Şimdi Ara

1994 lü olup asker kaçağı olanlar içeri beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende kaçaktım 6 ay geciktim , sonra gittim 2 yıllık myo mezunuydum 2 yıl hakkım vardı sıkıntı olmadı hemen tecil ettiler ne ceza parası ne de tutup götürdüler milleti korkutuyorlar hiçbir sıkıntı olmuyor gidin halledin sadece geç kaldığınız zamanı 2 yılınızdan haklı olarak kesiyorlar başka sıkıntı yok e devletten randevu alın gıdın hemen sizi bankoya alıp işinizi hallediyorlar

Edit : eğer tecil hakkınız yoksa aynen şöyle bir dialog oluşuyor ;

-bir dakika delikanlı ilgilileri arıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsoll -- 30 Ocak 2015; 14:01:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba 4 yıllığa kasıyorum şuan daha yeni tecil ettimde, etmeden önce çok başım ağırmıştı yalan dolan birsürü yazılar okudum yok inzibat tutup götürüyor gibisinden, benim başım ağrıdı milletinki ağırmasın diye paylaşayım dedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.