Bildirim
1998 E240 Hakkında Bilgi İstiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
99 e200 K sahibiyim..Öncelikle konfor olarak gerçekden üst düzey bir konfor sunuyor araç size..
Malzeme kalitesi işçilik zaten bilindik kalitede, bu kaliteyi bagaja kadar görebilirsiniz, yani görünmeyen yerler bile kaliteli malzemeden yapılmış..
Yol tutuş konusunda, araç büyük ve ağır yapısına rağmen çizgisinden kolay kolay çıkmıyor ve aşırı zorlamada arkayı bırakıyor, bunuda ASR ile önüne geçmişler ve önden kaymasına şahit olamadım o kadar zorlamama rağmen..
Bu kasaların zayıf noktaları, ön takımlarının hassas oluşu ve rüzgardan etkilenmesi..
Türkiyede az sayıda var e240.Bunun sebebi ise, vergi ve yakıt konusunda Türkiyede pek satılmaz e240, bunun yerine e200 Kompressör daha çok tutulur, vergi ve yakıt avantajından..Ordaki vergilendirme sistemini bilmiyorum tabi..
Donanım olarak neler var aracınızda acaba?
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim..
-
Aracım şu an bakımda olduğu için özelliklerini tam olarak bilmiyorum ama daha sonra ayrıntılı olarak yazarım.Bildiğim kadarıyla abs,4 airbag,sunroof,asr,hız sabitleyici.Bu ülkede vergi yok yani araçlar ucuz.Ben arabamı 6000 ytl ye aldım.Benzinin litresi yaklaşık 15 kuruş.Ama yazın tatile geldiğimde benzinine nasıl dayanırım bilmiyorum.Daha sonra aracın fotoğraflarını da koymaya çalışacağım.Cevabınız için teşekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: bilirkishi
Ben arabamı 6000 ytl ye aldım.
6.000 yttl mi?
quote:
Orjinalden alıntı: bilirkishi
Benzinin litresi yaklaşık 15 kuruş.
15 kuruş mu?
Hay ben böyle işin.....
-
Fiyatlar öyle maalesef..
Bizim Kazakistanda araçlarımız var ve bahsettiğin fiyat düzeyinde nerdeyse..
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.. -
6000 ytl ye lada alıyoruz bizde tr ' de :D benzinde 320 kuruş -
Babamda 2003 model e240 var w211 kasa 2005 trafik çıkışlı,2400 cc 176ps v6,malzeme kalitesi ve işçilik 10 numara,sadece uzun kullanımından dolayı koltukların ve direksiyonun deri kısımlarında aşınmalar oldu birde tiptronik vitesin üzerindeki avantgarde yazısı hafif silindi bunun dışında arabada hala ses yok diyebilirm,sadece sol arka küllükten bir ses geliyordu bende içini peçeteyle doldurdum şu an hiç ses yok :)
arabanın teknik özelliklerine gelirsek araç yüklüyken yaptığım 0-100km testinde (arabanın içinde 4 kişiydik) araç 100km hıza 11.3 sn de ulaştı tek başıma yaptığım testte 8,5 sn de 100 gördü araç.100-0 ani frenlemede 36 metrede duryor aracı biraz zorla verdiği tepkileri öğren yoldan kolay kolay çıkmazsın,genelde arabayı hızlı kullanırım arabama ilk kez binenlerin ilk söylediği şey arabanın inanılmaz güven vermesiymiş gerçektende öyle,virajlarda banamsın demiyor direksiyonun iyise kolay kolay yoldan çıkmazsın,özellik olarak full bi araba yok yok diyebilirim yalnız yakıt sarfiyatına gelirsek durum felaket inanmazsınız soğuk havalarda şehir içinde yol bilgisayarında benzin sarfiyatını 25 30 litre gösterdiği oluyor yalnız uzun yolda sb 100km ile giderken 15 dk içinde 7.4 litreye kadar iniyor sarfiyatı,iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun,herhangi bi sorun olursa özelden msj atabilirsin.
-
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Aracımı haftasonu alacağım inşallah (Burada haftasonu perşembe-cuma).Kullandıkça sorularım olacaktır. -
bu haber canımı sıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: yuci
bu haber canımı sıktı
al benden de o kadar.şaka gibi yaaa:)hadi biri bana bu rakamların şaka oldugunu söylesiiinn noluuur!!! -
Dostum Arabistan da alışverişe gidildiği zaman araçların motor çalışır halde bırakılıp öyle alışveriş yapıldığını duydum doğrumu?(klima için) -
15 Kuruş mu? Bizim Burda 5 TL Olcak.
-
-
Çok geç bir cevap olacak ama gördüm cevaplamak istedim. Oranın yerlilerinin çoğunun özel şoförü olduğu için öyle bir durum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pre safe arızası nasıl giderilir
- c 200 kompressor avantgarde yorum
- mercedes e 180 edition e yorum
- mercedes c200 4matic yorum
- mercedes c200
- mercedes-maybach s600 fiyat
- mercedes cla elektrikli 2025
- mercedes 2025 fiyat listesi
- mercedes t serisi
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X