Şimdi Ara

1e1:Battlefield 3 Ekran Kartı Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
0
Favori
57.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bebeler eksilermiş hemen yalanmı yakışmamış

Bunun göreceli bir kavram olduğunu bilmen gerekir. Haliyle, yakıştığını düşünenler senin mesajını eksilemiş olabilirler. Bu çok doğal. Şimdi burada senin ''bebeler'' deyip fikir özgürlüğünü yoksayman çok yanlış.
  • Sayın mesut abi.Tekrar aramıza hoşgeldin.
  • ilker_xxx

mesut çeviği neden bu kadar ciddiye aldın onu anlamadım ...hem konsol eskidi işte uzatmaya gerek var mı...

günümüzde 300 fps'de 1080 piksel ultra ayarlarda crysis 2 oynanıyor ...5000 li piksellerde eyefinity yapılıyor...senin dediğin uncharted 3 720p ve 30 fps'yi aşamamış çizgisel ilerleyen bir oyun gerçekçilik olarak crysis'in gerisinde bir oyun...açık dünya oyunlarda yetersiz bir aletten bahsediyoruz...bazı basit uygulamalar bile konsolun ramını aştıgı için yeni nesile saklanıyor...
    bf3 exc olsaydı 10 numara filan olmazdı bu tür oyunlar konsolun kapatesini aşıyor
    haritaların büyüklüğü içerik araçlar harket eden canlı sayısı yıkılabilirlik vesaire uncharted 3 ve bu tür exc oyunlardan farklı olarak sistemi fazlasıyla kasan özellikler mevcut ...exc oyunları iyi incelersen türü hep aynıdır...konsolun kapasitesine uygun biçimde tasarlanır...
    GT5'e girmiyorum bile...AA eksikliği çevre detaylarının düşük olması efektlerin kırpılmış olması vs vs ...
    quote:

BF3 ün pc deki high grafiği olmasa bana pc nin ps3 den üstün yanı olarak neyi gösterecektin merak ediyorum sevgili dostum.

arkadaşa bunu sormuşsun ben cevaplıyım ...bi kere pc oyuncusunu pc'ye baglayan en önemli özellik klavye mause ve multiplayer'da 60 fps'dir...çözünürlüğü - grafikleri bi kenara bırakırsak ve bf3 gibi bi oyunu baz alırsak 300 400 liralık ses kartları ve buna uygun ses sistemleri de pc oyuncusunu etkileyen artılardır...

• müthiş ya. bu adamı seviyorum ben! 15 dakika çok güzel geçti..
  • Hoşgeldin Mesut Abi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

ilker_xxx

mesut çeviği neden bu kadar ciddiye aldın onu anlamadım ...hem konsol eskidi işte uzatmaya gerek var mı...

günümüzde 300 fps'de 1080 piksel ultra ayarlarda crysis 2 oynanıyor ...5000 li piksellerde eyefinity yapılıyor...senin dediğin uncharted 3 720p ve 30 fps'yi aşamamış çizgisel ilerleyen bir oyun gerçekçilik olarak crysis'in gerisinde bir oyun...açık dünya oyunlarda yetersiz bir aletten bahsediyoruz...bazı basit uygulamalar bile konsolun ramını aştıgı için yeni nesile saklanıyor...
    bf3 exc olsaydı 10 numara filan olmazdı bu tür oyunlar konsolun kapatesini aşıyor
    haritaların büyüklüğü içerik araçlar harket eden canlı sayısı yıkılabilirlik vesaire uncharted 3 ve bu tür exc oyunlardan farklı olarak sistemi fazlasıyla kasan özellikler mevcut ...exc oyunları iyi incelersen türü hep aynıdır...konsolun kapasitesine uygun biçimde tasarlanır...
    GT5'e girmiyorum bile...AA eksikliği çevre detaylarının düşük olması efektlerin kırpılmış olması vs vs ...
    quote:

BF3 ün pc deki high grafiği olmasa bana pc nin ps3 den üstün yanı olarak neyi gösterecektin merak ediyorum sevgili dostum.

arkadaşa bunu sormuşsun ben cevaplıyım ...bi kere pc oyuncusunu pc'ye baglayan en önemli özellik klavye mause ve multiplayer'da 60 fps'dir...çözünürlüğü - grafikleri bi kenara bırakırsak ve bf3 gibi bi oyunu baz alırsak 300 400 liralık ses kartları ve buna uygun ses sistemleri de pc oyuncusunu etkileyen artılardır...

Ben Mesut arkadaşı çok severim. Kendisine hoş geldin dedim zaten ama gelir gelmez neden pc konsoldan daha iyi dedi anlam veremedim. Konsollar artık eskidi dedi.

Platformları platform yapan donanım değerlerinden çok oyunlarıdır. PS3 e yapılan hit oyunların yarısı kadar oyun pc ye yapılmıyor. (mmorpg ve strateji hariç)

Oyun yapımcılarının büyük çoğunluğu bile pc yi ciddiye almaz iken siz niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz.

Bu forum da takılan oyuncu gurubunun %90 ı en iyi oyun deneyimi ps3 de yaşanır diyor.

Ben ps3 fanı falan değilim. Benim hem güçlü bir oyun pc im hem de ps3 üm var ama ps3 de oyun oynamaktan pc ye dönüp bakmıyorum bile çünkü pc de ne oynayacağımı bile bilmiyorum adam gibi bir yapım yok.

• o nasıl bir resim çekilmek...
  • bi özgüven bi cesaret gelmiş ne güzel

videoyu çok başarılı buldum sonuna kadar sıkmadan seyrettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 21 Ocak 2012; 20:25:34 >
  • MESUT HOCA -:)
  • Hoşgeldin Mesut ÇEVİK, şu kadar etkili ve seviliyorsun düşün normalde tanımadığın insanlar tarafından...
  • her yönden çok güzel video olmuş teşekkürler
  • Çok güzel olmuş.İyiki geldin mesut (Mesut abi adaşız bu arada benim adımda mesut :) )
    Arkadaşlar bu arda gts 250 alsammı ??? yoksa 5750 mi alsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Çok güzel olmuş.İyiki geldin mesut (Mesut abi adaşız bu arada benim adımda mesut :) )

gts 450
  • Abi peki Origin ID'niz nedir ? Ekleyelim. :D
  • yani bunumu alım ;http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90537&ttype=Details#pt
    yoksa bumu ;http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlEAmca -- 21 Ocak 2012; 21:32:23 >

• güzel video olmuş, sis atma mesut çeviik :D
  • Uzun zamandır bekliyodum, süper dönüş yaptınız. Mesut abiyi de özlemiştik muhteşem bir 1e1 videosuyla dönüş yapmış oldu.
    "Origin'den ekleyebilirsiniz" demişsiniz ama Origin ID'lerinizi bilmiyorum ben. İnşallah soruma cevap gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 21 Ocak 2012; 21:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Çok güzel olmuş.İyiki geldin mesut (Mesut abi adaşız bu arada benim adımda mesut :) )

gts 450

Bence İyi Bir İşlemcisi Varsa 5750 Alabilir Karta oc Yaparsada Süper Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

gts 450

Bence İyi Bir İşlemcisi Varsa 5750 Alabilir Karta oc Yaparsada Süper Olur

yani 5750 daha mı iyi

• merak ettiğim şey, BSC Editörlerine inceleme ve haber yapabilmek için maksimum sistem sağlıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.