Şimdi Ara

1997 MODEL COROLLA XEİ FİYAT YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edip bilgileniyorum. Bi araç sahibi olacaksam bu mutlaka toyota olmalı dedim ve araştırmaya başladım piyasayı bütçeme göre. sizlerden öğrenmek istediğim 1997 model lpg li klimalı tamamiyle servis bakımlı 298.000 de xei araç alınırmı ve fiyatı ne kadar olur fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

• Aracın birkaç parça boyası ve değişeni var bütün işlemler yetkili servis tarafından yapılmış araç iyi görünüyor kaporta ve diğer aksamı sadece Aracın kilometresi fazla olduğundan dolayı biraz çekimserim. motorun ömrü bittiğinde yeni motor yaptırmak nekadar maliyet açar bana acaba.....
  • toyota ların motor ömrü 400000 km ye kadar rahat gittiğini duymuştum ama sen yine de i bakıma falan sokarsın ufak tefek masraf çıkar bi de alacağın aracın fiyatı ne kadar söylersen sana dah çok yardımcı olunur ama toyota dan şaşma yinede derim ben
  • araca 12.000 istiyolar pazarlık payı da mevcut almaya karar verirsem baya bi düşürürüm diye düşünüyorum ama dediğim gibi kilometre olayı beni zorluyor. Aracı alsam beni nekadar götürür motor gümleyince bana ne masraf çıkarır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanhuseyin30061980

araca 12.000 istiyolar pazarlık payı da mevcut almaya karar verirsem baya bi düşürürüm diye düşünüyorum ama dediğim gibi kilometre olayı beni zorluyor. Aracı alsam beni nekadar götürür motor gümleyince bana ne masraf çıkarır acaba

bence kilometreye bakmadan bi kompresyan oranını ölçtür. bildiğim kadarıyla tempra motorlu şahin 300.000 km gidiyor. toyota 500.000 kmyi geçer.

netice piyasada çok var kilometresi düşürülmüş araba. 140.000de yazıyor ama kesin 250.000 kmlerden düşürülmüş oluyor.

fiyatta ii gözüküyor alınabilir
  • ayrıca bir itirafta bulunayım.
    aracım aldığımda km 138.000 km gösteriyordu. aldıktan bi kaç ay sonra toyota servisinden tanıdığım oto elektirikciye göstergenin içini temizlemesini söyledim. arkadaş göstergeyi açtığında km'nin düşürüldüğünü söyledi. gösterge açılırken bi tırnak varmış o kırılıpta km düşürülebiliyormuş ve o tırnak kırıktı.
    siz düşünün artık kaç km'den düşürüldüğünü

gerçi aracımın kompresyon oranı ii ama

• böyle bir araca 10 ile 12 bin lira arası fiyat uygun olurmu yoksa 1 sene daha bekleyip üzerine para koyarak 2001 model bi korallamı alsam diye düşünüyorum. artık sabrım kalmadı ama hata yapmakta istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım micra 2006 model
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

böyle bir araca 10 ile 12 bin lira arası fiyat uygun olurmu yoksa 1 sene daha bekleyip üzerine para koyarak 2001 model bi korallamı alsam diye düşünüyorum. artık sabrım kalmadı ama hata yapmakta istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

12 Bin Ytl o arabaya vermeyin derim.

Max. 500 Ytl 1000 Ytl daha katarak daha düşük Km.si olan bir Corolla Xei bulabilirsiniz...

Nisanda 97 Xei Klimalı 102.000 Km.de arabamızı 13,5 milyara sattık. (Darbe Boya hiçbir değişen yok)

13 Bin Ytl'ye mutlaka daha az Km.li bir Corolla bulursunuz..
  • eğer araç rutin 5000 km.bakımına girmiş ise en az 500.000 km.yi görür...200.000 km.sonra 2 kere motor parasını lpg nedeniyle amorti edersiniz merak etmeyin...
  • En son 11000 e bırakacağını söyledi, bende kilometresinin fazla olduğunu 10000 e bırakırsa alabileceğimi söyledim. şimdi birkaç gün aramasını beklicem ve bu arada araştırmalarıma devam edicem. bu fiyata bu araba bu kilometrede uygunsa ortada buluşuruz sanırım....hayırlısı.....
  • Çok güzel bir isim, hasanhuseyin30061980 biraz daha uzatabilirdin hasanhuseyin30061980istanbulbabaadıanneadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut76 -- 6 Temmuz 2007; 11:12:19 >
  • KARDEŞ BEN DE 94 SW ALDIM DÜN USTAYA BIRAKTIM MOTORU AÇIP BAKAÇAKLAR.TAHMİNEN 2000-2200 FALAN TURAR DİYORLAR.TABİKİ DAHA AZDA OLABİLİR.
  • MOTORUN KISMİ DEĞİŞMESİMİ 2000 TUTUYOR AÇIKLARSAN SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: acad44

KARDEŞ BEN DE 94 SW ALDIM DÜN USTAYA BIRAKTIM MOTORU AÇIP BAKAÇAKLAR.TAHMİNEN 2000-2200 FALAN TURAR DİYORLAR.TABİKİ DAHA AZDA OLABİLİR.

sanırım rektefiye işlemi 2000 ytl tutuyor diyor arkadaş
  • ARKADAŞLAR 11000 E ANLAŞTIK ÇOK DÜŞÜNDÜM VE ARACI ALMAYA KARAR VERDİM. ARTIK BENDE BİR TOYOTACI SAYILIRIM .
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun,

quote:

ARKADAŞLAR 11000 E ANLAŞTIK ÇOK DÜŞÜNDÜM VE ARACI ALMAYA KARAR VERDİM. ARTIK BENDE BİR TOYOTACI SAYILIRIM .
  • hayırlı olsun. artık ilk iş bir servis veya sanayi tamircine git. bi baktır eğer baktırmadıysan tabiki.. halini hatrını sormak lazım arabanın dimi ama
  • 11 yaşındaki arabaya 11 lira ver ondan sonrada sanayinin yolunu tut olacak iş değil

dostum motoru yaptırınca araba sıfır olmaz bilgin olsun 300 bin km yapan arabanın aerodinamiği bile eskimiştir
    direksiyonu vitesi kullanıla kullanıla aracın ne kadar yıpranmış olduğu anlaşılmaktadır yakında gacur gucur seslerinden rahatsız olursun motordan sonra sen daha cok sanayiye gidersin
  • ALLAH RAZI OLSUN. ARACI YARIN TESLİM ALICAM. 1 HAFTA ÖNCE SERVİSE GİRDİĞİNDE BENDE GİTMİŞTİM YAĞINI SUYUNU DEĞİŞTİRDİLER Bİ PROBLEM OLMADIĞI İÇİN TEKRAR GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM. İNŞAALLAH KISA VADEDE BANA Bİ SORUN ÇIKARMAZ DENİLDİĞİ GİBİ SORUNSUZMU ? VERDİĞİM PARAYI HAK EDECEKMİ ZAMAN GÖSTERECEK
  • eğer serviste bir sorun yok dedilerse için rahat olsun kolay kolay sorun cıkarmaz. tabi sende iyi bakarsan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.