Şimdi Ara

1e1:Battlefield 3 Ekran Kartı Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
57.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: googlEAmca

beyler buna indirim olursa kaça düşer :) ;http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-50401-10l-gtx550-ti-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53345 yanında 460 wat

O paraya 2.el bir 5850 çok daha iyi performans verir. 550ti, gtx260 ve 5770 ayarında bir kart. İsminden gtx560 ın bir alt versiyonuymuş gibi görünse de arada uçurum var. Nerdeyse 2 kat hızlı 560ti. Bu oyunu orta ayarlarda oynarsın ama. Full HD olarak da düşük ayarlarda oynarsın.

• Hoşgeldin Mesut. Özletmiştin kendini. O silahı nerden buldun yaw. Otomatik silah satışı var mı Türkiye'de.
  • mesut çevik geldiyse sitede full online takılmak lazım artık :)
  • Ya bi dağılın konsol fanboyları bu sitenin adamları diyor artık konsollar eskidi diye sizin için yalanmı söylesin istiyorsunuz ? şunu kabul edin Konsollar eskidi !.
  • Hos geldın mesut abı.
    Mesut ve Erdinç abi Origin ID lerınızı verırmısınız ?

Birde sunu solıcem
    ben anlamıyorum arkadas x4 840 ve hd 6790 ıle ultra detayda 4x AA 16x AF motıon blur acık sekılde 64 kısılık harıtada multı de mesut ve erdınc abının dedıgı gıbı cok akıskan sekılde oyunu oynayabılıyorum . ya benım kartta sıkıntı var ya da bu tanıtılan kartlarda sıkıntı var anlayamadım .
  • Aksiyona bak! Süper bir video olmuş ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet06

Hos geldın mesut abı.
    Mesut ve Erdinç abi Origin ID lerınızı verırmısınız ?

Birde sunu solıcem
    ben anlamıyorum arkadas x4 840 ve hd 6790 ıle ultra detayda 4x AA 16x AF motıon blur acık sekılde 64 kısılık harıtada multı de mesut ve erdınc abının dedıgı gıbı cok akıskan sekılde oyunu oynayabılıyorum . ya benım kartta sıkıntı var ya da bu tanıtılan kartlarda sıkıntı var anlayamadım .

çözünürlügün düşüktür,Burdaki kartlar fullhd deki degereri.Şu an da hd 6950-gtx 560ti bile fullhd çözünürlükte ultra detaylarda yeterli performans veremiyor
  • en büyük asker bizim asker :D
  • 1 e 1 ' i erdinç abiye tek başına yaptırmadı mesut :)

hoş geldin mesut abi ...
  • şirinsiniz yaww..
  • yerim sizin şok halinizi....yani erdinç şaşkınlık(-10) mesut giriş(-10) :)
    şirin adamlarsınız ne deyim....1e1 +10 hoşgeldiniz...
  • Mesut Abiim.......
  • HOSGELDİN mesut bey geçmiş olsun... hakikaten özledik
  • özensiz bir program olmuş.
  • eline sağlık, Mesut..
  • ooooooo mesut abi gözümüz yollarda kaldı o nasıl bir girişti yaa adamsın...
  • 1 e 1 haber ' de devam eder artık :)
  • nasıl eklicez origin den donanımhaber mi yazcaz eklemek için beni eklemek isteyen olursa batucan3457
  • Mesut ÇEVİK gelmiş hoş gelmiş:))) sonunda ya :)
  • bu ne ya?askeri kıyafetle gelinmesinn sebebi nedir?işin cılkı çıkmış anlasılan..biraz ciddiyet lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.