Şimdi Ara

1e1 Haber: '2. Bölüm' Yepyeni teknoloji programı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
28.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Askeri ücret" ve "dijital fotoğraf makinesi" gibi hatalar dışında çok güzel bir program olmuş. Erdi ÖZÜAĞ konuşturmuş gene.
  • Arkadaşlar Merhaba,

iPhone ve benzeri cihazlar için olan versiyon da devreye girmiştir.

İyi seyirler,
    Mesut Çevik
  • 1e1 ler güzel oluyor
  • Mesut ve Erdinç abi sizleri her cuma görmek beni çok mutlu ediyor..Çok teşekkür ederim bu güzel incelemeleri bize yaptığınız için..ALLAH işlerinizde ilerlemenizi daha iyi yerlere gelmenizi nasip etsin..Televizyondada görmek istiyoruz sizleri :)) Mesut abi yüzündeki yarayla bile karizmasın erdinç abide saçı kısa olsa bile karizma işte muhteşem ikili
  • videoyu izledim.Gayet güzel olmuş.
    yalnız oyun konusunda hiç mi hiç katılmıyorum.50tl bile olsa türkiyede bu fiyat fazla.bütün oyunlar 10-20tl olursa işte o zaman korsanın kökü kazınmış olur.En azından türkiye şartları bunu gerektiriyor.

Ek olarak dizüstü bilgisayarda oyun oynamak bana hiç cazip gelmiyor.Video da Erdi bey tatile çıkanların oyun oynamak isteyebileceğini ifade etmiş ancak şahsen tatile çıksam neden kendimi sanal aleme sokayım?Bana pek mantıklı gelmedi tatilin anlamı kalmaz.
    Tablet pcler içinse şöyle bir düşüncem var.Telefonlar artık o kadar geliştiki donanım olarak tabletin yerini alabilecek düzeye geldiler bile.O yüzden tablet pcler şu an için satılsada gelecekte satışı ya duracak ya da azalacaktır.Ya da diğer bir düşüncem millet laptop yerine tablet pcye geçecek bu endenle laptop satışlarında düşüş olup tablet pclerin satışı artacaktır.Bu seçenekler tablet ve telefon teknolojilerinin gelişimine bağlı tabiki...

Son olarak masaüstü pclerin hiç bir zaman yok olmayacığını düşünüyorum.Çünkü herzaman daha hesaplı ve daha yüksek performanslı olmaya devam edecekler.Sırf upgrade seçeneğinin olması bile ebediyeti için yeter :)

• herzamanki gibi çok güzel bir sohbet olmuş
  • 41 dakikalık video yu nasıl 3 dakika da izleyip çok güzel olduğu kanısına varıyorlar. Laf olsun diye yorum yazmayın kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz
  • zevkin veresiyesi olmaz :D
  • Gerçekten izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum. Çok zevkli ve dolu dolu bir video olmuş. Teşekkürler. (:
  • bu videoyu da sadece oyunla ilgili kısmını izledim diğerleriyle ilgilenmiyorum
  • Güzel bir haber bülteni olmuş. Keyifle izledim..
  • Güzel olmuş video. steve jobs'la bi röportaj yapmanızı bekliyoruz :)
  • Bizim gibi beleşci toplumun neyine türkçe oyun crysis 2 bile çok az satmış yazıklar olsun böyle oyunculara
  • Gene amd ile papaz olmayın :)
  • DH bu siteyi seviyorum ,bu arada geohotun o kadar piskopat biri oldugunu bilmiyordum:D
  • keyifle izledim ağzınıza sağlık
  • Gecenin bu saati olmasına ve sabah işe gidecek olmama rağmen 1e1 haberi izlemeye başlayınca bırakamadım, sonuna kadar izledim. Gerçekten yine çok iyi iş çıkarmışsınız. Sizi izlemek keyifli. Başarılarınızın devamını diliyorum.
  • mesut hocam black ops kaç milyon satti ama hala 60€ ya satiliyor ????
    haberde emegi geçen herkeze tesekkurler..
  • Emeğinize sağlık bir haftayı toparlayıp 41 dkda hem tartışıp hem anlattınız. Gerçi her gün takip ediyoruz,ne kadar takip etsek de böyle sohbetlerle daha da güzel oluyor. Nice 1e1 Haber bölümleriyle görüşürüz artık.
  • Videoyu baştan sona izledim. Elinize sağlık, çok guzel olmuş. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.