Şimdi Ara

1999 Toyota corolla full enjeksiyon sıralı lpg mi düz lpg mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var. Kafam çok karıştı ben hep enjeksiyonlu arabaya sıralı lpg takılır diye biliyordum ve sıralı lpg taktırmak için arabayı sanayiye götürdüğümde usta bu arabada ahtapot manifold (ne demekse) var düz lpg daha iyi olur sıralı lpg de sorun çıkıyor dedi. Sizler ne diyorsunuz ne yapmalıyım? Teşekkürler, saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: xaxas86

Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var. Kafam çok karıştı ben hep enjeksiyonlu arabaya sıralı lpg takılır diye biliyordum ve sıralı lpg taktırmak için arabayı sanayiye götürdüğümde usta bu arabada ahtapot manifold (ne demekse) var düz lpg daha iyi olur sıralı lpg de sorun çıkıyor dedi. Sizler ne diyorsunuz ne yapmalıyım? Teşekkürler, saygılar....

aracını yarı sıralı enjeksiyon sistemine sahip olduğu için öyle denmiştir fakat AEB yazılımlı ürünleri tercih ederseniz lpg de ergonomik ve sorunsuz bi sürüş keyfi elde edersiniz .
    yani gönül rahatlığıyla sıralı sistem montajı yaptırabilirsiniz .
    iyi günler
  • bu arada araba 1.3, 90 beygir terra

Saygılar...
  • quote:

bu arada araba 1.3, 90 beygir terra

Saygılar...

evet söylediklerim geçerli sektörde kendini kanıtlamış program ve materyal kaltisine sahip bir ürün dönüşümü yapabilirsiniz..
  • İlginiz için teşekkürler, fakat cahilliğimi mazur görün AEB yazılımlı ürün derken ne demek istediğiniz anlamadım. Benim aklımdan geçen marka atiker bu lpg sistemi de AEB yazılıma sahip midir?
  • quote:

İlginiz için teşekkürler, fakat cahilliğimi mazur görün AEB yazılımlı ürün derken ne demek istediğiniz anlamadım. Benim aklımdan geçen marka atiker bu lpg sistemi de AEB yazılıma sahip midir?

estafurullah tabiki bilmemeniz gayet normal atikerin %50 ithal olan ürünü AKL yi tercih edebilirsiniz .aracınız için gayet uyumlu bir ürün
  • İşçilikten yırtmak için düz lpg takmayı önermiş olabilir. Aracınıza sıralı sistem takılabilir, manifoltun tezgahta sökülüp delinmesi gerekiyor, yani ekstra işçiliği var. Tavsiyeye ilaveten aeb yazılımlı kit obd'li olursa daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

İşçilikten yırtmak için düz lpg takmayı önermiş olabilir. Aracınıza sıralı sistem takılabilir, manifoltun tezgahta sökülüp delinmesi gerekiyor, yani ekstra işçiliği var. Tavsiyeye ilaveten aeb yazılımlı kit obd'li olursa daha iyi olur.

merhaba mscsi :)
    evet akl nin obd'li kiti şuan mevcut eğer stokta çok fazla ürün bulundurmayıp yada yeni kit siparişi veren bayilerde mevcut hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 16 Aralık 2011; 16:43:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.