Şimdi Ara

1997 Model Mercedes S320 L alınmaya değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen hocam o araç tam keyif arabası.Arıza yaptığında felan beni zorlamaz diyorsan kesinlikle öneririm.

Orijinalden alıntı: flodd

KM'si orjinal. Ondan eminiz. Periyodik bakımlar bayraktarlarda yapılmış düzenli olarak. Orada bi hata yok. Kondüsyon olarak epey iyi durumda. Serseri arabası değil o belli.

Bi kaç bin lira eminim masraf çıkaracaktır. 8000'liraya kadar bizi zorlamaz. Sonrası sıkıntı olur.

@unixslax

Tabii diğer seçeneklere de açığım. C sınıfı kesinlikle düşünmüyoruz yalnız.

C değil de D sınıfı birçok alternatif var o meblaalara. zira S serisi E veya F sınıfı.

yerinizde olsam yarı fiyatına bi safrane alır keyfini çıkarırdım geri kalan kuru para nın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 20 Eylül 2014; 3:34:45 >

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 20 Eylül 2014; 3:35:04 >

@dietherbohlen

Maalesef Renault Safrane dediğiniz araç Mercedes'ten daha tehlikeli. Parçası Mercedes'e oranla yok gibi bir şey. Fransalardan fahiş fiyatlara parça beklemek bizi yorar. D sınıfına gelince, halihazırda D sınıfı araç kullandığımız için eşdeğerde bir passat, accord gibi araçlara yatırım yapmayı biz akıllıca bulmuyoruz.Farkedecek bir şey olmayacak çünkü. Yüksek riskten ötürü D sınıfına mecbur kalma durumumuz olursa hiç değiştirmemek bizim için daha uygun olacak. Bir de benim babamın sırf değişiklik olsun diye değişiklik yapmayacağını bildiğim için bu fikrin üzerinde durmuyorum pek.

bence 30000 tlye 2005-2006 model temiz bir toyota camry 3.0 v6 gayet şık bir araç olur. içi harikulade geniş yayla gibi bir otomobil. sorunsuzluğu zaten bellli. toyotanında servisi yaygın.

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 20 Eylül 2014; 3:35:25 >
  • hocam bende çok düşünüyorum bu araçları hatta yaklaşık 3 aydır takip ettiğim bir araç var 32000 gibi bir rakam istiyorlar 96 model 320 long araç çok dolu bu kasalarda koltuklarda soğutma yok normalde ama bu özel yapım olduğum için bunda var beni tek düşündüren lpg takılmış ve çok el değiştirmiş arkadaş s600 e 20000 den fazla veren olmaz demiş ama trabzonda ofta bir s600 var sahibindende bi bakın ona verilirmi verilmezmi diye

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Uzun süre bineceksen, geçmişini biliyorsan, araç temizse 1-2 fazla vermekte sakınca yok. Alın gitsin..

İlk önce konuyu gördüğümde; *aha da MANDA kasadan bahsediyor * dedim ve girdim konuya, bende önce sana araçların çoğun eski ve hor kullanılmış, ben pek temizini göremdiğim için yanaşma diyecektim ama bu tarz araçlar için 200 bin km hiç bir şey, zaten piyasa da yükseli..Km si orjinalse ve bakımlı bir araba ise sen bunu daha iyi bilirsin zaten semtinde birisiymiş..Uzun sürede satmayacaksan ki al sat karabası değil BENCE al derim sana..

Not: Vakumlu kapılarına bayılmıştım:) Birde siyahsa tamam..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

KM'si orjinal. Ondan eminiz. Periyodik bakımlar bayraktarlarda yapılmış düzenli olarak. Orada bi hata yok. Kondüsyon olarak epey iyi durumda. Serseri arabası değil o belli.

Bi kaç bin lira eminim masraf çıkaracaktır. 8000'liraya kadar bizi zorlamaz. Sonrası sıkıntı olur.

@unixslax

Tabii diğer seçeneklere de açığım. C sınıfı kesinlikle düşünmüyoruz yalnız.

hocam düşünmeyin bile o aracın keyfini o fiyata alacağınız başka hiç bir arabadan çıkaramazsınız.
    madem km den falan eminsiniz daha ne olsun.
    eğer burdaki çoğu yoruma bakacak olursan volvo gibi bir araç dururken sana vw i tavsiye edeceklerdir. bi düşün sence hangisi iyi?

kesinilikle hocamın dediği gibi temizliğinden ve km orjinalliğinden eminseniz o racın verdiği zevki hiç biri vermez..

ben 3 sene önce 1994 C 180 elegance almıştım.. orj. 141000 km deydi.. 3 gün önce sattım..

şunu kesinlikle söylüyorum... o paralar eşdeğer ( 2000 - 2002 )focus astra megane golf bora gibi araçlar önermişlerdi hepsi mercedes in sürüş zevki kalitesi yanında solda sıfır..

Fiyatı biraz daha indirebilirseniz daha iyi olur.. Daha önce Mercedes sahibi olamdıysanız eski modelde olsa kesinlikle bi mercedes sahibi olmanızı şiddetle tavsiye ederim.. ki şu anda sıfır satılan çoğu araçtan daha iyi D ve E sınıfında bulnunabilir o sınıflar değilde o paralara alınacak B ve C sınıflarından çok daha fazla zevki kaliteyi bulursunuz.

Ayrıca mercedes için 150 200 binler hiçbirşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvınus -- 6 Mart 2012; 10:36:07 >

• Konu çok eski kalmış üstadlar, bende son zamanlarda ciddi bir şekilde s serisi araştırıyorum ve hayranıyım. İlk kez araç sahibi olacağım ve Buda Mercedes ama 95 96 s serisi olsun istiyorum kullanan arkadaslarımızdan yorum ve fikir bekliyorum açıkcası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.