Arkadaşlar ilkkez bir araba sahibi olacağım ve golf hastalığı olan biriyim. Bir golf almak üzereyim ve ilk arabam olacağı için sıkıntı yaşamak istemiyorum 1999 1.8 highline golf IV araç 155000'de ve fiyat olarak 16 500. Araçta badikit kullanılmıştır, anfi ve bufurda var. aracın sadece sağ çamurluk değişmiştir.araçta zenon far bulunmaktadı. Siyah renkli.. Kullanan veyan bilen bir arakdaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Herkese tşkler
araçtaki ekstralar sizin için önemli değilse söktürün maliyeti düşürmeye çalışın, yok eğer böyle bodykitli hoşunuza gidiyorsa indirebildiğiniz kadar indirin, serviste b.sayara bağlatıp bilgi alın, servis kayıtlarına bakın, incelettirin 20-30dk test edin (satıcının anlayışına göre tabi)hoşunuza giderse alın..en kötü ihtimalle aldığınız fiyata yakın bi rakamdan satarsınız.. klima,hava akışmetresi(boğaz kelebeği), yürüyen aksamı, bilya balata şanzuman özellikle baktırmanız gereken başlıca parçalar..
tşk ederim cevabınız için benimö gibi acemilere bilgi oluyor bildikleriniz.... Bu arabadan vazgeçtim almaktan.... bunun yerine 2004 bir golf 4 1.6 comfortline aldım servise götürdüm sıkıntı çıkmadı arabada... saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: evindare25
tşk ederim cevabınız için benimö gibi acemilere bilgi oluyor bildikleriniz.... Bu arabadan vazgeçtim almaktan.... bunun yerine 2004 bir golf 4 1.6 comfortline aldım servise götürdüm sıkıntı çıkmadı arabada... saygılar...
mrb ne kadara maal ettınız aracı acaba ...
quote:
Orijinalden alıntı: makovad
quote:
Orijinalden alıntı: evindare25
mrb ne kadara maal ettınız aracı acaba ...
22.bin liraya aldım aracı 137.000 binde araç temiz değişen yok ufak bir kaç boya vardır. servis raporu ile aldım aracı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme