Şimdi Ara

1997 MODEL WW GOLF SIRALI SİSTEM NE TAKTIRABİLİRİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1997 model ww golf arabama sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum ne önerirsiniz. voltran takan bir servise gittim.ww lerde voltranın çok performanslı ve sorunsuz olduğunu söylediler. ne dersiniz voltranı önerirmisiniz..şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalbayrak

arkadaslar 1997 model ww golf arabama sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum ne önerirsiniz. voltran takan bir servise gittim.ww lerde voltranın çok performanslı ve sorunsuz olduğunu söylediler. ne dersiniz voltranı önerirmisiniz..şimdiden teşekkür ederim.

sistemi arac seçmez arkadaşim takmasını bilen en ucuz cihazı bile vezir yapar rezilde ATİKER sgi tavsiye ederim
  • Voltranın sitesini ziyaret edin bence . Yada bu forumda topiği var orayı ziyaret edin ayrı bir topic açmak fayda sağlamaz size :)
    Konu ile ilgili topiclerde daha fazla yorum bulabilirsiniz, İyi geceler
  • zavoli ve brc cok populer suan cokta taktıran var sahsen ben zavoli taktırdım şimdilik bir sıkıntı yok bakalım
  • benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum
  • 2 hp güç artışı olacağını garanti ederim bence BRC
  • Sn sağlıkcı sizin bu tür mesajlarınızı okuyunca üzülüyom sorunu çazemediler mi hala iade yolunu deneyin bence tabi sorun çözülemiyorsa saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

benım aracım 98 golf BRC taktırmadıgıma bın pişmanım.. iyi düşün dostum

sizin kit nedir sorun nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.