerin yanında mesela 3D den bahsediyorsunuz diyelim bunu kim görür göremez hangi saglık sıkıntılarından dolayı 3D den faydalnamayız gibi şeyler koyarsanız daha güzel olabilir gibi zn bende çok merak ediyorum 3D denemedim gözlügüm var 3boyutlu görebilrmiyim
  • Bir önceki bölüm gibi güzeldi emeğinize sağlık.Hafta içinde olan olayların derli toplu şekilde bize sunulması çok yararlı bizler açısından.
  • Elinize sağlık,yine dolu dolu bir 1e1...
  • motorola zoom u telokom satıyor artık bu sitedede incelemesi vardı keşke reklamın en alt köşesinde biyerde yazsaydı '' inceleme videosu donanimhaber.com da'' diye
    bide her cuma tv programı yapsanız ulusal kanallarda iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 2 Temmuz 2011; 15:06:47 >
  • Güzelmiş , teşekkürler..
  • Teşekkürler muhteşem olmuş.
  • İkinci bölüm, ilkinden de iyi olmuş. Mesut ve Erdinç abiyi ilzemek çok ama çok keyifli. Ayrıca Fx57'yi aranıza almanız da yerinde olmuş, yine benzersiz bilgiler verdi.
  • parası olmıyan adam nasıl orjinal alsın bnde orjinal alıyorum ama oyunlar türkiye şartlarına göre çok pahalı türkiyede oyun severlerin almaması çok normal .
  • Mesut Çevik çok para kazanıyorsun galiba, gözümüz yok Allah daha çok versin... Herkes bu ülkede aynı parayı kazanamıyor malesef.

Bunun dışında güzel video olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Temmuz 2011; 16:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admin

parası olmıyan adam nasıl orjinal alsın bnde orjinal alıyorum ama oyunlar türkiye şartlarına göre çok pahalı türkiyede oyun severlerin almaması çok normal .

''Almaması'' değilde ''alamaması'' de bari bizede bi kaçış yolu bırakmış olursun :D
  • Teşekkürler.. Emeğinize Sağlık
  • Erdi abininde programa katılmasına çok sevindim.Laptopların kabloları saklanmış yorumları dikkate aldıgınızı gördüm program güzeldi dahada güzelleşti bravo.Takipcileriniz sizi izliyor :)))
  • Fifa 12'ya Türkçe eklenmemesinin sebebi videonun içinde:

AMD = Eyemdii
    SLI = Eselay
    GPU = Ciipiiyuu
    GTX = Ciitiiex
    Mobil = Mobayl
    Amoled + = Amoled plas
    Super LCD = Süpır elciidii
    Tür: Puzzle/Adventure (yani "bulmaca/macera" değil)
    "Yeni dawnloodıbıl kontentler söz konusu bu oyun için de..."
  • @ozturert

Yabancı dillerdeki kısaltmalar zaten kendi dillerinde okunduğu gibi okunurlar. Videoda garip bir olay yok. LCD'yi Le Ce De diye okursan gariplik işte o zaman olur.

@speed-step

Kopya oyun konusunda haklısınız bu gelirden çok alışkanlık meselesi fakat Türkçe oyunların satış rakamları nedeniyle 2. plana atıldıklarına inanmıyorum.
  • önceliklesana katılıyorum by_o kardeşim. bence türklerin oyun yapmasını geciktirecek hatta 1 dakka bile geciktirecek herşey kaldırılmalı mesela vergiler yaw erdoğan pırlantaya vergi kaldırıyo(oğlunun pırlanta şirketi var ya)yaw kardeşim türkiye olamyan bişeyin vergisini kaldır al teknoloji nerelerde biz nerdeyiz daha 20 yılda metro yapamıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.