Şimdi Ara

1998 CLIO RT ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temiz bir 1998 model clio rt var.104.000 km'de.değişen parçası yok.sahibiyle görüşücez ve herhalde alıcaz.eğer aramızda kullanan varsa bilgi alabilirmiyiz.teknik veriler lazım ve de kronik sorunları varmıdır?

SIKIŞTIRMA ORANI:9,5/1
    GÜÇ:80hp 6000dd
    TORK:109nm 3500dd
    0-100 HIZLANMA: 11,20sn
    MAX. HIZ: 175kms
    FRENLER: önler disk/arkalar kampana
    VİTES DİŞLİ OARNLARI: 3,727-2,047-1,321-0,966-0,795
    LASTİK EBATLARI:165/65/13
    SUBAB SAYISI:8V

ARKADAŞIMIN 1,8 RSi MODELİNİ KULLANMIŞTIM ÇOK SERİ BİR ARAÇTI 106 GTI ARATMAYACAK PERFORMANSI VARDI, 1.4 HAKKINDA BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM AMA PARÇA-SERVİS KONUSUNDA GAYET MAKUL FİYATLARI, ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Orijinalden alıntı: eser4444

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    HAYIRLISI OLSUN, DEĞİŞEN, BOYA, KAZA DURUMUNA AMAN DİKKAT EDİN İLERDE BAŞINIZ AĞRIMASIN

Orijinalden alıntı: BySerkan

HAYIRLISI OLSUN, DEĞİŞEN, BOYA, KAZA DURUMUNA AMAN DİKKAT EDİN İLERDE BAŞINIZ AĞRIMASIN

Alıntıları Göster
    walla clio kim ne derse desin dertsiz, makul bir otomobil, bendeki 98 clio (1.6 rte) 115000 de, takasa vermeye çekiniyorum... estetik olarak biraz deforme olsa da, motor hala fabrika verisindeki gibi yakıt tüketiyor, mekanik kusuru yok..... arabayı aldığımda servis müdürü, yağına suyuna bakarsan 200.000 km çok rahat dertsiz görür demişti, galiba haklı çıkacak......

müzmin nesi var, emme manifolduna bi bakıver, katalizör biraz tıkalı bile olsa, emme manifoldunda sıcak gaz birekmesi oluyor, dolayısıyla yüksek sıcak+ korozyon, manifoldu çatlatabiliyor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: aminocard

walla clio kim ne derse desin dertsiz, makul bir otomobil, bendeki 98 clio (1.6 rte) 115000 de, takasa vermeye çekiniyorum... estetik olarak biraz deforme olsa da, motor hala fabrika verisindeki gibi yakıt tüketiyor, mekanik kusuru yok..... arabayı aldığımda servis müdürü, yağına suyuna bakarsan 200.000 km çok rahat dertsiz görür demişti, galiba haklı çıkacak......

müzmin nesi var, emme manifolduna bi bakıver, katalizör biraz tıkalı bile olsa, emme manifoldunda sıcak gaz birekmesi oluyor, dolayısıyla yüksek sıcak+ korozyon, manifoldu çatlatabiliyor.....

Alıntıları Göster
    @eser4444 hocam kaça anlaştın arabayı??

• Ben de çok sınırlı 8-9 bin ytl ile araba almak istiyorum.Clioyu önerirmisiniz? Kafam karmakarışık.Hangi markaya bakayım desem birisi çıkıp o iyi değildir başka bir markaya bak diyor.
    Ben de herkes gibi ikinci elde çok fazla değer kaybetmeyecek,az yakan ve mümkün olduğu kadar rahat bir araba arıyorum.Bu paraya ancak doğan reno 9 alırsın diyorlar.Onlar da sanki bir bayana yakışmayacakmış ibi geliyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: emel melek

Ben de çok sınırlı 8-9 bin ytl ile araba almak istiyorum.Clioyu önerirmisiniz? Kafam karmakarışık.Hangi markaya bakayım desem birisi çıkıp o iyi değildir başka bir markaya bak diyor.
    Ben de herkes gibi ikinci elde çok fazla değer kaybetmeyecek,az yakan ve mümkün olduğu kadar rahat bir araba arıyorum.Bu paraya ancak doğan reno 9 alırsın diyorlar.Onlar da sanki bir bayana yakışmayacakmış ibi geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: emel melek

Ben de çok sınırlı 8-9 bin ytl ile araba almak istiyorum.Clioyu önerirmisiniz? Kafam karmakarışık.Hangi markaya bakayım desem birisi çıkıp o iyi değildir başka bir markaya bak diyor.

Bence sizin için en mantıklı araç renault twingo olur.. Ancak 2.elde değer kaybı illaki yaşarsınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S40 I (1995-2004)
    18 yıl önce açıldı
    Seat toledo stella 2000 model
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emel melek

quote:

Orjinalden alıntı: emel melek

hanımefendi isterseniz bide bu arabaya bakın.ankaradmısınız bilmiyorum ama beni ve arabamı renault forumunda vede renault 9 dh team forumunda sorabilirsiniz.

http://www.araba.com/489421.html link burda.

• Sayın eser4444 fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Arabadan hiç anlamıyorum.Anlamak için de almak kullanmak gerekir.Arabadan anladığını düşündüğüm arkadaşlara akıl danışıyorum.Kimsenin dediği diğerini tutmadı.
    Günlerdir araba.com a bakıyorum.Fort Fiesta hoşuma gitti, temizini bulmak zor.Düşük modeller arıza yapar ford un masrafının altından kalkamazsın dediler. Tipo dedim beğenmediler,uno çok küçük.Tek kapılı istemiyorum.(Hiç mi arkadaşlarım binmeyecek arabaya.)106 da düşündüm olumsuz yorum aldım bilenlerden.Hakkında en az kötü yorum yapılan clio oldu.İkinci eli iyi değil dediler.
    Umarım ben de Temiz bir Clio bulurum.Bir de o problem var temizini bulmak.Hayırlısı bakalım.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet clio sizi yakıt,servis,ikinci el gibi konularda kesinlikle memnun edecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigökyüzü

Evet clio sizi yakıt,servis,ikinci el gibi konularda kesinlikle memnun edecektir...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.
    İş yerinde arkadaşımdan 97 clio itr aracı var ve sürekli işten eve gittiği için günlük 120 km yapıyor.Yeni araç aldı ve eski aracı 195000 km de ama araç çok temiz garaj arabası yani.Alarm ,immobi. ,mp3 çalar falan araçta mevcut lastikler yeni bende memurum yani daha yüksek bir model alacak gücüm yok bunuda zar zor toparladım zaten.Sizden ricam bana bu konuda bir yorum yapmanız fikrinizi beyan etmeniz.Ben sadece km de takıldım biraz yoksa araç gayet iyi durumda bana ne gibi sorunlar çıkarma ihtimali yüksek sizden bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz37

Merhaba arkadaşlar.
    İş yerinde arkadaşımdan 97 clio itr aracı var ve sürekli işten eve gittiği için günlük 120 km yapıyor.Yeni araç aldı ve eski aracı 195000 km de ama araç çok temiz garaj arabası yani.Alarm ,immobi. ,mp3 çalar falan araçta mevcut lastikler yeni bende memurum yani daha yüksek bir model alacak gücüm yok bunuda zar zor toparladım zaten.Sizden ricam bana bu konuda bir yorum yapmanız fikrinizi beyan etmeniz.Ben sadece km de takıldım biraz yoksa araç gayet iyi durumda bana ne gibi sorunlar çıkarma ihtimali yüksek sizden bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Alıntıları Göster
    @Yakamo Hocam km'si gerçekten yüksekmiş aracın son sahibi olursunuz sanırım.. Birde fiyat yazın isterseniz ona göre daha iyi yorum yapılabilir

@Emel melek hanım bende bursadayım ve bursada aradığınız gibi bir clio rt vardı ikinci el sitelerinde bulursam size haber vericem..

• quote:

Orijinalden alıntı: herby

@Yakamo Hocam km'si gerçekten yüksekmiş aracın son sahibi olursunuz sanırım.. Birde fiyat yazın isterseniz ona göre daha iyi yorum yapılabilir

@Emel melek hanım bende bursadayım ve bursada aradığınız gibi bir clio rt vardı ikinci el sitelerinde bulursam size haber vericem..

Alıntıları Göster
    evet aracı 1. sahibinden alıyorum şu anda.
    beraber çalıştığımız için ve ihtiyacıfazla olmadığı içinde ben 6000 ytl ye alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz37

evet aracı 1. sahibinden alıyorum şu anda.
    beraber çalıştığımız için ve ihtiyacıfazla olmadığı içinde ben 6000 ytl ye alacağım.

Alıntıları Göster
    Hocam 6.000 cidden iyi fiyatmış... Km çok olmasına rağmen düşünülebilir.. Zaten hor kullandılmadıysa bakımları düzenli yapıldıysa çokda başınızı ağrıtmaz sanırım..

Hocam 6.000 cidden iyi fiyatmış... Km çok olmasına rağmen düşünülebilir.. Zaten hor kullandılmadıysa bakımları düzenli yapıldıysa çokda başınızı ağrıtmaz sanırım..

Alıntıları Göster
    evet işte benidem bu yüzden ilgimi çekti araç.Araç dediğiniz gibi bakımları yapılmış ve kilometreyi hiç göstermeyen bir araç yani.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim arkadaşlar.Şimdi aradıımmm ve sıkıştım bilem salı araç geliyor.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kazasız belasız binmen dileğiyle....

Kazasız belasız binmen dileğiyle....

Alıntıları Göster
    yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sağlıcakla kalın.
  • Bu arabanın otomatik vitesini asla almayın.Ben bundan aldım otomatik vitesinde bir sorun çıktı parçanın adı şanzıman yağ filtresi.Bulunmuyo!Diğer yönlerden arabanın yol tutuşu pek iyi değil sürüş keyfi pek yok ama yakıt konusunda iyi.10-11 binliraya alabileceğiniz en iyi araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.